![]() |
olguda hassasiyet |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ruya
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: olguda hassasiyetGönderildi: 19-Nisan-2015 tarihinde 10:35 |
|
Merhaba,
Ekimde azi disime dolgu yapildi. Ama rahat hissedemedim, agri ve agirlik vardi. Doktor degistirdim ve 20lik dis baskisi �ekilince d�zelir dedi hakli da �ikti.Fakat 2 haftadir disimi fir�alarken bile agriyor.Musluk suyu bile hassasiyet yapiyor. Dis macunum hassasiyet i�erikli. �in'de yasiyorum 4 doktora gittim, a�ik�asi g�venmiyorum. Hepsi farkli birsey s�yledi. R�ntgene bakip cevap veremeyen doktor olur mu anlamiyorum Kanal tedavisi de olabilir iltihap da olabilir dendi. Ilik su i�tigimde sizlama neredeyse yok. Sanirim iltihap.
Sizden ricam nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda yardim etmeniz. Iltihapli ise ne yapmaliyim? Ila� tedavisi yeterli olacak mi? Agri dinmezse �ekilmesi gerektigini mi g�sterir? ��nk� burda tedavi olmak istemiyorum kesinlikle. Temmuzda T�rkiye'ye gelene kadar idare edemez miyim eger apseli ise? Yeme-i�me disinda agrim yok denecek kadar az. Tesekk�rler |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2015 tarihinde 11:12 |
|
Iltihapli dis sogukta rahat eder ve agri kaybolur. Ayrica, �zerine basarken agri yapar, �ay kasiginin tersi ile tikladiginizda agri yapar, zaman zaman siser, bazen hi� bir sikayet vermeden aylarca sessizce bekleyebilir.
Sizin tarifiniz canli dokularin y�zeye �iktigini ve agiz ortamindaki sicaklik degisimlerinden mutsuz oldugunu d�s�nd�r�yor. R�ntgen ile bir sey s�ylenemez. B�yle vakalarda, duruma g�re degisecek sekilde tedavi edilir. Macun markasi degistirmekten tutunuz, kanal tedavisine kadar �esitli ��z�mler uygulanabilir. -M |
|
![]() |
|
ruya
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Nisan-2015 tarihinde 07:16 |
|
Tesekk�rler. Sogukta da sicakta da agri yapiyor sadece ilik su rahat ettiriyor. K�k�nde iltihap varmis ve kanal tedavisi gerekiyormus. �st�ne de kaplama yapilmasini �nerdiler ��nk� disin i�ini temizleyip disi inceltecekleri i�in dis tutunamayacakmis. 2-3 ay beklemeyi tercih ederdim ancak sanirim gittik�e agri artar beklemez o kadar s�re.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |