![]() |
Lamina - lamineyt |
Yanıtla
|
| Yazar | |
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Lamina - lamineytGönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 14:25 |
|
hocam lamina dis(yaprak porselen) hakkinda fikirlerinizi �grenebilir miyim?
bu islemde diger kaplamalar gibi agiz kokusu riski var mi? not:�n 4 disime yaptirmayi d�s�n�yorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 14:58 |
|
B�yle bir soru sordigunuz i�in tesekk�r ederim
Meslektaslarim duymasin ama lamina uygulamalarin tedav�lden tamamen kaldirilmasindan yana oy kullaniyorum. 90 kg/cm kare basin� gelen yere 60 mikronluk yaprak gibi porseleni yapistirinca bilin bakalim uzun vadede ne gibi bir olay meydana geliyor ? -M |
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 17:14 |
|
cvp kirilma olabilir mi?
bu agiz kokusu anladigim kadariyla k�pr� g�vdesinin alti kapali yapildigi durumlarda ortaya �ikiyor k�pr� de bildigim kadariyla eksik dis oldugu zaman yapiliyor simdi benim eksik disim yok sadece �n dislerim kirik oldugu i�in kaplama yaptirmak istiyorum b�yle bi durumda bana k�pr� yapilmayacak haksiz miyim? sormak istedigim k�pr� degil de sadece kaplama yaptirmak agiz kokusuna sebep olabilir mi? bu arada tavsiyeniz �zerine lamina disten vazgetim ama eger kaplama tek basina agiz kokusu sebebi degilse en azindan o dislerime porselen kaplama yaptirmayi d�s�n�yorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Haziran-2015 tarihinde 22:32 |
|
Y�zeyler fir�a darbesina a�ik ise, geometrisi temizlenenmeye m�sait ise, labirent benzeri tutucu mimarisi yok ise, y�zey p�r�zl� degilse agiza uygulanan hi� bir restorasyon koku yapmaz.
-M |
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 17:42 |
|
hocam cvp i�in tesekk�rler
''90 kg/cm kare basin� gelen yere 60 mikronluk yaprak gibi porseleni yapistirinca bilin bakalim uzun vadede ne gibi bir olay meydana geliyor ? '' hocam bunun da cvbini �grenebilir miyim merak ettim de |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2015 tarihinde 18:06 |
|
Yerinden �ikabilir, kirilabilir, yapistirici ile arasinda bosluklar veya mikro �atlaklar olusabilir
-M |
|
![]() |
|
cuma
�ye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Ad�yaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2018 tarihinde 21:15 |
|
Hocam ben lamine yaptirmak istiyorum.tek dis icin 1500tl dedi doktor.
Sizce fiyat normalmi.lamine onerir misiniz? Not: carpik dislerimi duzelttirmek icin ust dislerimi lamine yaptirmak istiyorum. Agiz kokum gecmeyecek bari guzel gorunsun istoyorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2018 tarihinde 21:22 |
Cuma bey laminayi dogru bulmam. Yukardaki satirlari okuyunuz. |
|
![]() |
|
Deniz Mercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2021 tarihinde 02:21 |
|
Selamlar daha �nce lamina veener yaptirdim ve yaptirdigim hekimin asindirma yapmayan tekniginden ger�ekten �ok memnun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama yaptirmaya karar vermeden �nce dis eti yapinizi vs. �grenmeniz gerekli bir sorun yasamamak i�in. Genel olarak Lamine ile ilgili her detayi bileyim bilerek yaptirayim diyorsaniz sunu okumanizi �neririm.
|
|
![]() |
|
istanbulimplant
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2021 tarihinde 15:53 |
�zellikle �arpik dis problemi yasayan hastalar i�in lamine kesinlikle �nerilmez olduk�a hassas bir kaplama y�ntemi olan lamine yerine zirkonyum kaplama size daha uygun bir y�ntem olacaktir �stelik 2021 yilina geldigimiz bu d�nemde ............. 750 tl gibi uygun fiyatlara yapilabilmekte. Her yaptiracaginiz islem i�in 2-3 hekimden fikir alip fiyat toplamadan islem yaptirmayin. Moderat�r�n notu: ========= Mesajin bisr kismi silindi. Grupta ticari faaliyetler uygun degildir. Düzenleyen: aydinmur - 07-Haziran-2021 tarihinde 22:33 |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |