Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kafam �ok karisik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umutsuz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kafam �ok karisik
    Gönderildi: 16-Nisan-2015 tarihinde 18:19
Sanirim en b�y�k sorun kokunun varligindan ziyade kokuyu kendimizin farkedemiyor olusu. Agiz kokumun oldugu zamanlarda kokuyu alabilseydim ve ona g�re �nlem alabilseydim keske. S�rekli s�pheyle yasamak �ok yorucu ve yipratici.
Bilegi yalama veya dis ipini dil sirtina s�r�p koklamayla agiz kokusu anlasilabilir belki ama nefes kokusu da anlasilabilir mi?Kokuyu anlamanin daha kesin bir y�ntemi yok mu?
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 18:55
Merhaba arkadaslar sonuca ulasma a�isindan iyi olacak bir anket hazirliyorum ilk olarak katilirsaniz hepimiz a�isindan iyi olur.
1-Dil Pasiniz var mi varsa ne renk ve fir�alayinca veyahut karbonatla ge�iyor mu?Ge�iyorsa tekrar olusma s�resi nedir?
2-Yeteri kadar doktora g�r�nd�n�z m� �rnegin ilk olarak dis i�in farkli 2-3 doktora gittiniz mi ��nk� �ogumuz malesef iyi bakim yapiyoruz diye dis olaylarini ve agiz bakimini atliyoruz.Bizim yapimiz olarak dilimiz bakterilere daha a�ik bir halde olabilir.Gastro ve kbbye g�r�nd�n� m�?
3-Bagirsaklarinizdan yakinmalariniz var mi guruldama kabizlik veyahut �ok tuvalete �ikma gibi.
4-�ay kahve sogan dokunuyor ve kokuyu tavan yaptiriyor m?
5-Dil pasini ge�irdiginizde koku ge�iyor mu bu �ok �nemli.
6-Helipak tedavisi aldiniz mi?
7-Kronik bir burun hastaliginiz var mi ?
8-Ailenizde bu durum s�z konusu mu
9-Vitamin demir ve b12 eksiklerinden herhangi biri var mi?
Cevaplarsaniz sevinirim.
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 18:59
Ayrica �ok mesaj ettigim bir olay daha var tirnak yeme elinizini agziniza g�t�rme gibi bir aliskanliginiz var mi?
Başa Dön
pharmacy Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pharmacy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2017 tarihinde 21:52
1) evet var, beyaz renkte fir�alayinca 15 dk'lik azalma oluyor.
2) dis hekimi, kbb, dahiliyeye g�r�nd�m
3) hayir yok
4)sogan yediģimde koku tavan yapiyor, t�ketmiyorum
5) Evet
6) hayir
7) hayir
8) evet, �zerinde �zellikle durdugum konu bu
9) hayir
10) vardi,2 yildir b�yle bir aliskanligim yok
Başa Dön
Ilyaha Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ilyaha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ocak-2017 tarihinde 22:08
1- var hafif derecede, fircalayinca geciyor. Tekrar olusma suresini takip etmedim. Her sabah oluyor.
2- gastro 2 kere. Kbb ve disciye cok kere
3- bagirsaklarim problemlidir, kabizlik ve guruldama var
4- sogan ve sarimsak yiyince kotu ve fircalamayla gecmeyen daha kotu bir koku olusuyor. Uzun zamandir cig sogan sarimsak yemiyorum.
5- dilimi iyice fircaladigimda bir sureligine koku geciyor ama en fazla yarim saat.
6- helipak tedavisi almadim, helicobakteri yok.
7- burun kemik egriligi var.
8.-Ailemde var
9- d vitamini demir b12 eksiklikleri var
10- tirnak yeme aliskanligim yok ama elimi agzima sik g�t�r�r�m.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ocak-2017 tarihinde 00:10
deliricem la artik ayni seyleri konusmaktan biktim dil pasiymis burun akiyormus yok geniz akiyomus doktora bin defa gidiyoruz hi�biseyimiz yokmus fazla takinti yapiomusuz agzimiz koksa nolurmus iyi anasini satayim agiz kokusundan hoslanan g�zel kiz g�sterinde yada agiz kokusundan hoslanan erkek dostlar getirin g�sterinde bol bol �fl�yelim agizlarina .D
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ocak-2017 tarihinde 10:08
burun kemik egriligi burun eti + sin�zit + geniz akintisi yapar. ameliyat olmak iyidir daha iyi nefes i�in. �ok zarari var g�n i�inde yorgunluk �abuk yorulma vs
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2017 tarihinde 00:45
ahmetmehmet1 siz ameliyat oldunuzmu?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2017 tarihinde 18:18
olacagim bu yaz
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2017 tarihinde 22:52
Burun kemigi ameliyat edilirken �l�yor gencecik bir kiz ve siz ameliyat diyorsunuz iyi d�s�nmenizi tavsiye ederim
Biktim
Başa Dön
ZamanaDair Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ZamanaDair Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2017 tarihinde 11:04
Ameliyat oldum ve iyilestim diyen ka� hasta var ki �areyi ameliyatta g�r�yorsunuz.
Degmez.
Karanliklardan 'AYDINLIGA' giden yolda tek basina
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2017 tarihinde 14:47
�l�m riski heryerde var sokakta y�r�rkende evinizde tv izlerkende , bende k���k yasta doktorun cahilligi y�z�nden hirslari y�z�nden ila�la tedavi edilebilecekken hemoroid ameliyatina yatirildim oldum �ok aci g�nler �ektim ailem destek oldu Allah kimseyi kimseiz yalniz birakmasin ailemde olmasa ben bir hi�tim ve gene hemoroidim var suan ve 1 yildirda var Ameliyat oldugum doktor suanda bana baska doktorlara gitmemi �neriyor :D ....
Başa Dön
Mesut.m Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mesut.m Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Mart-2017 tarihinde 19:34
Adim mesut yasim 25 evlenme asamasindayim.
Bu sitedeki t�m arkadaslara sonsuz tesekk�rler etmek istiyorum uzun bir s�re burayi takip ettim belkide bug�n bu asamalara gelmemde sizlerin sayesinde oldu. Deviasyon siz�nit magma ve dil pasi hakkinda bilgileri sizlerden �grendim. Hikayemi paylasmak istedim ��nki bir kisinin daha bu illetten kurtulmak �zere oldugunu ve bunun sizler sayesinde oldugunu bilmeyi hakettiginizi d�s�n�yorum.

Daha ortaokul �aginda sin�zit bademcik asiri derecede dis ��r�g�yle agiz kokusu belirmeye basladi o zamanlar pek takmiyodum daha dogrusu farkina varmiyodum sanirim ama liseye basladigimda yanimdaki sira arkadasim her g�n kendine getirdigi sakizdan bana verirdi ben iyi niyetten sanirdim yine iyi niyetten olucak ama kokudan rahatsiz oldogpu i�inmis meger birg�n dayanamadi herhalde y�z�me vurdu s�yledi. Hastanenin yolunu tuttuk annemle doktor bu zamana kadar nerdeydin diyerekten   1 hafta beni misafir etti �ekilenmi dersin 12 tane dolgumu dersin dis tasimi dersin... Ne pis adammisim
Neyse oldu disler inci banada o acili g�nler ders oldu d�zenli fir�alamaya basladim bu arada kokuda gitti ohh be diyorum d�nya varmis beni uzun bi s�re g�t�rd� �niversite zamaninda islak sa�la gezmeler j�lesiz f�ns�z dus almadan evden �ikmayinca sin�zit illeti bas g�sterdi antibiyotik filan ge�istiriyorum tabi ufaktan kokular gelmeye basladi bide okul hayati yakin temas �ok yine bunalimlardayim. 3 sene agiz suyuydu s�rekli birseyler yemeydi sakiz di geldi ge�ti. Sira geldi askerlige...
Bakimsizliktan bunalimdan eziyetten asiri s�t t�ketiminden koku hat safada birg�n b�t�n b�l�k ��km�s vaziyette beklerken   Arkamdakine birseyler fisildiyorum lan gardas bi dur ya agzin les gibi kokuyo dedi (halen g�r�s�r�m ankarali kardesimle) o an beden olarak degilde ruh olarak ��kt�m revirede gittim hastaneyede sorun komik geldiginden pek takmadilar zaten ayaginda kirilsa '' baskasinin kolu kopuyo bu ne ki '' modunda bakiyolar. Kesinlikle k�t�lemiyorum orda bu sorun hafif kaliyo onu belirtmek istedim. S�t� kestim biraz daha �zendim agiz bakimina nafile dayandik naneli sakiza bitirdik askerligi
D�nd�m is hayatina basladim is yerinde tanistigim allah nasip ederse evlenicegim kizi buldum orada g�nler aylari derken iliskimiz baya bi ilerleri �ok yaklasmamaya yakindan konusmamaya �alisirdim ilk zamanlar ama zamanla �p�p koklamak istiyor insan iste o zaman d�nya basiniza yikiliyor her bulusmamizda sakiz agzimda �ncesinde disler fir�alaniyor yok arkadas yok genizimden akan balgam lagim gibi kokuyor : ( ilk zamanlar pek belli etmedi ama daha sonrasinda ufak ufak renk vermeye basladi yani bu �ok k�t� bi durum g�r�smek istemiyorum resmen yani onu �pemiyorum y�z�ne bakarak konusamiyorum adeta ve sonunda oda tedavi olmam gerektigini ve doktora gidelim bi muayene ol dedi . Isten de ayrilmistim �zel kbb polikinligine gidip durumu anlattim doktora mutsuz oldugumu hayatimi mahfettigini s�yledim tomografi �ekildi sin�slerde kist ve burunda deviasyon tespit edildi ve ameliyat dedi. Iki g�n sonraya g�n aldim ve subatin 22 sinde deviasyon ve sin�s kistlerimi aldirdim suan 17.g�ndeyim Girtlaktan gelen koku ortadan kalkti nefes alisim eskiye g�re rahatladi (dahada iyi olucakmis) sadece uzun s�re a� kalinca ve dis fir�alamayinca hafif bi klasik koku oluyor oda ufak bi bakimla yok oluyor umarim tekrarlamaz gelismeleri yine aktaririm allah herkeze sifa versin umarim bu illetten kurtulursunuz
~hangi g�nahin bedeli bu?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mart-2017 tarihinde 07:05
Mesut kardesim �ok sevindim insallah tekrarlamaz ve �ok �ok mutlu olursunuz..
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Mart-2017 tarihinde 22:46
Iste bu :)
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2017 tarihinde 01:41
zaten �ogu kisinin geniz akintisi buna bagli dil arkasinda koku. ama herkes farkli b�lgeye odaklaniyor. insallah olmaz seninde. ameliyat olmusun yinede sin�zit tekrarliyor galiba. sin�s rinse kullan arada.
Başa Dön
denizedogru Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı denizedogru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2017 tarihinde 08:38
Alerji i�in asi tedavisi uygulayan bir doktor buldum, devlet hastanesinden de duyarli hekimler �ikabiliyor. Daha �nce ila� kullandigimi ge�medigini s�yledim kendisi de g�zlemlemek i�in tekrar 1 ay kullanmami istedi. Ayrica alerji testi yaptirdim ev tozu akarina pozitif �ikti fakat doktor asiri bir alerjim olmadigini s�yledi. Burun eti ve deviasyon kesinlikle geniz akintisini arttiriyor. Burun etleri ameliyat sonrasi tekrar b�y�yen arkadaslar son �are asi tedavisi 3-5 yil arasi uygulanan tedavi 10-15 sene idare ediyormus. Diger forumlarda bilgi bulabilirsiniz. Kesin sonu� olmasa da son �are.
Başa Dön
allahkurtarsin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mart-2017 tarihinde 22:28
Ger�ekten geniz akintisi bu kadar hani akinti bitti koku bitti seviyesinde yapar mi bilen l�tfen �zel mesajla yazsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mart-2017 tarihinde 00:08
Murat hocam konuyu unuttum bulamadimda siz tekrar yazabilirmisiniz acaba nedenini bilemedigim bir zamanlar kil kurdundan s�phe ediyordum ama ne diskida nede baska birseyde belirti vermiyor bende bazen kabizlik problemi oluyor hocam �abuk acikma problemim var dudagim agzim damagim �abuk kuruyor bunun bi nedeni varmidir nedenleri neler olabilir nasil ��zebilirim bu sorunu bana ne �nerirsiniz hocam
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mart-2017 tarihinde 00:09
birde bi konuda yanlis hatirlamiyorsam uzun s�re a� kalinirsa karacigerden par�a kopar karaciger v�ciudu besler gibi birsey demistiniz hocam bu a� kalmak karacigere zararmi veriyor yani kalici bir sekilde geri d�zelmez bi sekild bi hasarmi veriyor
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2017 tarihinde 14:19
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Murat hocam konuyu unuttum bulamadimda siz tekrar yazabilirmisiniz acaba nedenini bilemedigim bir zamanlar kil kurdundan s�phe ediyordum ama ne diskida nede baska birseyde belirti vermiyor

3 g�n arka arkaya diiskida parazit incelemesi yaptiriniz.
Bir defa yapilan parazit muayenelerinde parazit yumurtasi dikkatten ka�abiliyor.

10 cm3 diskidan toplu ignenin ucu ile koparilan bir par�a mikroskopta inceleniyor. Bu par�anin i�inde parazit yumurtasi isabet etmeyebilir.

Bu sebeple birden fazla kere yapilmasi iyi olur.
-M
Başa Dön
Haklar bilimi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Haklar bilimi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2017 tarihinde 14:48
Ayni durum bendende mevcut
�zellikle biraz konustugumda dilim damagim kuruyor
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2017 tarihinde 13:14
@bazenhissediyor.. Karacigerin gorevlerindne biri v�cudu toksinlerden arindirmaktir. Ve sen yediklerine dikkat etmezsen ve toksin y�k�n� artirirsan karacigeri yorarsin. Her saglikli insanin bile sene de bir kez karaciger detoksu yapmasi gerekir. Bu a� kalma meselesi yanlis mi anlasiliyor acaba diye d�s�n�yorum. Ya da ilk basta korkutucu mu geliyor. Ramazanda da bir ay oru� tutuyoruz yaklasik 13-14 saat a� kaldigimiz zamanlar oldu ve bunu her g�n bir ay boyunca yapiyoruz aslinda dogru beslensek o bir ayda m�this bir detoks yapariz ama bilincsizlikten yapamiyoruz iste. Bu a�lik konusunda da a� kalinca v�cut sindirim i�in enerji harcamaz ve bu enerjiyi v�cudu toksinlerden arindirmak i�in kullanilir. Hatta Amerikali doktor Poul Breakt her hafta bir defa 24-36 saat arasi a� kalinmasi gerektigini s�ylemistir. Cunku bu s�re de kalin bagirsak taslari yumusar ve kalin bagirsak duvarindan ayrilir. Ama bunu kontroll� yapmak lazim tabi koru korune a� kalmak tam bahsetmiyoruz. Bu s�re de taze sikilmis meyve suyu t�ketmek lazim su i�mek lazim vs vs.. yani hi�birsey yemeden i�meden a� kalmaktan bahsetmiyoruz. Otonaji yi duydunuz mu japon bir bilim adaminin yontemi o da buna benzer bir uygulamadan. Bahsetmistir. Yani a� kalmak karacigerden par�a koparmaz yada kalici hasar vermez. Ayrica a� kalmak bir detoks seklidir ve saglikli her insanin bile uygulamasi gerekir. Ama eger v�cudunuz da ki agir metal y�k� �ok fazla ise ve safranizda taslar �ok fazla ise bu detoksu yaparken agri �ekebilirsiniz bunlar normal ama bilmedigimizden tedirgin olabilirsiniz benim gibi panik atakta varsa. Bu y�zden iyi bir doktorla yapmayi tavsiye ederim ben zira ben �yle yapacagim. Gelismeleri de yazacagim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2017 tarihinde 11:25
sanirim bende kurt var ama yalnizca bagirsakta degil kulagim burnum hatta sirtimda asiri sivilce tarlasi var makatimdaki kasintinin aynisi bu b�lgelerimdede mevcut hatta bazen kollarim ellerimde bile ?

Murat hocam biz diski yada selobant ile kurtun hangi t�r oldugunumu tespit edebiliriz ve doktor ona g�re ila�mi yazar ve insani a� yapan ve yorgun d�s�ren bagirsak kurtlarimidir ben bakiyorumda karaciger safra mide gibi diger i� organlara bile kurtlar bulasabiliyormus peki onlarda temizlenmesi sartmidir ve burunumuzda kulagimizda hatta sirtimizda derimizde bulunan kurtlarda bizim acikmamiza bir nedenmidir? ve onlar nasil yok edilebilir internetten videolar g�r�yorum sivilyeyi koparip i�inden aliyorlar bu konu aslinda derin bi konu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2017 tarihinde 13:06
hocam ben �ok k�t� durumdayim kurt testini yapmam i�in ard arda diski testi vermemi s�yl�yorsunuz ama ne g�nl�k tualet yapabiliyorum nede yaptigimda kati oluyor , kati olmamasi gerekli degilmi birde peki bunu nasil yapicam hocam :( bi ila� falanmi kullanmaliyim
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mart-2017 tarihinde 14:47

sanirim bende kurt var ama yalnizca bagirsakta degil kulagim burnum hatta sirtimda asiri sivilce tarlasi var makatimdaki kasintinin aynisi bu b�lgelerimdede mevcut hatta bazen kollarim ellerimde bile ?

Murat hocam biz diski yada selobant ile kurtun hangi t�r oldugunumu tespit edebiliriz ve doktor ona g�re ila�mi yazar ve insani a� yapan ve yorgun d�s�ren bagirsak kurtlarimidir ben bakiyorumda karaciger safra mide gibi diger i� organlara bile kurtlar bulasabiliyormus peki onlarda temizlenmesi sartmidir ve burunumuzda kulagimizda hatta sirtimizda derimizde bulunan kurtlarda bizim acikmamiza bir nedenmidir? ve onlar nasil yok edilebilir internetten videolar g�r�yorum sivilyeyi koparip i�inden aliyorlar bu konu aslinda derin bi konu

Bu kadar karisik ve ciddi olaylar yasiyorsunuz neden bir doktora gitmiyorsunuz. Gogil'in kirli bilgileri ile zihniniz bulaniyor, hastaliginiz psikolojik bir baska boyut daha kazaniyor. Psikolojik rahatsizlik biyolojik olanin �n�ne ge�mmeye basliyor.

Bir saglik ocagina gidin, doktor ne diyorsa yapin. Bizimle de paylasin.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2017 tarihinde 17:03
doktor ila� yazip yolluyor baska birsey yapmiyor saglik ocaklari ise biaz daha ilgileniyor t�m ailen kullansin ilaci diyolar tamam t�m ailemede kullandirtiyorum birsey degismiyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2017 tarihinde 14:28
hocam makati iyi temizlemezsek kil kurdu kendiliginden olusabilirmi veya �remesi ve �ogalmasina faydasi olurmu popo hijyeni?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mart-2017 tarihinde 21:16

hocam makati iyi temizlemezsek kil kurdu kendiliginden olusabilirmi veya �remesi ve �ogalmasina faydasi olurmu popo hijyeni?

Kil kurdu bir parazittir. Parazitler disaridan alinmadik�a asla kendiliginden olusmazlar, kendiliginden ortaya �ikmazlar
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2017 tarihinde 11:36
yani makat temizliginin bi �nemi varmi yokmu hocam?

hocam birde sunu �ok merak ediyorum

a�lik a� kalma ile ortaya �ikan agiz yada nefes kokusu �inkosuz oldugunu d�s�n�yorum sakiz �igniyerek koku %100 yada %90 bastirilabilirmi veya sakiz ile hangi t�r kokular bastirilir hangileri bastirilamaz bunu hepsini dahil yazabilirseniz �ok sevinirim hocam
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2017 tarihinde 18:01

Makat temizligi eksik oldugu i�in hi� kimseye parazit bulasmaz.

Alıntı a�lik a� kalma ile ortaya �ikan agiz yada nefes kokusu �inkosuz oldugunu d�s�n�yorum

C�mle zor anlasiliyor. Ifade net degil.

Alıntı sakiz �igniyerek koku %100 yada %90 bastirilabilirmi veya sakiz ile hangi t�r kokular bastirilir hangileri bastirilamaz bunu hepsini dahil yazabilirseniz �ok sevinirim hocam

Sakiz Tip 1 agiz kokusunu baskilar.
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2017 tarihinde 20:41
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Makat temizligi eksik oldugu i�in hi� kimseye parazit bulasmaz.

Alıntı a�lik a� kalma ile ortaya �ikan agiz yada nefes kokusu �inkosuz oldugunu d�s�n�yorum

C�mle zor anlasiliyor. Ifade net degil.

Alıntı sakiz �igniyerek koku %100 yada %90 bastirilabilirmi veya sakiz ile hangi t�r kokular bastirilir hangileri bastirilamaz bunu hepsini dahil yazabilirseniz �ok sevinirim hocam

Sakiz Tip 1 agiz kokusunu baskilar.
-M

asiri a�ligin verdigi kokuyu baskilarmi diye sormustum hocam oda tip1 i�ine giriyor yani evetmi oluyor?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2017 tarihinde 15:42

asiri a�ligin verdigi kokuyu baskilarmi diye sormustum hocam oda tip1 i�ine giriyor yani evetmi oluyor?

A�lik kokusu tip 1+4 seklinde gelisir. Ilk saatlerde Tip 1 baskindir. Daha sonra Tip 4 eklenir.

Sakiz ilk saatlerde fazla sonraki saatlerde daha az olarak a�liktaki kokuyu engeller.

Yukarida s�ylemeyi ihmal ettim. Daha sonra d�zeltme yapmayi da unuttum.

Sakiz Tip 5 n�rojenik agiz kokusunu da engeller.
Bunun ne oldugunu hatirlamak i�in suraya bakabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=m_0iYh071Mc&t=98s

-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2017 tarihinde 11:56
hocam bu makat temizligini sundan sormustum demistinizya kil kurdu ila�larini kullandiktan sonra hijyene �nem verilmeli diye elbiseler �t�lenmeli diye bunlar ne i�in hocam? ve biz diyelimki kurtlarimizi d�kt�k tekrar kapabilmemiz i�in agiz yoluylami bulasir baka t�rl� bulasmaz degilmi oda s�ylemi parmagimizla yedigimiz yiyeceklere bulasir �nce sonrada agiza girer yada yedigimiz �r�nde direk parazit bulunuyosa agiza ordanda v�cuda �ylemi yerlesirler? ve ILA� kullanmadan fakat tekrar agiz yoluya v�cuda sokmadigimiz s�rece belli bi diskilamalardan sonra belli bir zamandan sonra bu parazitlerin kendiliginden yok olma ihtimalleri varmidir hocam?

saygilar
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2017 tarihinde 19:14
Oro-fekal yol ile bulasir. Diskiya temas eden seyelrin agiza ulastigi yola orofekal yol denir.

I� �amasiri, tirnak arasi, kirli besin, lagim ile sulanmis meyveler ve sebzelerin eksik yikanmasi gibi sebeplerle kirli y�zeye yerlesip yapisan larvalar siz ila� kullanmayi bitirdikten sonra yeniden sizi infeste edebilir.

Helicobacter pylori de b�yledir. (Ila� kullanma bittikten sonra dis tasindaki deposundan tekrar mideye iner)

Bu sebeple hastalik ge�tikten bir s�re sonrasina kadar ila� kullanma devam ettirilmeli. Ila� ayni evde kalan b�t�n aile bireyleri tarafindan (sikayet bulunmuyor olsa bile) kullanilmalidir. Yasam bi�imi degistirilmeli. Yani kirli besin aliskanliklari, hijyen aliskanliklari degismelidir. Tirnak uzunlugu tuvalet temizligi egitimi verilmelidir. Ila� kullanma sona erdikten 1 ay sonra yeniden kontrol muayenesi yapilip iyilesme laboratuar ile dogrulanmalidir.

Doktora gitseniz bunlari size anlatirlardi. Bir doktora gidin hem bilgilenmek hem takibinizi yaptirmak i�in doktora gidiniz.

-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 17:01
hocam sagolun anlatilariniz i�in doktor diski testi istiyor iste bildiginiz gibi fakat bu m�mk�n degil bazen 1 g�n arayla yapiyorum bazen 1 hafta ben bu durumda verememki hem bazen kabiz oluyor testin dogru olmasi i�in kabiz olmamam gerekmezmi?

birde hocam v�cudumuz kirli olsa fakat besinlerimiz temiz ve ellerimiz temiz olsa v�cudumuzun diger taraflari kirli olsa bile bu kurt bulasabilirmi ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 20:46

v�cudumuz kirli olsa fakat besinlerimiz temiz ve ellerimiz temiz olsa v�cudumuzun diger taraflari kirli olsa bile bu kurt bulasabilirmi ?

Soruyu anlamadim. V�cudun kirli olmasi ne demek? V�cudumuzda parazit var anlaminda mi kirli? Eliniz kirliyse nasil bir kir bu? Parazit yumurtasi ile mi kirli?

Parazit yumurtasi agzinizdan i�eri girmezse diger hi� bir kirlilik bir insani parazit hastaligina g�t�rmez.
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 21:34
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

v�cudumuz kirli olsa fakat besinlerimiz temiz ve ellerimiz temiz olsa v�cudumuzun diger taraflari kirli olsa bile bu kurt bulasabilirmi ?

Soruyu anlamadim. V�cudun kirli olmasi ne demek? V�cudumuzda parazit var anlaminda mi kirli? Eliniz kirliyse nasil bir kir bu? Parazit yumurtasi ile mi kirli?

Parazit yumurtasi agzinizdan i�eri girmezse diger hi� bir kirlilik bir insani parazit hastaligina g�t�rmez.
-M

hah iste bu
''Parazit yumurtasi agzinizdan i�eri girmezse diger hi� bir kirlilik bir insani parazit hastaligina g�t�rmez.
''

cevabim di yani demek oluyorki i� �amasir temizligi ve genel hijyen temizligi bu parazitle ilgili bakterinin oralara dokundugumuzda elimize oradanda beslenmemizde ellerimizi kullandigimiz i�in dolayli olarak olusmasina vesile olduklari i�in genel olarak hijyene dikakt ederiz degilmi hocam

Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2017 tarihinde 17:49
�ok afedersiniz ama bok gibi kokuyorsak sorun bagirsak midir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.