![]() |
ona fark ettirmeden ne yapmam gerekiyor? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
emelsari
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2012 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ona fark ettirmeden ne yapmam gerekiyor?Gönderildi: 17-Nisan-2012 tarihinde 19:58 |
|
arkadasim bir s�redir bizde kaliyor ancak agiz kokusunun sanirim farkinda degil. 2 ay daha bizde kalacagi i�in bu sorunu bir sekilde halletmem gerekiyor. dis taslari ger�ekten �ok fazla. agiz kokusu ise karsisindaki insanin midesini bulandiracak sekilde. sigara da kullaniyor. bunlari ona s�ylesem trip atacak ve onun bu kokusuna daha �ok maruz kalacagiz. acaba ona bu durumu fark ettirmeden nasil halledebilirim?
|
|
![]() |
|
pinku
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2018 tarihinde 00:06 |
|
Bence fark ettirmeniz daha dogru. Bir an �nce �are bulur insanlar arasinda rencide olmaz... Belki farkindadir artik bosvermistir kurtulamadigi i�in ama dis taslari var diyorsunuz en azindan fir�alayarak onlari yok etmeye gayret edebilirdi.. :(
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2018 tarihinde 22:51 |
|
D�sman arkadan konusuruz dost y�ze s�yler ne kadar aci olsa da bunu s�ylemen gerek bilsin ki ona g�re �nlem alsin baska g�n baskasi y�z�ne rencide edici bi�imde s�yleyebilir bana yapilan gibi 🙂
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Aralik-2018 tarihinde 08:35 |
Sizi bu konuda kirmislar anladigim kadari ile. Yasadiginiz olayi detayli bir sekilde yazar misiniz buraya? -M |
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Aralik-2018 tarihinde 10:33 |
|
Yapici bir sekilde agzinin koktugundan bahsedin. Ve s�yledikten sonra sirtinizi d�nmek yerine 'kardesim gel beraber bir doktora g�r�nelim agiz kokusu b�y�k bir hastaligin baslangici olabilir' seklinde konusma yapin. Ben bir agiz kokusu hastasi olarak arkadaslarimin bana hastaligim hakkinda destek olmasini �ok isterdim.
|
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2018 tarihinde 00:11 |
|
Lise zamanimdi hocam yasim daha 16 her zamanki gibi normal olarak okula gitmistim bilgisayar dersimiz vardi sinif kalabalik 3 arkadas Kendi aramizda konusurken i�lerinden 4 yillik arkadasim olan kisi biranda y�ksek sesle agzimin �ok k�t� koktugunu s�yledi digerleride duydu bunu, o g�n �ok utandim asil olay o g�n basladi zaten ben agzimin koktugunu bilmiyordum bile sonra kendimde farkettim ve � g�n bug�nd�r devam ediyor, artik insanlarla yakin temas kurmuyorum fazla konusmuyorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2018 tarihinde 07:21 |
Sizi incitmisler. Bu durumda birey agiz kokusundna iyilesse bile iyilestigine inanmiyor -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |