Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Yardim l�tfen

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ogomen Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Yardim l�tfen
    Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 18:04
Merhaba,

Yaklasik 5 senedir agiz kokusu �ekiyorum. Iki ayri dis�iye gittim onlar agiz kokusuna sebep olacak birsey bulamadilar. KBB uzmanina gittim ve akinti, sin�s iltihabi vs gibi seyleri kontrol etti ancak her hangi bir sey bulamadi. Bundan sonra gastroent. uzmanina gitmeyi planliyorum. Muhtemelen endoskopi isteyecek diye tahmin ediyorum. Ama oradan da birsey �ikmazsa ne yapacagim bilmiyorum.

Sonu� olarak kokunun kaynagini tespit edecek bilimsel bir y�ntem, cihaz vs. yok mudur? Bu konuda uzmanlasmis bir doktor/klinik var midir? Bu problem olduk�a can sikiyor. Yardim ederseniz �ok sevinirim.

Saygilarimla.
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Temmuz-2015 tarihinde 20:23
Murat hocanin yanina git bende gitmeyi d�s�n�yorum. O biraz daha fazla yardimci olur diye d�s�n�yorum �b�r arkadaslardan duyduklarima g�re
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Temmuz-2015 tarihinde 10:43
evet bende murat hocaya gitmeni tavsiye ederim
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Temmuz-2015 tarihinde 00:55
Kesinlikle..
Başa Dön
maslak Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 14:34
Hocam benim kokum bogazdan geliyor burunda koku yok ayni zamanda sabah bogazdan gelen �ok �ok berbat koku ve bazen burun akintisi var yani geniz akintisi herkesde yok mu ama neden koku o kadar insanda ben de var yani ben de ters giden sey ne l�tfennn cevap verin
Başa Dön
emre Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı emre Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2017 tarihinde 18:03
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:37
unutmayin agiz kokunuzun kaynagi her neyse Stres onu 2 katina �ikartan bir etmen Stres her hastaligi 2 katina �ikartir tek bunun i�in degil , stres �yle birseyki tika basa yemek yeseniz sizi dakikalar i�inde aciktirabilir , stres �yle birseyki basli basina sadece stres ile bir�ok deri z�hrevi hastaliklarina yakalanabilirsiniz Strese dikkat edin , diceksinizki yerimde olda stres yapma lafmi sennikide bende �ok stres yaptim ama ne fayda etti hi�birsey sorununuz ne onu bulmaya ugrasin bagirsak mantarina falan girerseniz isiniz zor s�yl�y�m ��nk� tip bununla ilgilenmiyor tip bunu �nemsemiyor doktorlarin ilgi alani degil hastalik olarak g�r�lm�yor bile kendinizi delirtirsiniz dikkat ediniz
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Doksandort Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Doksandort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 19:37
AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR T�RL� KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU D�S�ND�M. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GE�MEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ �OK SEVINIRIM
:(((
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2017 tarihinde 23:03
İlk gönderen: Doksandort Doksandort yazdı:

AGZIMDA KI KOKULARDAN BIR T�RL� KURTULAMIYORUM. BURUNDAKI KONKALARDAN OLDUGUNU D�S�ND�M. AMELIYAT OLUP ALDIRDIM AMA HALA GE�MEDI. NE YAPMAM GEREKIYOR YARDIMCI OLURSANIZ �OK SEVINIRIM

bir s�r� konu var incele

makale var yine sitede oku zaten bir fikrin olacak.

yinede burun kaynakli degil ise dis�iye git. sonra genel cerraha git mide i�in. dahiliye git seker hastaligin var mi diye baktir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.