![]() |
aci tat |
Yanıtla
|
| Yazar | |
hasta31
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Durum: Çevrimdışı Puan: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: aci tatGönderildi: 06-Agustos-2017 tarihinde 00:34 |
|
L�tfen okumadan ge�meyin yalvaririm cevap yazin �ok yalnizim...
Selam arkadaslar yine ben :( hala iyilesemedim. Kokuyu ge�iremedim ve tekrar basa d�nmeye karar verdim. L�tfen bu yaziyi �ylesine okuyup ge�meyin ger�ekten yardima ihtiyacim var. Daha �nce 1 2 kere foruma yazmistim hikayemi bilenler bilir. Eskiden dislerim ��r�kt� koku vardi. Dis�ide hepsini yaptirdim. Fakat koku hala ge�medi. Su an dislerimde 10 tane falan dolgu var. Su anki sikayetlerim ise bilindigi �zere sddetli agiz kokusu arti tat bozuklugu... Sunlari s�ylebilirim ki dislerimi fiŕ�aladiktan sonra hani olurya meybuz emersiniz o tarz agzimi endigimde igren� bir tat geliyor. Bide bazen hissettigim 2. Olarak agiz tadimi bozan ve koku yaptigini d�s�nd�g�m nefes alip verisim var. (Bu daha etkili sanirim). Nefes verdigimde bazen tuhaf bi koku gelip agiz tadimi yerle bir ediyor.. Ve bir seyler yiyene kadar ge�miyor. (Bu olay tok oldugumda da ve g�n i�erisinde ger�eklesiyor) Daha �nce sikintilarimi anlatmistim ama b�yle anlatmismiydim bilmiyorum. Sanirim bu yazim daha bi a�iklayici oldu. Hocam bu t�r durumlar neyden kaynaklanir ne yapmaliyim ne etmeliyim. Bu durum kalicimidir nolur yazin.. Mesjlarinizi 4 g�zle bekliyorum arkadaslar nolur yazin :((( |
|
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
Ethic
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2017 tarihinde 21:22 |
|
Bu bahsettigin sikayetler �ogumuzda var, maalesef cogu dis hekimi muayeneyi tam yapamiyor biz baska yerlerde aramaya baslarken agizda da �ikabiliyor sorun.. bence eger elinde firsat varsa muhakkak murat hocaya muayene olmaya git. En azindan kokunun kaynagini tespit etmis olursun..
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Agustos-2017 tarihinde 10:23 |
|
hasta31 benim ilettigim y�ntemleri okur musunuz ? sizinki bence geniz akintisi ile ilgili. Bademcik ve dislerde sorun yoksa eger.
|
|
![]() |
|
hasta31
�ye
Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Durum: Çevrimdışı Puan: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Agustos-2017 tarihinde 00:48 |
Kbbye 2 defa gittim. Ilkin hi� bir sey olmadigini s�yledi. Baska bi sehre geldim burdada sin�zit oldugunu s�yledi. 5 g�nl�k ila� verdi Fakat bu kadar agiz kokusunun kesin nedeni olabilir mi doktor bile emin degil. Varsa bilginiz yazar misiniz sin�zitle ilgili ?? |
|
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Eyl�l-2017 tarihinde 23:05 |
|
�kadaslar benim agiz kokum agzimdaki eksimsi tadan kaynaklaniyor.agzim kuruyor dilim beyazlasiyor ve eksi tat olunca koku yogunlasiyor.bU sekilde olan varmi.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 09:11 |
|
ulan ne bela birseymis be
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Eyl�l-2017 tarihinde 22:40 |
eksi tat refl� belirtisi. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |