![]() |
Bagirsak mantari |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Besiktasli
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2017 tarihinde 07:17 |
|
Arkadaslar ben kurtuldum tek yapacaginiz sey sekerli yiyecekleri birakmak bagirsak mantarlari seker ve hamur isi ile besleniyor 5 g�nd�r agzim kokmuyor sekeri biraktigim i�in sizdeki �zelliklerin aynisi bendede vardi koku tokkende vardi a�kende Bogaz'da balgam dilde pas sekeri kes hepsinden kurtulun 5 yildir kokuyu �ekiyordum artik bitti bogazdaki akintidan eser yok hi� bir ila� kullanmadan kurtuldum zamaninda nidazol falanda kullandim ama birakinca koku yine basliyordu bana dua edin sekerin her t�rl�s�n� birakin
|
|
|
Asdfg
|
|
![]() |
|
Haklar bilimi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2017 tarihinde 14:16 |
|
Hi� pharmalzn ya da cinkolu gargara kullandiniz mi?
Kullandiginiz eger faydasi oldu mu? |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2017 tarihinde 13:05 |
|
@BESIKTASLI.. BUNU DENIZEDOGRU NICKLI ARKADASA DA ANLATABILSEK KESKE.. BENDE AYNISINI YAPIYORUM SEKER VE HAMUR ISLERI YOK.. UN VE UNLU MAM�LLERI YOK KOKU GITTI.. AYRICA AKINTI DA BITTI.. AMA NEDENSE INSANLAR DENEMIYOR BILE BENCE KIMSE IYILESMEK ISTEMIYOR ARTIK KANIKSAMISLAR BU DURUMU.. ZIRA BEN BU ZAMANA KADAR BANA MANTIKSIZ BILE GELSE Y�ZLERCE SEY DENEDIM KURTULMAK I�IN.. AMA SU AN YAPTIGIM SEY O KADAR MANTIKLI GELIYOR KI.. HELE SU SINDIRIM MESELESI.. �GRENDIK�E MANTIGIMA NASIL YATIYOR NASIL D�S�NEMEIDM BUNU DIYORUM.. SEKERI VE UNU BIRAKINCA KOKUNUN GITMESININ NEDENI SINDIRIMIN RAHATLAMASI.. ENZIM EKSIKLIGI.. VE ENZIMLERIN AKTIVE OLMASI I�IN MIDE ASIDI GEREKLI.. MIDENIN PH 3 VE 3 �N ALTINDA OLMALI KI SINDIRIM GER�EKLESSSIN SISKINLIK OLMASIN.. MIDE ASIDI EGER YETERSIZ KALIRSA SAFRA DA SORUNLAR BASLAR. SAFRA AKISI GER�EKLESMESE DE SAFRA TASLARI.. VE MIDE ASIDI D�S�K OLUNCA HALIYLE BESINLER SINDIRILEMEZ VE SINDIRILEMEYEN BU KARBONHIDRATLAR PROTEINLER DUODENUM DA INCE BAGIRSAKTA KALIN BAGIRSAKTA KOKUSUR.. ZATEN MIDE ASIDI YETERLI OLMAYINCA BAKTERILER DE �REMEYE BASLAR.. HALBUKI PH 3 �N ALTINDA OLSA BAKTERILER �REYEMEZ VE KOKUSMA YAPAMAZ. BU KOKUSMA SONUCUNDA ORTAYA �IKAN HIDROJEN GAZI DA AGIZ KOKUSUNA NEDEN OLUR. SADECE AGIZ KOKUSU DA DEGIL SISKINLIK ASIRI GAZ GURULTU VS.. BU Y�ZDEN SINDIRIMINIZI D�ZELTMENIZ LAZIM.. AYNI ZAMANDA BAGIRSAGINIZ DA PROBIYOTIKLERI ARTIRARAR FLORANIZI D�ZELTMENIZ LAZIM.. SAGLIKLI BIR FLORA IYI BIR SINDIRIM DEMEKTIR.. HERSEY BIRBIRIYLE BAGLANTILI.. PROBIYOTIK VE PREBIYOTIK BESLENMEMIZ LAZIM.. GE� KALMADAN BUNU BIR D�S�N�N DERIM.....
|
|
![]() |
|
denizedogruu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2017 tarihinde 21:09 |
|
Arkadasim zaten zayifim un ve sekeri kessem zaten kilo kaybindan 2 ay i�inde �l�r�m :D Ayrica imkani olmayan insanlar oldugunu yine s�yl�yorum herkesin yasi resit degil maddi durumu belli benim i�in evdekiler sekeri unu birakmaz bana �zel de yemek yapilmaz.
|
|
![]() |
|
Besiktasli
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mayis-2017 tarihinde 23:50 |
|
Kardesim hamuru birakma sade sekeri birak
|
|
|
Asdfg
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:30 |
|
zaten sekerli tek kekler tatlilar var. �n�ne tatli geldimi seker geldimi yeme. g�nde 2 tane hurma ye ayni is . seker ihtiyacini meyveden al.
Un isine gelecek olursak yine pilavini ye pirin�ini ye makarnini ye. azaltip ye. ekmegi g�nde 5 dilim yiyorsan 1 dilim ye. Seker zararlidir birakin canan hocayi dinleyin . Tabi agiz kokusu i�inde yine arkadasin dedigi gibi bagirsaklari besliyor. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 09:19 |
|
eger hamur veya yagli yedigin halde bir insanin normal seker seviyesini asmadigi dengede tuttugu s�rece hocam bunun bi zarari varmidir insana? ve seker seviyesi d�s�k veya y�ksek degil yani hastalanmis gibi g�r�nm�yorsa dengedeyse kisi ama dedigim gibi kisi hamur isi falan yiyor sekerli yiyor bu kiside agiz kokusu olmasi g�zlenirmi?
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 09:20 |
|
tahminimce yukardaki soru i�in kendi tahminim g�zlenmez ama hocam bu isin �stadi oldugu i�in bilimsel olarak ne d�s�n�l�r merak ettigim i�in sordum saygilar hocam
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 11:43 |
|
Arkadaslar seker dahil hi� bir besinden kendinizi mahrum birakmayiniz. Sagliginiz sebebi ile hekiminiz yasakladiysa o baska. Bunun disinda kendinize eziyet anlamina gelecek garip diyetler ile sagliginiza zarar vermeyin.
her seyi kararinda yeyiniz i�iniz. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ekim-2019 tarihinde 12:39 |
|
Kandidalarin agiz kokusu ile bir iliskisi yoktur.
Bosuna diyet yapip s�z�mona kandidalari bagirsaktan uzaklastirmaya �alismak gereksiz efor sarfetmek, beslenme dengesini gereksiz bozmak anlamina gelir. Tiklayiniz: https://youtu.be/taaoSfpSHtI |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ocak-2020 tarihinde 16:52 |
|
Bagirsak mantarim oldugunu d�s�n�yorum, bu sebep ile hayatimi neredeyse mahvetmek �zere olan bu nefes kokumun oldugunu d�s�n�yorum. 2 Hafta sonra tedaviye baslanacak ama ben artik insanlarin yaninda duramaz oldum nefes kokum 1 metreden bile hissediliyor.
Bana saglikli beslenme programi yazabilir misiniz? Unsuz, ve sekersiz ve pilav gibi cok yagli yiyeceklerin olmadigi bir saglikli beslenme programi. Hedefim: Bagirsak mantarini yok etmek. varsa tabi ama kesin var. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Ocak-2020 tarihinde 19:05 |
2 hafta sonra ne tedavisi baslanacak? google �zerinde zaten beslenme programi dolu. pilav yerine karabugday yiyeceksin. �glenleri, bakliyat, �orba filan mercimek �orbasi. |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2020 tarihinde 00:01 |
|
Tedavi derken ne olacagini bilmiyorum, Almanya'Da yasiyorum ve agiz kokusu �lcme yerine gidiyorum ordan tedavi olunur herhalde bilmiyorum ilk agiz kokumu �lc�cekler sonra gerisini bilmiyorum.
Sana bir sorum var, Hangi meyveleri yiyemem? Muz , elma , mandalin , ayva yiyebilir miyim? Sekerli ve unlu seyler yemek istemiyorum bagirsak mantarlari onlarla beslendiginden. Ve hangi yagli yemekleri yiyemem? Cevaplarsan cok tesekk�r ederim. |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2020 tarihinde 15:42 |
|
unsuz ve sekersiz besleniyorum bagirsak mantarindan dolayi, ve bir sorum daha var: Tam bugday ekmek yiyebilir miyim? Ve yaprak sarma da yiyebilir miyim? �ssteki sorumu ve bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2020 tarihinde 19:12 |
yaprak sarmasi, ekmek gibi seyler, sekere d�n�sen karbonhidrattan olusuyor. bagirsak mantarinin en b�y�k besin kaynagi seker. ekmek olarak karabugday ekmegi disinda yiyemezsin. yaprak sarmasi, karabugday olarak pirin� yerine koyarsa yiyebilirsin. yagli yemek olarak, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi disinda gerisi zararli, yani k�t� bakteriye besliyor. ayrica probiyotik almalisin, elma sirkesi, hindistan cevizi yagi, kekik yagi, daha hizli �ld�rmeye saglar, bakterileri. https://www.youtube.com/watch?v=L7Eeg2p2JZ8 detayli anlatim var burada. kanalda diger videolara da bak iyi anlatmis. |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ocak-2020 tarihinde 20:04 |
|
Tesekk�rler, arastirip bulamadim, Candida diyeti uyguluyorum ve ispanak yiyebilir miyim?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ocak-2020 tarihinde 22:31 |
sebzelerden, patates, havu� ve mantar disinda her sey serbest. s�t �r�nleri de yasak candida diyetinde. ispanagin �st�ne yumurta kir. ingilizcen varsa candida diet yaz, yoksa t�rk�e candida diyeti yazinca �ikiyor. ayrica probiyotik almalisin, Almanya da yasiyorsun zaten, her sey sudan ucuz, rahat candida diyetini yaparsin. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |