![]() |
Yardim l�tfen |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ogomen
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yardim l�tfenGönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 18:04 |
|
Merhaba,
Yaklasik 5 senedir agiz kokusu �ekiyorum. Iki ayri dis�iye gittim onlar agiz kokusuna sebep olacak birsey bulamadilar. KBB uzmanina gittim ve akinti, sin�s iltihabi vs gibi seyleri kontrol etti ancak her hangi bir sey bulamadi. Bundan sonra gastroent. uzmanina gitmeyi planliyorum. Muhtemelen endoskopi isteyecek diye tahmin ediyorum. Ama oradan da birsey �ikmazsa ne yapacagim bilmiyorum. Sonu� olarak kokunun kaynagini tespit edecek bilimsel bir y�ntem, cihaz vs. yok mudur? Bu konuda uzmanlasmis bir doktor/klinik var midir? Bu problem olduk�a can sikiyor. Yardim ederseniz �ok sevinirim. Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Magdur42
�ye
Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 20:23 |
|
Murat hocanin yanina git bende gitmeyi d�s�n�yorum. O biraz daha fazla yardimci olur diye d�s�n�yorum �b�r arkadaslardan duyduklarima g�re
|
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Temmuz-2015 tarihinde 10:43 |
|
evet bende murat hocaya gitmeni tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
blanche
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Temmuz-2015 tarihinde 00:55 |
|
Kesinlikle..
|
|
![]() |
|
maslak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 14:34 |
|
Hocam benim kokum bogazdan geliyor burunda koku yok ayni zamanda sabah bogazdan gelen �ok �ok berbat koku ve bazen burun akintisi var yani geniz akintisi herkesde yok mu ama neden koku o kadar insanda ben de var yani ben de ters giden sey ne l�tfennn cevap verin
|
|
![]() |
|
emre
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2017 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2017 tarihinde 18:03 |
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:37 |
|
unutmayin agiz kokunuzun kaynagi her neyse Stres onu 2 katina �ikartan bir etmen Stres her hastaligi 2 katina �ikartir tek bunun i�in degil , stres �yle birseyki tika basa yemek yeseniz sizi dakikalar i�inde aciktirabilir , stres �yle birseyki basli basina sadece stres ile bir�ok deri z�hrevi hastaliklarina yakalanabilirsiniz Strese dikkat edin , diceksinizki yerimde olda stres yapma lafmi sennikide bende �ok stres yaptim ama ne fayda etti hi�birsey sorununuz ne onu bulmaya ugrasin bagirsak mantarina falan girerseniz isiniz zor s�yl�y�m ��nk� tip bununla ilgilenmiyor tip bunu �nemsemiyor doktorlarin ilgi alani degil hastalik olarak g�r�lm�yor bile kendinizi delirtirsiniz dikkat ediniz
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Doksandort
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 28-Mayis-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 19:37 |
|
AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR T�RL� KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU D�S�ND�M. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GE�MEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ �OK SEVINIRIM
|
|
|
:(((
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 23:03 |
bir s�r� konu var incele makale var yine sitede oku zaten bir fikrin olacak. yinede burun kaynakli degil ise dis�iye git. sonra genel cerraha git mide i�in. dahiliye git seker hastaligin var mi diye baktir. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |