![]() |
Konya da halimetre |
Yanıtla
|
| Yazar | |
teach
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Konya da halimetreGönderildi: 07-Mart-2014 tarihinde 16:34 |
|
Arkadaslar Konya 'da halimetre cihazi olan hastane veya doktor var mi?
|
|
|
teach
|
|
![]() |
|
G�zdee
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Nisan-2021 tarihinde 21:53 |
|
Merhaba arkadaslar istanbulda halitosis �l��m� yaptirmaya gidenler var mi aranizda ben bir yer buldum ancak orda yasamadigim i�in ve pandemiden dolayi suan gidemiyorum. Dr. Aytug altundag varmis acibadem hastanesinde acaba giden kimse var mi ?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 00:09 |
|
Adana�ya Murat hocaya gitmeni �neririm Aytug hoca detayli agiz kokusu �l��m� yapmiyor Murat hocaninki detayli
|
|
|
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir. ��
|
|
![]() |
|
G�zdee
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 09:35 |
|
Adana yakin olsa kesin oraya gidecektim zaten. Daha yakin yerlere baktim o y�zden.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 15:45 |
|
bir kere gidiceksin otob�sle git yasak kalkinca detayli analizini yapsin aytug hoca antibiyotik falanda veriyorkullanip nefes kokusu artan 2 kisi g�rd�m
iyilesen g�rmedim gidip daha k�t� olanlar var forumda sen bilirsin gitmeden �nce devlette sin�s tomografisi �ektir murat hocaya goster |
|
|
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir. ��
|
|
![]() |
|
G�zdee
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2021 tarihinde 19:51 |
|
Hadi ya bunu bilmiyordum sagol s�yledigin i�in. Bi yarari olmayacaksa gitmem tabi ki. Murat hocaya giderim ayarlayip artik bir sekilde.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 11:25 |
|
Aranizda murat hocaya muayeneye gidenler varsa yazabilir mi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:02 |
Arkadaslar ben agiz kokusu tedavisi yapmiyorum, sadece yerini bulabilirim. Ayrica bu forumu ticari ama�larla kullanmiyorum. Zaten bu tip sorularinizi benim bulundugum ortamda objektif olarak cevaplamalari zor olabilir. Isterseniz b�yle seyleri kendi aranizda ben bilmeden konusun. |
|
![]() |
|
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:18 |
|
Hocam peki tedavi i�in yol g�steriyor musunuz ? Tesekk�rler.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2021 tarihinde 22:24 |
|
Hocam keske tedavi de yapsaydiniz.☹️ Bizi bi tek siz ciddiye aliyorsunuz ve cidden bu konuda bilgili olan tek sizsiniz gibi. Yerini kaynagini bulsak bile o isin doktoru bunu tedavi edebilir mi bilmiyoruz
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2021 tarihinde 21:59 |
Abicim eskiden kbb hekimi veya dahiliye hekimi veya ilgili hekime telefon a�ip konusma yapmaya varincaya kadar olayin i�inde kaliyor, refakat ediyor, her adimi izliyor, her adimda m�dahil oluyor, hekimi de y�nlendirmeye �alisiyordum. Gittigi hekim basarili olursa hastalik iyilesirse kimse tesekk�r etmedi ama hekimin verdigi ila� dokunsa, veya piyasada bulunmuyor olsa bile sorumlusu ben oldum. Meslektaslarim ise hakli olarak benim m�dahil olmama sicak bakmadilar. Ne hastaya yarandim, ne hekime. Kokunun kaynagini g�sterip, hastaligi anlatip, hastayi Hangi branstan hekime gidecegine, hekimi ise hastada ne arayacagina y�nlendirip devreden �ikiyorum artik gerisine karismiyorum. Dis temizligi bile yapmiyorum. Ne kadar basit olursa olsun hi� bir m�dahale yapmam. O topa girmiyorum artik. |
|
![]() |
|
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Temmuz-2021 tarihinde 11:37 |
|
Ger�ekten �ok �z�c� bir durum hocam bu. Toptan yalniz kalmis gibiyiz. Keske durum b�yle olmasaydi.
|
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2022 tarihinde 22:16 |
|
Gitme kesinlikle Aytug altundaga ben bi yazi paylastim onu oku ve Murat hoca tedavi etmese de gerekli y�nlendirmeleri yapiyor merak etme
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |