Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tip5 olabilir mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tip5 olabilir mi?
    Gönderildi: 16-Agustos-2019 tarihinde 02:53
merhaba, yaklasik 12 13 yasimdan beri topluma yabancilastim buna neden olan sey bir zamanlar yasadigim olaylar. Okulda her zaman dislaniyordum ve nedenini anlayamiyordum, yanina gidip konustugum arkadaslarim benimle konusmak istemiyordu daha sonra bunu agiz kokusuna yordum. Ortaokula ge�tigimde dis ��r�klerim vardi ve sira arkadasim bana baskasinin agzi kokuyormus gibi mesaj vermeye �alisti. Bende olabilir sabahlari herkesin agzi kokar demistim ve o yok hayir "ben bu sabah senden koku almadim" dedi. Yani diger zamanlar aldigini ortaya koydu. Bir diger yasadigim olay annemin sordugu soruya cevap verdigimde "Iyy agzin les gibi kokuyor." demesiydi. Bu bende ciddi bir travma olusturdu diyebilirim, b�t�n ��r�klerimi aldirdim. Agiz sagligimla ilgili problemim yok fakat kronik faranjit, tonsilit ve geniz akintim var. Tonsilit i�in g�� bela bademcik ameliyatina yanasan bir doktor buldum ve sansimi denemek istiyorum belki kurtulurum dedim. Ben koku almiyorum yalnizca bazi insanlarla yakin mesafede konusmak zorunda kaldigimda zaman zaman bir koku aliyorum. Bazen birine gidip bir sey sormak zorunda kaldigimda karsimdaki kisi direkt agzima bakiyor ve suratinda garip bir ifade beliriyor. T�m bunlara ragmen tip 5 konusunu konusabilir miyiz hala? �yle olmasini �ok istiyorum...
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2019 tarihinde 21:04
İlk gönderen: lulupi lulupi yazdı:

merhaba, yaklasik 12 13 yasimdan beri topluma yabancilastim buna neden olan sey bir zamanlar yasadigim olaylar. Okulda her zaman dislaniyordum ve nedenini anlayamiyordum, yanina gidip konustugum arkadaslarim benimle konusmak istemiyordu daha sonra bunu agiz kokusuna yordum. Ortaokula ge�tigimde dis ��r�klerim vardi ve sira arkadasim bana baskasinin agzi kokuyormus gibi mesaj vermeye �alisti. Bende olabilir sabahlari herkesin agzi kokar demistim ve o yok hayir "ben bu sabah senden koku almadim" dedi. Yani diger zamanlar aldigini ortaya koydu. Bir diger yasadigim olay annemin sordugu soruya cevap verdigimde "Iyy agzin les gibi kokuyor." demesiydi. Bu bende ciddi bir travma olusturdu diyebilirim, b�t�n ��r�klerimi aldirdim. Agiz sagligimla ilgili problemim yok fakat kronik faranjit, tonsilit ve geniz akintim var. Tonsilit i�in g�� bela bademcik ameliyatina yanasan bir doktor buldum ve sansimi denemek istiyorum belki kurtulurum dedim. Ben koku almiyorum yalnizca bazi insanlarla yakin mesafede konusmak zorunda kaldigimda zaman zaman bir koku aliyorum. Bazen birine gidip bir sey sormak zorunda kaldigimda karsimdaki kisi direkt agzima bakiyor ve suratinda garip bir ifade beliriyor. T�m bunlara ragmen tip 5 konusunu konusabilir miyiz hala? �yle olmasini �ok istiyorum...

