![]() |
nerden ba�lamal�y�m?? |
Yanıtla
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 16:30 |
|
Belki telepati belki empati
�aresizlikten ne buldugumuzu bilmiyoruz ki Lakin makalenizi sabirsizlikla bekliyorum Okuyunca olur belki hastaligimiza tedavi:):) |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2013 tarihinde 22:02 |
|
Selamlar
Hocam bu konuda bir gelisme saglayabilir miyiz dersiniz? |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2013 tarihinde 16:59 |
|
Telfast piyasadan kaldirilmis sanirim gittigim eczanelerde boyle soylediler. Onun yerine bir turevi olan allegrayi verdiler. Iki haftadir kullaniyorum hic etkisini gormedim. Sanirim benim icin bu kokunun alerjiyle bir ilgisi yok yada yanlis ilac secimi.
|
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2013 tarihinde 21:38 |
|
alerji olmadiginiz sonucuna tek bir alerji ilaci kullanarak varamazsiniz..
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Aralik-2013 tarihinde 13:19 |
|
allegra ve allerset bu ikisini ben de kullanmistim. sonu� yok.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ocak-2014 tarihinde 22:16 |
|
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Ustune dustugum bazi noktalardan pek sonuc alamadim. Su siralar yine kbb a geri dondum. Gittigim doktorlarda kbb olsun dahiliye olsun hep ayni ilaclari yazip gonderdi. Neyse ben su aralar surekli burun akintisina tekrar geri dondum. Bu problemimle birlikte kokudan bahsettigim butun doktorlar sprey ve alerji ilaci verdi hepsini duzenli kullandim fayda etmedi. Forumda surekli burun akintisi olan biri var mi diye soracaktim?? Ve bununla ilgili birseyler yapti mi sonuc aldi mi?? Bana bu durum cok enterasan geliyor acikcasi. Cevremde hic surekli burnu akan birini gormedim. Surekli dedigim 10 dakikada bir. Seffaf su gibi bir akinti. Ve bu durum cocuklugumdan beri var. Nefes almam da sorun var diyemem hic nefes almakta zorlanmiyorum ama dogru nefes almayi bilmiyorda olabilirim. Nedense gittigim doktorlar su soruma cevap vermedi. Bunun deviasyonla bir baglantisi olabilir mi?? Sola deviasyon varmis bende ama fazla degilmis ameliyata gerej olacak duzeyde degilmis. Neyse merak ediyorum surekli burun akintisi ceken birileri var mi diye??
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 22:12 |
|
Zeytinyagli kudret nari bugun sabah elime gecti. Kokusu berbat agzi.kapali olmasina ragmen butun mutfagi sardi. Sabah ac karnina bir cay kasigi ve aksam ac karnina bir cay kasigi olacak sekilde denedim. Ama etkisini tam anlayamadim. Yani azaldi bu kesincunku bizzat koku artiracak seyler yedim eskisi gibi dayanilmayacak olcude degil. Belki de herkeste olan agiz kokusu vardir agzimda bilemiyorum. Asil yarin sabah uyaninca anlayacagim eger hafif bir koku varsa bende ise yaramistir diyecegim. E tabi 40 gun sureyle kullanip biraktiktan sonra ki duruma da bi bakmak lazim.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2014 tarihinde 19:38 |
|
Yok ya ise yaramiyor kesinlikle zaten mide icin kullandigim hicbir antibiyotik ise yaramadi bende. Helipak seti bile kullandim ama kokuya etkisi olmadi. Ama nidazol gibi kbb bolgesine etki eden antibiyotik ve turevlerini kullandigimda kokuda bayagi bir azalma gormustum ama sonradan vucut alisti ve etki etmedi tabi. Neyse Artik mideyle ugrasmayacagim kbb a odaklanmak daha iyi olacak sanirim.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 21:18 |
|
Siz kokunun hala olup olmadigini olmadigini nerden anliyorsunuz ? Bir kac sayfa okudum yazdiklarinizi. Ayni dertten muzdaribim ama farkinda degilim ben kokunun.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2017 tarihinde 23:18 |
|
Agzimi actigim da kokuyu direkt aliyorum ben hohlamaya bile gerek olmadan. Azaldigindan da farkediyorum arttiginda fark ediyorum. Yani bu bir nimet belki de ama kokuyu almak i�in ekstra birsey yapmiyorum. Bu arada kendi sayfami unutmusum seneler olmus acali nereden baslamisim simdi nerdeyim �ok yol katettim �ok sey �grendim.. sona dogru gidiyorum umutla..
|
|
![]() |
|
marln
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mayis-2017 tarihinde 14:03 |
|
Hocam nefes kokusu icin burun eti ve egriligi ameliyati olacam acaba gecermi koku.iyi nefes alamiyorum.ilk kabizliktan subheleniyordumiylestim koku hala duruyor
|
|
![]() |
|
Neslhn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2017 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2017 tarihinde 14:08 |
|
Mrbh benim sorunumu bilen var midir acaba sabahlari �zellikle �ok k�t� agiz kokusu agzimdaki t�k�r�k salya gibi oluyo mayisiyo nakil t�kr�k gibi degil ve kokusu o kadar k�t� ki
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2018 tarihinde 06:18 |
|
Mhb arkadaslar aranizdan marka olmus hastane veya dr a gideniniz oldumu hi�?Hani y�ksek meblalar �deyip ��nk� ben d�s�n�yorum belki proflar �are bulur. Veya siz ne d�s�n�rs�n�z?
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2018 tarihinde 00:49 |
|
Ota &jinemed diye bir hastahane var giden varmi veya bilgi sahibi olan .Aqiz kokusu birimi varmis.
|
|
![]() |
|
tekyasayan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2018 Konum: Amasya Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2018 tarihinde 10:53 |
|
Arastirdigim kadariyla d�nyada,ge�meyen nefes kokusununun sifrelerini ��zmek i�in kurulan klinik dernek yada arastirma gruplarinin umut verici bi a�iklamasi yok .Daha dogrusu genel bilgilerden baska bulus yok gibi,zaten bazilarinin �alisma ve gelismeleri yetersiz g�ren yazilarini okumustum .
Bende senin gibi bir zamanlar karar verdim ve Istanbul da �ok �nl� �zel bi hastanede �alisan KBB prof un �zel kliniginde gittim..Kamerayla bogazimi burnumu inceledi d�nya kadar para verdim ve bana g�zle g�r�lebilir bi rahatsizligin yok dedi.Sadece bademciklerinden olabilir ila� la ge�mezse ameliyat olmayi d�s�nebilirsiniz dedi .Uzun zaman ve m�cadeleden sonra ameliyat oldum gene gecmedi.gittigim her doktor �nemsemeyip soguk bi tavirla ila�lar yazip g�nderiyodu.kisa s�reli azalmalar olsada ila�lar bitince tekrar basa d�n�yodu hersey. Tavsiyem su ki Bende sin�zit belirtileri yoktu yillarca �st�ne d�smek aklima gelmedi doktorlarda zaten sin�zit rahatsizligin yok diyodu,geniz akintimdaki koku artmaya baslamisti ve zorla israrla sin�s tomografisi �ektirdim.Sin�s kanallarimdan birisinde darlik vardi.Sin�zitin yok diyen doktor bu sefer kronik sin�zitin var demeye basladi. Ameliyat ve sonrasi b�y�k oranda azalma oldu.Endoskopi oldum ve midemde refl� vardi ,mide duvarlarinda �dem vardi,helico pylori denen nefes kokusu yapan bakteri vardi kardia kapaginda gevseklik vardi ila�lar kullandim faydasini g�rd�m.biraz daha azalma oldu.Arkadaslar l�tfen fazla yiyerek mideyi sisirmeyelim sindirim sistemindeki kapaklar �zelligini kaybediyo ve sizintilar oluyo. S�z� fazla uzatmiyarak,belirgin bi sikayetin yoksa KBB dan baslayabirsin g�zelce nefes kokusu i�in tarama iste Sin�s tomografisi olmazsa olmaz bi mesele cektirmelisin. Gecmeyen nefes kokusu olan herkesin Mide i�in sikayeti olsun olmasin endoskopi olmalisi gerekiyor yine doktora rahatsizligin ciddiyetini iyice vurgulanmak gerekiyo. kalin bagirsakla ince bagirsak arasindaki ileocekal kapaginda,ince bagirsakla mide arasindaki pilor kapaginda,mideyle yemek borusu arasindaki kardia kapaginda gevseklik olup olmadigini �grenmek i�in doktor beye vurgulamak gerekiyo, Nefes kokusu i�in �zel kan testi oluyo onu yaptirmak gerekiyo Akcigerde kokuya sebep olan iltihap icin film cektirmek gerekli Doktor konusunda en �nemli tavsiyem g�ler y�zl� tatli dilli hizmet etmeyi seven bir doktor arastirarak gitmen benim zamaninin �ogunu ilgisiz doktorlar y�z�nden bosa gitti. Muayene olacagin doktora bu hastastaligin �nemini ciddeyitini iyice vurgulamalisin ki g�zden birsey kacirmasin. Bademcik ameliyati,burnumda tikaniklik vardi deviasyon ameliyati ,sin�s kanalinda darlik vardi kanal genisletme ameliyati oldum, mide tedavileri g�rd�m ge�meyen nefes kokum �ok azaldi ,sin�s kanalinda tekrar daralma aolabilir demisti doktor bey �zerinden 1sene ge�ti tekrar tomografi cektirmem gerekiyo haftaya cuma g�n�ne randevum var.B ende bir de kronik faranjit var, nefes kokusu sebebi,sin�s problemi de eklenince �zerine zorlu bi s�re� oluyo Su anda bende kronik faranjit ve sin�s problemleri kaldi insaallah belirgin olarak. D�zensiz yiyip icersem midemden kardia kapagi gevsekliginden nefesime gelen ve bagirsaktan kana karisan, akcigere tasinan kanla nefese gecen koku artisini hissedebiliyorum. Doymadan yemegi birakmak yada doyma noktasina kadar yemek i�mek en �nemli kurallardan birisi diye d�s�n�yorum .Insallah yazdiklarim faydali olabilir,yazi biraz daginik oldu ama kusura bakmayin .Hepimize acil sisifalar diliyorum Allah-� Teala dan! |
|
|
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Titrerim m�crim gibi baktik�a istikbalime |
|
![]() |
|
pinku
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Aralik-2018 tarihinde 23:26 |
|
Merhaba, yillardir ge�medigini d�sund�g�m nefes kokumla ilgili bir soru sormak istiyorum.
Kronik geniz akintisi, faranjit, s�nizit, tonsilit problemim var devamli. 13 14 yaslarimda agiz kokum mevcuttu yalniz dislerden kaynaklaniyordu, c�r�k dislerim vardi.. hepsi alindi su an duzenli dis ve dil fircaliyorum. Koku geniz akintim veya tonsilitle ilgili diye dusunuyorum. Kahve �ay gibi sicak veya soguk asitli icecekler ictigimde koku katlaniyor, akintim artiyor.. sormak istedigim sey ise; kokuyu insanlarla yakin mesafeye geldigim zaman fark ediyorum yalnizca,sizde yasiyor musunuz bu durumu ve sebebi ne olabilir? |
|
![]() |
|
yasamsikinti
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2018 tarihinde 19:03 |
|
bence kbb ye gitmelisin, siniz�t� halledersen senin koku b�y�k �l��d� azalir ��nk� senin faranjitin siniz�te baglidir b�y�k ihtimalle. bu arada koku tam olarak nasil ve nereden geliyor? yani genizde de koku oluyor mu. eline t�k�r�p ovaladiginda koku oluyor mu
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2018 tarihinde 07:22 |
B�t�n t�k�r�kler kokar arkadaslar. Salyanin kokuyor olmasi �ok normaldir herkesin salyasi kuruyunca kokar. Bu bir hastalik degildir. hastalik belirtisi de degildir. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <1 234 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |