Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

30 yildir bu sorunu yasiyorum

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya Aydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 30 yildir bu sorunu yasiyorum
    Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 15:39
Merhaba Murat bey, sizi uzun s�redir takip ediyorum , umarim benim derdime de bir �are bulursunuz. Ben 14 yasindayken siddetli bir grip ge�irdim ve tedavi g�rmedim sonrasinda bende kokulu geniz akintisi kaldi, son 20 yildir ,alternatif tip , aci kavun, lazer, oksijen tedavisi denedim 3 kez sin�s ameliyati oldum, bademciklerimi aldirdim maalesef sonu� alamadim geniz akintim kurumuyor, s�rekli zehir yutuyorum .Ge�enlerde Ada klinige gittim �m�r dr.la g�r�st�m kendisi sizin arada oraya geldiginizi s�yledi, listeye adimi yazdilar umarim gelirsiniz, birde bu sitede sizin bir burun damlasi �ikartacaginiza dair haberler okudum,
ne asamada �grenebilirmiyim? geniz akintisinin tedavisi var mi? yardimci olursaniz sevinirim.saygilar..
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2015 tarihinde 21:20
@H�lya Aydin

bende de geniz akintisi var. burun etlerine rf uygulandi 2 hafta �nce hi� yanit alamadim, ayni devam..

homeopati yi d�s�nd�n�z m� sizde hi�?
Başa Dön
H�lya Aydin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya Aydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 11:10
Onca arastirmalarima ragmen ilk defa sizden duydum, deneyebilirim, sizde de geniz akintisi oldugunu s�ylemissiniz, siz bu y�ntemi denediniz mi?
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 22:47
Bende merak ettim homeopati yi? Nasil bir tedavi sekli dir bu Effect kardesim?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 00:20
Bana �ok �ilginca gelen bir y�ntem. Burda anlatamayacagim kadar genis bir konu. netten arastirirsaniz epey bilgi �ikar karsiniza. �ok d�s�nd�m bir ara ama karar veremedim. i�inde ne oldugunu bilmedigim ila�lari almak biraz �rk�t�c� geldi. ama o kadar �ylesine zor durumdayim ki ��z�m i�in yapmayacagim sey yok gibi.
suana kadar yaptirdigim testler ameliyatlar endoskopiler �re nefes testleri 24 saat ph testleri kan tahlilleri tomografiler sayilamayacak kadar fazla.

sirke ile gargarayla bir s�re iyi idare etmistim. ama simdi sirke de pek ise yaramiyor. sabahi k�r saatinden itibaren genzimde 404 tutkal gibi bir sivi t�m bogazimi sarmaya basliyor.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2015 tarihinde 16:16
http://m.haberturk.com/yazarlar/damla-celiktaban/724486-homeopati-nedir-nasildir
T�rkiye de yokmus ama homeopati dernegi varmis bu tedaviyi uygulayan da bir ka� kisi .. ulasabilirsek denemeye deger gibi duruyor ��nk� hi� bir yan etkisi yok ve birazda plasebo etkisine benziyor tek farki ila�la tedavi ediliyor olmasi.. ila�lar yurt disindan getirtiliyormus ama bilginize.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 08:41
Ben deneyecegim bunu. ankarada bir homeopat buldum netten ..fiyati �ok �ok u�uk degilse muhakkak alicam ila�lari. bu arada su meshur kandan alerji tespit etme olayini da denemeyi d�s�n�yorum. �nce homeopati.

Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Haziran-2015 tarihinde 10:34
bizleride bilgilendimeyi umutma buraya yaz bende ozon yapam bir dis dr buldum bayramdan sonra ordayim
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2016 tarihinde 11:48
İlk gönderen: effect effect yazdı:

Ben deneyecegim bunu. ankarada bir homeopat buldum netten ..fiyati �ok �ok u�uk degilse muhakkak alicam ila�lari. bu arada su meshur kandan alerji tespit etme olayini da denemeyi d�s�n�yorum. �nce homeopati.

effect sonu� alabildinmi son durum nedir ?
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Aralik-2016 tarihinde 17:50
İlk gönderen: effect effect yazdı:

@H�lya Aydin

bende de geniz akintisi var. burun etlerine rf uygulandi 2 hafta �nce hi� yanit alamadim, ayni devam..

homeopati yi d�s�nd�n�z m� sizde hi�?

geniz akintiniz halen devam ediyormu? ve burun egriligi et felanmi var tedavileriniz edildigi halde mid evam ediyor?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Laylay1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Laylay1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2019 tarihinde 21:00
Arkadaslar benim agiz kokusu sorunum dogustan geliyor diye inaniyorum ��nk� k���kl�g�mden bu g�ne kadar s�rekli olmasa da arada bir saka olarak ama alinmayim diye tepki g�sterildi ve artik bu durumdan asiri derecede rahatsiz oldugum i�in disciye gittim 3 kere 3�de agizdan kaynakli olmadigini s�yleyip kbb ye gonderdiler 2 kere gittim kbbye herhangi bir geniz akintisi yok burun tukanikligi yok ve bogaz s�lf�r� testi felan uygulandi hi� bir olumlu sonu� �ikmadi oda dahiliyeye yolladi dahiliye gastroentrolojiye endoskopi cektirdim mide �lseri hafif refl� ve helicobacter pylpri rastlandi gerekli ilac yardimini aldim helicobakter icin o temizlendi ama koku hala gitmedi tekrardan dahiliyeye gittim sorunumun devam ettigini bildirdim bana bir iki ilac daha tavaiye edip kullandiktan sonra tekrardan gecmezse endoskopi onerdi ve ge�medi ne olucak boyle bilmiyorum hayatta �ok b�y�k atilimlar atmama konumuma �ok zarar veriyor en b�y�k tedaviyi veren yer neresidir kesin c�zumu bulabilecek bir teshis yontemi var midir? Veya dogustan gelen baska bir arkadas olupta rahatsizligi gecen varsa ulasabilir yaptiklarini yapmak isterim. Kokunun nasil oldugunu soracak olursa ise s�rekli degisik oluyor. 7/24 s�r�yor a�ken anlarim tokken de oluyor yemekten oncede yemek yedikten sonra da i�tigim bardak su bile kokuyu degistiriyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.