kronik farenjit niye var onun �st�nden y�r�. kbb ye git. tonsilit varsa eger derin ise, buda agiz kokusu yapar. doktor eger devlette ise zar zor yapmaz, �zel ise sorun etmeden yapar.
Başa Dön
Simyaci Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Simyaci Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2019 tarihinde 23:04
G�zel kardesim..Bende burdaki herkesin tip5 olmasini �ok isterdim buna sende bende dahil fakat saydigin 3 hastalik da agiz kokusu i�in yeterli sebepler.. Bi yerden tedaviye basla.. Ben basta anneme sormaya cesaret edemiyodum ama simdi g�n i�inde sormaya basladim..Annemize de g�venmeyip destek alamayacaksak kimden alalim..Ya da kendine yakin g�rd�g�n birini bul cekinmeyecegin birisi onunla tedavine basladiktan sonra s�reci birlikte takip edin..Allah buradaki ve yery�z�nde bu sikintiyi �eken t�m kardeslerime Safi ismiyle sifa versin insallah..Allah b�y�k..Dermansiz dert vermesin..
Başa Dön
lulupi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Agustos-2019 tarihinde 00:59
Kbb gitmekten �ok yoruldum. En son gittigim doktor �niversitede opr. dr. bademcikleri aldiracagim ama geniz akingisi ile ne yapacagim bilmiyorum.. @ahmetmehmet1
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Agustos-2019 tarihinde 01:02
Maalesef daha �nce yakindigim halde yakin �evrem bile anlamiyor. Insanlara da hak veriyorum b�yle bir seye maruz kalmak kolay degil. S�rekli naneli sekerlerle hayatima devam etmeye �alisiyorum. Biktim artik cidden, devasi bulunmayan bir hastaliga yakalansam da �l�p gitsem diye bakiyorum... Cok zor,umarim iyi dilekleriniz gerceklesir ve sizde bu azaptan kurtulursunuz.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2019 tarihinde 00:35
geniz akintisi i�in sin�s rinse yap
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Agustos-2019 tarihinde 07:53
Bu forumda bir ka� arkadasimi muayene ettim ya tip 5 (subjektif) agiz kokusu veya tip 1+5 oldugunu g�rd�m.

Suvjektif agiz kokusuna rastlama sikligim bu forum i�in epey y�ksek. Belki tesad�fen �yle oldu , bilemiyorum.

Su kurali da hatirlamak lazim:
Sebebi ne olursa olsun, her agiz kokusu yeteri kadar beklerse �zerine Tip 5 agiz kokusu ilave olur

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Agustos-2019 tarihinde 21:37
Tesekk�r ederiz hocam. Var olun
Başa Dön
Birisi1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Birisi1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2019 tarihinde 14:26
�ogu yazilanlari okudum, kendi sikayetimi anlatmak istiyorum. Agiz kokusu problemim g�zlemlerime g�re aksama dogru midemin �st�nde bir hafif bi sizi geldiginde anliyorumki suan nefesim kokmaya basladi.(a�ken g�zlemlemedim ama yemek yedikten sonra olabliyor. son 5g�nd�r yoktu ara sira bu koku geliyor) Dis ipi ve fircalamayi yapiyorum. ama ben hi�bir koku almiyorum.ailem s�yledi.��r�k disim olsa ��r�k kokusunu bende alirdim. birde geniz akintisi var hep yutkundugumda hafif acimsi bisey yutuyorum gibi hissediyorum.refl� mide agrisi hi�bir sikayetim yok. benim hi�birsekilde almadigim ve etraftakilerin aldigi bu koku ne olabilir? buna benzer bi durum yasayan var mi?
All we need is health
Başa Dön
Simyaci Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Simyaci Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2019 tarihinde 15:37
Ayni seyi bende hissediyorum kardesim.. A�ken artiyor benimki.. Tam tarif ettigin gibi mideyle ilgili bir sikintim yok agri sizi yanma ama tarif ettigin bu y�kselme olayini bende yasiyorum..
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2019 tarihinde 08:04
Bakin size bir Tip 5 agiz kokusu vakasi tanitayim :
--

On Wednesday, 4 September 2019, 5:32:50 PM GMT+3, xxxxx chavan <[email protected]> wrote:

Hello sir
     My halitosis condition is very extreme and so much progressive now gases coming out of my nose/ mouth causing cough to the people around me
   I want to ask some questions to you regarding this can I have any kind of video chat with you I can pay for this
Initially I was going to meet you personally but my Visa process is taking time so it is causing delay
Please help me
Thank you

On Saturday, 17 August 2019, 12:03:13 pm GMT+3, chavan <[email protected]> wrote:

Hello sir
My halitosis increasing very rapidly now person from 50 mtr distancd can smell it. Why it increasing so rapidly? Do you came across such kind of cases
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2019 tarihinde 17:19
Ger�ekten de �ok ilgin� geldi bana bu kisinin kokusunun
bu kadar hizli artmaya baslamasi!
Yani 50 metre uzun bir mesafe ve 50 mt den de kokunun insanlar
tarafindan duyulmasi fena bir durum!
Bu insanin bu probleminin bir arastirma kurulu tarafindan ele alinmasi lazim diye d�s�n�yorum.
Beterin daha beteri varmis arkadaslar!
Ben de na�izane soruyorum hocam; b�yle bir vaka ile karsilastiniz mi?
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2019 tarihinde 12:07
Hocam,bu arkadasin tip 5 oldugu belli.ya da ter kokusu var ve onu agiz kokusuyla karistiriyor ��nk� ben kaldigimda yurtta b�yle bi vakaya rastladim.cocugun birinin ter kokusu butun kat koridorunu kokutmaya yetiyordu ki koridorda asagi yukari 40-50 m idi.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2019 tarihinde 13:33
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

Hocam,bu arkadasin tip 5 oldugu belli.

Evet bu hasta psikojenik agiz kokusu sahibidir. Muhtemelen ya "olfakt�r obsesyon" veya "Del�syonel halitosis" olabilir. Fakat olfakt�r referans sendrom olmayabilir. Incelemeden bilmek zordur.

Bunlarin tedavisi en erken 7-8 ay da sonu� verir. Bazen 2-3 sene bile s�rebiliyor. Psikiyatri tedavi edebilir.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2019 tarihinde 14:42
Hmmm bakin bu, hi� aklima gelmedi!
Tebrik ederim tespitleriniz i�in.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2019 tarihinde 03:45
İlk gönderen: Birisi1 Birisi1 yazdı:

�ogu yazilanlari okudum, kendi sikayetimi anlatmak istiyorum. Agiz kokusu problemim g�zlemlerime g�re aksama dogru midemin �st�nde bir hafif bi sizi geldiginde anliyorumki suan nefesim kokmaya basladi.(a�ken g�zlemlemedim ama yemek yedikten sonra olabliyor. son 5g�nd�r yoktu ara sira bu koku geliyor) Dis ipi ve fircalamayi yapiyorum. ama ben hi�bir koku almiyorum.ailem s�yledi.��r�k disim olsa ��r�k kokusunu bende alirdim. birde geniz akintisi var hep yutkundugumda hafif acimsi bisey yutuyorum gibi hissediyorum.refl� mide agrisi hi�bir sikayetim yok. benim hi�birsekilde almadigim ve etraftakilerin aldigi bu koku ne olabilir? buna benzer bi durum yasayan var mi?

Benim her zaman d�s�nd�g�m seydir bu, ben �ook nadir ve belli bir kisiyle konusurken aliyorum kokuyu. Onun disinda asla koku almiyorum. Yillarca devam ettigi i�in duyarsizlastigimi d�s�n�yorum. Ama o belirli kisi ile konusurken neden hissediyorum bilemiyorum.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2019 tarihinde 03:52
Forumda dikkatimi �eken bu t�r basliklar beni hep d�s�nd�r�yor. �zellikle su c�mleler ayni paragraf i�erisinde olunca, "yillardir hi� ge�meyen agiz kokum mevcut ancak su ilaci kullandim bir s�religine ge�ti." Yillardir s�regelen bu kokuya duyarsizlasmaz mi insan, ben kendi agiz kokumu asla almiyorum, �ok nadir belli biriyle konusurken,herkese bulundugum mesafeden hemde.. Onun disinda hi�bir zaman almiyorum. Murat hocama ve degerli arkadaslarima bu soruyu sormak istedim fikirleriniz benim i�in �ok �nemli...

K���k bir ekleme olarak; �ay , kahve gibi i�ecekler t�kettigimde kokuyu almasam bile inanilmaz koktugunu d�s�n�yorum, dislerime ve dilime bogazima degdikleri anda,b�yle hisseden birileri var mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ekim-2019 tarihinde 07:27
İlk gönderen: lulupi lulupi yazdı:

......belli bir kisiyle konusurken aliyorum kokuyu. Onun disinda asla koku almiyorum. Yillarca devam ettigi i�in duyarsizlastigimi d�s�n�yorum. Ama o belirli kisi ile konusurken neden hissediyorum bilemiyorum.

Agiz kokunuzun Tip 5 olabilecegi �nemsenecek bir ihtimaldir. Konuyu psikiyatrist veya psikolog ile g�r�smenizde sayisiz fayda vardir.
Başa Dön
Bi�are2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biçare2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2022 tarihinde 01:45
B�t�n forum g�nderilerini okudum tekraren
Arkadaslar dikkatimi �eken bir durum oldu tip5 kesin tanisini alan kisiler kendi kokusunu alabilen kisiler yillar �nce belki bir kez rastgele biri agzin kokuyor demis tamam yani sunu duymadim ben tip 5 �iktim ama �evremdeki herkes benimle konusurken �aktirmadan burnunu kapatiyor yada y�z�n�n diger b�lgelerini kapatmaya �alisiyor..
��nk� biliyoruz ki tip 5 psikolojik koku psikolojik olarak kendimizde koku oldugunu hissedebiliriz ama karsimizdaki insanlarin hareketlerini psikolojik olarak farkli g�rmemiz �ok g�� sizofren falan degilse insan.
o kadar insalar siz konusurken burnunu tutuyorsa yanliz bu bir kerelik bir durum olmamali s�rekli olarak izleyerek takip etmek lazim �rnegin 2 aile bireyi se�im yaklasik bir ay izlemeli sizle konusurken nasil bu aile bireyleri ikisi kendi arasinda nasil bu arada bunu soramayanlara ve sorupta g�venmeyenlere istinaden yazdim
Son olarak �stekileri s�ylediklerimi yasamalarina ragmen tip5 varmi merak ediyorum
Başa Dön
Bi�are2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biçare2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2022 tarihinde 01:48
Genelde ama ben hi� kendi kokumu alamiyorum hatta birkez olsun koku almadim ama s�zl� olmasada hep fiziksel tepkiler aldim diyenler maalesef tip 5 �ikmiyor sanirim
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2022 tarihinde 08:58
Bi�are2, sen ne zamandan beri agiz kokusuyla ugrasiyorsun?
Başa Dön
Yig1t Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ocak-2024 tarihinde 16:36
Arkadaslar ben tip5 in en yogun d�neminden ge�iyorum.Kokunun ge�tigini bilipte inanmamak yani.
Arkadaslar ben �zel bir hastanede s�rekli ishal sebebiyle muayene oldum doktor bana strese bagli olabilir veya baban gibi kron hastasi olabilirsin dedi ama �ok s�k�r degilmisim doktor yinede bana flagyl 500mg isimli bir antibiyotik verdi neyse arkadaslar kullandim ben bu hapi
Her g�n boyunca dedim acaba benim farkedebilecegim bir degisiklik olacak mi diye . Arkadaslar inanin bana hi�bir degisiklik olmadi koku yoktu zaten kullaninca da yok.Bugun kendime biraz daha g�venim geldi .Yani yavas yavas anliyorum gibi koku fln olmadigini insallah bu psikolojiden kurtuluruz .
Başa Dön
kirmizi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kirmizi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ocak-2024 tarihinde 19:21
İlk gönderen: Yig1t Yig1t yazdı:

Arkadaslar ben tip5 in en yogun d�neminden ge�iyorum.Kokunun ge�tigini bilipte inanmamak yani.
Arkadaslar ben �zel bir hastanede s�rekli ishal sebebiyle muayene oldum doktor bana strese bagli olabilir veya baban gibi kron hastasi olabilirsin dedi ama �ok s�k�r degilmisim doktor yinede bana flagyl 500mg isimli bir antibiyotik verdi neyse arkadaslar kullandim ben bu hapi
Her g�n boyunca dedim acaba benim farkedebilecegim bir degisiklik olacak mi diye . Arkadaslar inanin bana hi�bir degisiklik olmadi koku yoktu zaten kullaninca da yok.Bugun kendime biraz daha g�venim geldi .Yani yavas yavas anliyorum gibi koku fln olmadigini insallah bu psikolojiden kurtuluruz .

Ge�mis olsun, psikolojik yardim almayi d�s�nebilirsiniz
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ocak-2024 tarihinde 20:39
İlk gönderen: Yig1t Yig1t yazdı:

Yigit bunu izle abicim

tikla
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2024 tarihinde 17:24
Son �are o kaldi yoksa zayifliyorum stresten ve kilo alamiyorum asiri yemek yiyorum stres �yle bisi ki hemen tuvalete gidiyorum zaten kolonoskopi sonu�larinda da hazimsizlik cikmisti ve stresten de oluyomus ya ortada stres edecek bisi yok ama beyin iste yinede yakin zamanda bir gitmek istiyorum psikiyatriye...
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2024 tarihinde 17:26
Izliyorum izlemez olur muyum murat hocamin t�m tip 5 psikojenik videolarini izliyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.