![]() |
aroma baloncugum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aromabaloncugum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: aroma baloncugumGönderildi: 06-Ekim-2024 tarihinde 06:47 |
|
merhaba,
bende tuhaf bir sey var. �nce refl� sandim ama artik bilemiyorum :( Durup dururken bir kahkaha attigimda ya da hapsurdugumda pitir diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu �nceleri benim hapsurmamla olusan baskida mide kapak�igim a�iliyor diye yorumlamistim. Ama orada kapak�ik yokmus? :( Yedigim pek �ok seyi biraktim, tamamen saglikli bir d�zene ge�tim. Ancak stres hayatimin bir par�asi. Ondan �t�r�d�r diye yorumladim, 1 ay boyunca omeprazol kullandim. Bu aroma/tat patlamasi kahvemi degistirince azaldi (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Agiz kokusu olmuyor, fakat bu pit diye olan ani aroma/tat olayi kahkaha atinca vb olusuyor. Helicobacter pylori testi verdim, negatif �ikti. Bir �neriniz var mi? Annem patates yemeyi birak dedi. sevgiler
|
|
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2024 tarihinde 20:46 |
|
sizin sorunun agiz kokusu degil disari vuran isimlendiremediginiz birseymi ? bende agiz kokusuda var genelde hapsurunca agizda ne varsa oda disari �iktigi i�in anlik t�k�r�k ve agiz kokusu olabiliyor normal bence
|
|
![]() |
|
aromabaloncugum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2024 tarihinde 21:34 |
|
disari vurmuyor, kendi kendime vuruyor
ani bi basin�la (hapsuruk ya da kahkaha) bir anda ortaya �ikiyor aroma geliyor sanki midemden ve gitmiyor birka� saat o aroma ile yasiyorum, hemen sakiz vs �ignesem de hissediyorum onu genellikle aksam saatlerinde oluyor |
|
|
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |