Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

aroma baloncugum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aromabaloncugum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: aroma baloncugum
    Gönderildi: 06-Ekim-2024 tarihinde 06:47
merhaba,

bende tuhaf bir sey var.
�nce refl� sandim ama artik bilemiyorum :(
Durup dururken bir kahkaha attigimda ya da hapsurdugumda pitir diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu �nceleri benim hapsurmamla olusan baskida mide kapak�igim a�iliyor diye yorumlamistim. Ama orada kapak�ik yokmus?

:( Yedigim pek �ok seyi biraktim, tamamen saglikli bir d�zene ge�tim. Ancak stres hayatimin bir par�asi. Ondan �t�r�d�r diye yorumladim, 1 ay boyunca omeprazol kullandim.

Bu aroma/tat patlamasi kahvemi degistirince azaldi (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Agiz kokusu olmuyor, fakat bu pit diye olan ani aroma/tat olayi kahkaha atinca vb olusuyor.

Helicobacter pylori testi verdim, negatif �ikti. Bir �neriniz var mi? Annem patates yemeyi birak dedi.

sevgiler

herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ekim-2024 tarihinde 20:46
sizin sorunun agiz kokusu degil disari vuran isimlendiremediginiz birseymi ? bende agiz kokusuda var genelde hapsurunca agizda ne varsa oda disari �iktigi i�in anlik t�k�r�k ve agiz kokusu olabiliyor normal bence
Başa Dön
aromabaloncugum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aromabaloncugum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Aralik-2024 tarihinde 21:34
disari vurmuyor, kendi kendime vuruyor

ani bi basin�la (hapsuruk ya da kahkaha) bir anda ortaya �ikiyor aroma geliyor sanki midemden ve gitmiyor birka� saat o aroma ile yasiyorum, hemen sakiz vs �ignesem de hissediyorum onu

genellikle aksam saatlerinde oluyor
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.