![]() |
Kurtulmak icin SON Adim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Moony41
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Agustos-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kurtulmak icin SON AdimGönderildi: 29-Agustos-2013 tarihinde 19:14 |
|
Ben 16 yasinda biriyim ne zaman agiz kokum basladi bilmiyorum 1 veya 2 sene olmustur
Gel gelelim bu basit gorunsede bezdirici hastaliga cok agiz kokusu olan hasta bireyler varmis ben bu kadar tahmin etmiyordum herkes insallah sifa bulur Cok sey denedim hergun gargara yaptim paramda fazla yok ogrenciyim sirke - su Gargarasi dahil bazen ise yariyor bazen hic bir ise yaramiyor bende cok biktim ama asla ALLAH a isyan etmedim bizi boyle yaratmis boyle yasamaya devam etmeliyiz namazlarimda her zaman mutluluk huzurdan sonra agiz kokusu gecsin diye dua ediyorum hala dua ediyorum gecse bile hergun s�k�r edip sizlerede dua ediyorum Hastaligim hepimizde oldugu gibi beyaz tabaka var dilimde , arastirdim senelerce sonunda tek denemedigim sey bademciklerim cok buyuk ve delik sanirim bademcik tasi olabilir ve var bunlar kokuya sebep veriyor ve delik delik ve bogazimda surekli takilmalar basladi bu aralar yogun bir sekilde bagdemciklerimi aldiricam bu kis ve buraya sonrasini yazicam hic bir zaman bu forumu ve hasta olan insanlarin bu garip hastalikdan psikolojisi bozulan bu insanlari unutmucam HERKESE ACIL SIFALAR ABILERIM ABLALARIM. |
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Eyl�l-2013 tarihinde 21:10 |
|
amin bende 17 yasndaym gen�lgmi yasayamyorm bu y�zdn
|
|
![]() |
|
madselo
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2013 tarihinde 18:08 |
|
�zlem hanim size yardimci olmak isterim .eger uygun g�r�r isenizz..
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Eyl�l-2013 tarihinde 13:06 |
|
yardimci olabilecekseniz ne mutlu arkadasimiza ama nasil yardimci olacaksiniz onu merak ettim. siz problemi ��zd�n�z m�. EGER BIZIM BILMEDIGIMIZ BIR SEYI BILIYORSANIZ sitede paylasirsaniz herkes mutlu olur.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |