Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

gece plagi dis gicirdatma plagi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: gece plagi dis gicirdatma plagi
    Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 10:31
bende bisey sormak istiyorum murat hocam ben dislerimi siktigim i�in doktor dis plagi verdi bunu gece takiyorum sabah �ikariyorum gece dislerimi fir�aladiktan sonra takiyorum ama �ikardigimda bazen �ok k�t� kokuyor bazen normal bir agiz kokusu bunun agzimin yada nefesimin koktugunu g�sterirmi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 12:07
Duruma g�re s�re belirlenir. Bazi durumlarda sadece geceleri takilirsa yeterli olur, bazi durumlarda g�nde 20 saat takilmalidir. S�reyi doktorunuz ayarlar.

Yanlislikla yumusak plaktan yapilirsa hi� bir faydasi olmadigi gibi dis gicirdatmayi artirir. Agizda sakiz hissi uyandirir ve birey bu plagi refleks olarak �ignemek ister. Bu bizim istemedigimiz bir seydir.

Sert plaktan yapilmis olanlar dis gicirdatmayi azaltir.

Kullanilmis, ayakkabi, i� �amasiri, ceket, g�mlek, �orap ve protez kokuyor olabilir. Bunda bir s�rpriz yoktur. Kokuyorsa temizleyiniz.
-M

Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 09:51
dis plagimda gece isirmamdan kaynakli yirtilmalar ve zedelenmeler var sanirim bu plagin yumusak oldugunu g�steriyor o halde kullanmamalimiyim?
Başa Dön
sorti Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sorti Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2020 tarihinde 09:43
benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi d�s�n�yorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi �ene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi �nl�yormus bu konu hakkinda g�r�s�n�z nedir hocam
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2020 tarihinde 21:14
İlk gönderen: sorti sorti yazdı:

benim arka dislerimde hafif kemik erimesi ve dis sikma problemim var botox yaptirmayi d�s�n�yorum fakat ise yarar mi 3 seanslik uygulama ile bazi �ene kaslari islevini kaybediyormus buda dis sikmayi �nl�yormus bu konu hakkinda g�r�s�n�z nedir hocam

Botoks, bir ka� ay dis sikmayi azaltir. Sonra etkisi ge�er.
�m�r boyu 2 ayda bir defa botoks yaptirmak pahali , tekrarlanamaz, s�rd�r�lemez bir ��z�m gibi geldi bana.
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.