Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

geniz akintisi olanlar buraya

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 234
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2017 tarihinde 22:04
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

İlk gönderen: cihat1762 cihat1762 yazdı:

uzun zamandir bu problemi yasiyorum. 3 g�n �nce doktora gittigimde kronik farenjit teshisi konuldu. eger su belirtiler varsa sizinde sorununuz budur demektir;

Ses tonunun s�rekli degismesi bazen y�ksek bazen al�ak bazen tizli

Burun ve agiz arasindaki boslugun s�rekli sizlamasi

Asiri soguk veya asiri sicak bisey yiyip i�ince kokunun tavan yapmasi

Bogazda s�rekli bir balgam olmasi (temizlesenizde yine ge�mez)

bazen ufak bir bogaz agrisi

Ayriyetten; dilde sari-beyaz bir pas (belki)

eger bu belirtileri yasiyorsaniz sizde bu sorundan muzdaripsiniz.

asil sormak istedigim su: bu problemin net bir tedavisi varmidir? haftaya iyi bir hastaneye gidecegim o zamana kadar tartisabiliriz. belki bazilariniza yardimci olurum diye bu konuyu a�iyorum.
G�r�s ve tecr�belerinizi bildirebilirsiniz

kronik farenjit bir nedeni vardir. ben 2 hafta �nce oldum. hala burun sis filan kabuklanma var. burun egriligi deviasyon oldum. burun eti yoktu.

yani kronik farenjit burun kaynaklidir. et vardir deviasyon vardir. bulundugun oda nem orani azdir. hi� bir hastalik �yle kronik olarak devam etmez. kaynagini bulun ��z�n .

net bir ��z�m oldugunu mu s�yl�yorsunuz. Yarin hastaneye gidecegim fakat ��z�m�n�n zor oldugunu biliyorum
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2017 tarihinde 09:02

uzun zamandir bu problemi yasiyorum. 3 g�n �nce doktora gittigimde kronik farenjit teshisi konuldu. eger su belirtiler varsa sizinde sorununuz budur demektir;

asil sormak istedigim su: bu problemin net bir tedavisi varmidir? haftaya iyi bir hastaneye gidecegim o zamana kadar tartisabiliriz. belki bazilariniza yardimci olurum diye bu konuyu a�iyorum.

Bug�n hastaneye gittim. Gittigim yer belkide istanbulun en iyi yeriydi muayene 10 dakika s�rd�. Ve bademcik ameliyati olmaliymisim. olup olmama konusunda kararsizim. Vede farenjit olmadigimi s�yledi burdaki doktor. Yani kime inanacagimid sasirdim
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2017 tarihinde 23:20

Bug�n hastaneye gittim. Gittigim yer belkide istanbulun en iyi yeriydi muayene 10 dakika s�rd�. Ve bademcik ameliyati olmaliymisim. olup olmama konusunda kararsizim. Vede farenjit olmadigimi s�yledi burdaki doktor. Yani kime inanacagimid sasirdim

�zele mi gittin ? eger �zel ise devlete git bir daha farkli doktora g�z�k. para i�in yapiyorlar bazen ameliyat olun diye.

bademcik zaten flas ile bak. bademcik tasi beyaz beyaz varsa koku yapiyor o. direk olun aldirin bademcikleri.

yine o kadar vergi veriyoruz filan devlet hastanesinde kbb lilerin �ogunda kamerali sistem yok. bir 300-400 tl verip kamera ile bakmali sistem almiyor devlet. �zel kbb gittimi hemen a�iyor burun kamerasina giriyor kulaga buruna bogaza aninda ne varsa s�yl�yor. bizim devlet hastaneleri 1900 yilindan kalma aliyor eline aleti flas ile bakiyor.
Başa Dön
Lezgin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lezgin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 01:33
Merhaba arkadaslar
Ben ingilterede yasiyorum,burun tikanikligi geniz akintisi,y�z�mde baski agirlik hiss�,kapali alanlarda sik�yetlerimin artmasi,araba i�inde,klima havasi hatta kolonya surdugumde bile sanki rahatsizlik veriyor.iste bu sikayetler nedeniyle KBB doktoruna gittim ve deviasyon(kikirdak egriligi) oldugunu s�yledi tabi ameliyet ile sik�yetlerimin bitmeme ihtimali oldugunu allerji de olabilecegini s�yledi birka� alerji testi yapti ama reaksiyon g�stermedim sonunda ameliyet olamaya karar verdim iylesecegim diye �ok umutluydum fakat 8 ay ge�ti sik�yetlerim devam ediyor ( nefes almada daha iyiyim artik ama aniden burnum kapanabiliyor hala ) doktorun dedikleri aklima geldi ve bir alerji uzmanina g�r�nmeye karar verdim tabi burda devlet hastanelerinde uzmanlara g�r�nmek uzun zaman aliyor randevu i�in mektup bekliyorum duruma g�re tekrar yazacagim. Ger�ekten �ok k�t� bir hastalik, alakasi varmi bilmiyorum ama halsizlik bile yapiyor bende sanki. hayat kalitemi ciddi anlamda etkiliyor insan yaptigi isi bile dogru yapamiyor
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Eyl�l-2017 tarihinde 21:25
İlk gönderen: Lezgin Lezgin yazdı:

Merhaba arkadaslar
Ben ingilterede yasiyorum,burun tikanikligi geniz akintisi,y�z�mde baski agirlik hiss�,kapali alanlarda sik�yetlerimin artmasi,araba i�inde,klima havasi hatta kolonya surdugumde bile sanki rahatsizlik veriyor.iste bu sikayetler nedeniyle KBB doktoruna gittim ve deviasyon(kikirdak egriligi) oldugunu s�yledi tabi ameliyet ile sik�yetlerimin bitmeme ihtimali oldugunu allerji de olabilecegini s�yledi birka� alerji testi yapti ama reaksiyon g�stermedim sonunda ameliyet olamaya karar verdim iylesecegim diye �ok umutluydum fakat 8 ay ge�ti sik�yetlerim devam ediyor ( nefes almada daha iyiyim artik ama aniden burnum kapanabiliyor hala ) doktorun dedikleri aklima geldi ve bir alerji uzmanina g�r�nmeye karar verdim tabi burda devlet hastanelerinde uzmanlara g�r�nmek uzun zaman aliyor randevu i�in mektup bekliyorum duruma g�re tekrar yazacagim. Ger�ekten �ok k�t� bir hastalik, alakasi varmi bilmiyorum ama halsizlik bile yapiyor bende sanki. hayat kalitemi ciddi anlamda etkiliyor insan yaptigi isi bile dogru yapamiyor

bendede halsizlik var .
Başa Dön
elifank Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı elifank Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2019 tarihinde 00:26
Herkese Merhabalar,

�ncelikle ge�mis olsun, ve bir�ogunuzun da ge�mistir sikintilari umuyorum. Aradan bir hayli zaman ge�mis ger�i ama belki halen bir �are arayanlariniz vardir..faranjit, geniz akintisi ve sin�zit ile ilgili arastirirken bu siteye rastladim, ve bu basliktaki �ogu yazilarinizi okudum. Pek �ok kisinin yogun agiz kokusu probleminden muzdarip oldugunu g�rd�m ve ayni zamanda da sin�s problemleri, geniz akintisi vs eslik ediyor. Bende agiz kokusu yok ama sin�zit bazen �ildirtcak boyuta geliyor, hayattan sogutuyor.
Su an �st solunum yolu enfeksiyonu ge�iriyorum ve antibiyotiksiz atlatmaya �alisiyorum. Doktor viral oldugunu s�yledi, ger�i ben belirtiler yani bogaz agrim,eklem agrilari halsizlik baslar baslamaz gittim, soguk alginligi ilaci, gripin ilerlemesini azaltan bir ila�, agri kesici, �ks�r�k surubu ve burun spreyi verdi.
Durumum daha k�t�ye gitti ama 8 g�n oldu ve degisen hi�bir sey yok. Bir de sin�zit eslik etti ki oturup aglayacagim nasil ge�ecek bu hastalik diye o kadar moralim bozuluyor. G�nlerdir azicik uykuyla duruyorum ��nk� geniz akintisi s�rekli gicik ve kasintiya sebep oluyor ve �ks�rmekten uyuyamiyorum. Bogazimin agrisi hep orada s�rekli yaniyor adeta.
Artik dogal tedavilerle takviye yapmaya �alisiyorum evde. Bal-sarimsak, kara turp-bal bu ikilileri yapmaya basladim umarim faydasi olur bunlarin. Sik sik gargara yapip tuzlu su �ektim ve sin�sleri bosaltma gayretindeyim birka� g�nd�r deli gibi, ve sanirim bug�n biraz basardim bunu. Sin�sler i�in y�z masaji videolarini izleyip yaptim ara ara, biraz etki etti gibi dokundugumda eskisi gibi sislik yok y�z�mde, sadece g�z alti ve kapaklarinda hafif koyuluk olustu, galiba sin�sleri a�ayim diye fazla bastirdim ve biraz morluga sebep oldu diye d�s�n�yorum. Ama ise yariyor sin�s masajini tavsiye ederim.

Sarimsakli bal�i iltihabi s�ks�n diye bogazim i�in yapmistim, sabah ve aksam bir tatli kasigi kadar yedim. Aksam yedigim �zellikle balda daha uzun s�re beklediginden acisini bala birakmis genzi yakiyor, ve daha yerken adeta burnumun a�ildigini hissettirdi bana. Su �ekip bosaltmadigim s�rece s�mk�reniyordum ��nk� tikali oluyordu hep ama balli sarimsak dedigim gibi a�ilma hissettirdi. Hatta sabah ilk yedigimde �yle bir a�ildi ki s�mk�rd�g�mde afedersiniz yogun katimsi bir mukus �ikti ve kan pihtilari vardi. Neyse daha igren�lesmeyim bu nerden �ikti b�yle zaten �l� konuydu demeyin😏
Aslinda �ye olup mesaj atmak istememin nedeni tamamen agizkokusu ile ilgili bir bilgiye rastlamam ve onu sizinle paylasmak istememdi. Lakin nerelere geldim:) Neyse agiz kokusuna gelirsek, baska bir platformda rastladim, bademcik tasi diye bir sey varmis ilk kez duydum, ve o ciddi agiz kokusuna sebep oluyormus. Bu nedenle bagdemcikler ameliyatla aliniyormus, ya da doktor bademcik �zerinden bu tasi kaziyormus. Fakat bademcigin yapisina g�re yeniden tas olusturma ihtimali varmis. Bu taslar beyaz iltihap gibi g�z�kebiliyormus. Burda epey mesajlarinizi okumustum ve buna rastladigimi hatirlamiyorum, umarim isinize yarar, belki sizdeki kokuya sebebiyet veren de bagdemcik tasidir.
Acil sifalar diliyorum hepimize...
Başa Dön
M�cadele Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mücadele Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2020 tarihinde 13:15
Baby Shampoo for Sinus Infections

Internette geniz akintisi ile arastirma yaparken bebek sampuani ile yapilan sin�s yikamanin normal tuz ve karbonat yikamalarindan daha etkili oldugu yaziliyor. ( bakterilerin bio filmini zedeledigi i�in ) ...Buna dair medikal arastirmalar da var, yikayan hastalarin %64�nde etkili oldugu saptanmis. Internetten arastirmanizi �neririm.

Ben elimde olan sinus yikama kitine ( abfen ) eczaneden aldigim Johnson bebek sampuanini ekleyerek yaptim. ( marketten almayin, sahte �ikabilir) ciddi bir rahatlama sagladi..

Burnunuz yanmiyor...bir su bardagina yarim �ay kasigi...

Hatta flagyl tedavisi ile birlikte kullanilirsa burundaki enfeksiyonu kuratmada etkisi artacaktir...

Paylasmak istedim..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 234

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.