Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Endoskopi Sonu�larim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Endoskopi Sonu�larim
    Gönderildi: 19-Mart-2015 tarihinde 19:43
Helikobakter izlenmedi

Inesteinal metaplazi izlenmedi

Gastritim var sadece antral gastrit ve tanida �demli mukozal doku fragmani var haftaya doktora gitcem bakteri olmamasi iyi agiz kokusu buda yapiyor yine var gastritte yapiyor demek
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 16:45
sonu�lari yazarsan sevinirim hocam.1. derecede antral gastrit mi yaziyor bir de spnu�ta?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2015 tarihinde 22:42
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

sonu�lari yazarsan sevinirim hocam.1. derecede antral gastrit mi yaziyor bir de spnu�ta?

Sonu�lari yazdim �stte :) antral gastrit tanisi konmus . Patoloji sonu�uda �stteki gibi 1.derece filan yok tek antral gastrit ay sonu zaten randevu aldim gidecem
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 11:52
Bendede antral gastrit �ikmisti. Dikkatli beslenirseniz mideniz sakin kalir. Koku yapmasi i�in bana kalirsa demli �aylar kahveler ve ultra yagli yemekleri yemek gerek. Onun disinda halitozis kaynagi bence degil.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2015 tarihinde 21:48
bence de mide ge�ici agiz kokusu kaynagidir...
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mart-2015 tarihinde 13:40
İlk gönderen: effect effect yazdı:

Bendede antral gastrit �ikmisti. Dikkatli beslenirseniz mideniz sakin kalir. Koku yapmasi i�in bana kalirsa demli �aylar kahveler ve ultra yagli yemekleri yemek gerek. Onun disinda halitozis kaynagi bence degil.

Midem sakin bu gastritide yok etmek i�in tedaviye baslicam gidecem doktora.Soganda yesem kahvede i�sem midem sakin ge�en sene beterdi.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mart-2022 tarihinde 20:15
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

İlk gönderen: effect effect yazdı:

Midem sakin bu gastritide yok etmek i�in tedaviye baslicam gidecem doktora.Soganda yesem kahvede i�sem midem sakin ge�en sene beterdi.

Hocam mide sorununuz ne durumda? gastriti yendiniz mi mideden herhangi bir sikayetiniz devam ediyor mu? gaz hazimsizlik yanma vb? ge�mis olsun bu arada
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.