![]() |
Kemik egriligi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
MMMM
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kemik egriligiGönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 22:30 |
|
Burnumun i�i nasil kokuyorsa, dilimin arkasi da �yle kokuyor ama daha fazla. Bunu parmagimi dilimin arkasina degdirerek anladim.
Herhangi bir gargara kullansam koku da b�y�k �l��de azalma oluyor. Dilimin arkasina da degmesi i�in gargara agzimda iken dilimi uzatiyorum. %90 gidiyor koku. Dilimin arkasini fir�alayamasam da fir�alayabildigim kadar fir�aliyorum dilimi o beyazlik yeniden olusuyor fakat az derecede. Ama yine de olusuyor. 2 g�n �nce kan testi yaptirdim doktor hersey normal dedi. Kokunun sebebi burnumdaki kemik egriligi olabilir mi? Dilimin arkasinin beyaz olmasi ile bunun bir alakasi olabilir mi? |
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2013 tarihinde 12:33 |
|
hayir
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2013 tarihinde 15:30 |
|
Bunun mide ile mi bir alakasi var? Beyazliktan bahsediyorum. Murat hocam ge�en �ok bilgili bir dis doktoruna gittim. Disin �st�nde ufacik minicik oyuklar g�rd�, g�zle �ok fazla belli olmuyor. Oraya �engeli degdirince baya bir sizlama yapti. Bu kadar hassas olmamasi lazim falan dedi. Bana direkt refl� vs var mi diye sordu. Ancak mide asidi gibi yogun bir asit o sekilde yapabilirmis disi... (kola vs asitli i�ecekler i�miyorum) Bu mide probleminin dil beyazligi ile bir ilgisi var midir? Bu arada dislerimi temizlettim dolgu yaptirdim vs. Simdi oksijenli su ile gargara yaptigimda 2 g�n s�r�yor etkisi!!! �nceden 7-8 saatti.
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2013 tarihinde 19:44 |
|
burnundaki kemik egrili nefes kaliteni d�s�r�yorsa sayet , eksik ya da saglikli olmayan mi demeliyim solunum dilinde tabaka olusmasina sebep olabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Mayis-2013 tarihinde 20:57 |
Disin y�zeyindeki oyuklara sond adi verilen ince u�lu metalik �engeli temas ettirince agri duymanizin reflu ile bir iliskisi yoktur. Agiz kokusu ve dil kaplamasi ile de her hangi bir iliskilendirilmesi yapilamaz. Dislerin �st�nde b�yle hassas noktalar, en sik ��r�k, dis gicirdatma veya yatay fir�alama sebebi ile asinma, �atlak, veya minik y�zey kiriklari ile olur. Sik kusma ve Reflusu olan sahislarin alt �enedeki b�y�k azilarin dile bakan y�zeylerinde genis sahalari etkileyen kire�sizlesen b�lgeler (nokta degil) olur. Bu lekeler sond ile agri verebilir ve asla 1 tane diste degildir. Daima bir grup diste meydana gelir. Ayrica asla tek tarafta olmaz karsilikli simetrik sagli sollu dislerde g�r�l�r. Umarim sorunuz cevaplanmistir -M |
|
![]() |
|
MMMM
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Mayis-2013 tarihinde 13:39 |
Bundan emin misin? Ben kemik egrili ameliyati olsam dilimin arkasindaki kalin tabaka ve beyazlik gidecek mi yani? |
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Mayis-2013 tarihinde 14:15 |
|
olabilir dedim kesin gider demedim , kaldi ki isin uzmani da degilim , sadece d�s�ncelerimi s�yleyerek yola �ikiyorum. Bazi insanlarda burun kemigi egri ama hi� koku yapmiyorken , bazi insanlarda farkli olabiliyor. Kokulu gaz geliyor mu burnundan bir �l�t�r derim , ya da tuzlu su �ekince koku kayboluyor mu ?
|
|
![]() |
|
zafer3737
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Haziran-2018 Konum: Kastamonu Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2018 tarihinde 17:27 |
|
hocam iyi g�nler ben kastamonudan zafer 2 yildir faranjit hastasiyim burundan ameliyat dediler ameliyat oldum fakat hastaligim daha cok artti asiri geniz akintim var halen daha bi ��z�m bulamadim agiz kokusu ve bogaz kurulugu da dahil cok k�t� haldeyim yardimci olabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Ziona
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2019 tarihinde 20:19 |
|
Burnumda kemik egriligi var ve bunun agiz kokusu yapabilme ihtimali oldugu i�in ameliyat olmak istiyorum.
Ankara'da bildiginiz iyi bir doktor var mi? Arastirma hastanelerinde olursam, �creti devlet mi �d�yor? Bu ameliyatin ortalama �creti ne kadar oluyor bilen var mi? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |