![]() |
Kemosensor disfonksiyon |
Yanıtla
|
| Yazar | |
�zg�nn
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kemosensor disfonksiyonGönderildi: 09-Haziran-2017 tarihinde 17:03 |
|
Hocam ben kokunun surekli mideden kaynaklandigini d�s�n�yorum refl�m asiri olmasada varmis gegirdik�e i�imden �ok k�t� koku geliyor ve dilimin ustude cok kotu kokuyor hem tat olarak hem koku olarak kemosensor disfonksiyon dilin kokmayip tadini duymak mi eger kokuda olusuyorsa kemosensor disfonksiyon icin ne yapabiliriz ? Refl� ilac tedavisine yanit vermiyir kokuya bir etkisi yok icim cok kotu kokuyor ilac fayda etmesede reflukaynakli olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2017 tarihinde 13:33 |
|
Sizinkinin neyden kaynaklandigini bilmiyorum. Buradak videolar sorunuzu sanirim yanitlayabilir
http://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html -M |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2017 tarihinde 23:09 |
|
refl� i�in su i�me tedavisine bakin.
|
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 05:25 |
|
Hocam kendimiz evde dilimizle koku alip almadigimizi nasil anlayabiliriz?
Kardesime sorup duruyorum agzin kokmuyor diyor ama ben inanmiyorum Babamla annemde kokmuyor dedi kimseye inanmadim En son dogru s�yleyeceginden emin oldugum bir arkadasima sordum Kuran �arpsin kokmuyor dedi rahatsiz oldugumda s�ylerim biliyosun falan dedi Dil beyazligi(tamami ve beyaz) oluyor her g�n sabah aksam disimle beraber dilimi de fir�aliyorum Ben hohladigimda kendim degisik bi koku aliyorum geniz akintim var bogazimdan beyaz ufak yapiskan t�k�r�k �ikartiyorum onu kokluyorum ama kokmuyor valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim Bence ailem ben rahat edeyim diye yalan konusuyor |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 05:29 |
|
Birde biraz kisisel ama l�tfen cevaplayin belki de benim agzim kokmuyordur
Siz daima kokan dil sirtidir diyordunuz Biz dilimizin sirtimi elleyip kokladigimizda k�t� kokuyor Ayni zamanda saglikli salya kokar diyorsunuz Kafama takildi �eliski var bunlar arasinda |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 13:35 |
|
Nasil bir uyusmazlik oldugunu d�s�nd�n�z ?
Tam olarak problemi anlamadim, yardimci olur musunuz? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 13:36 |
Keske m�mk�n olsaydi. Ben evde uygulanabilecek pratik bir y�ntem bilmiyorum. -M |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 14:32 |
|
biz elimizi dil sirtina dokundurup kokladigimizda koku aliyoruz
Koku sebebi daima dil sirtiysa dile dokunduktan sonra aldigimiz koku bizim agiz kokumuz oluyor(mantik bu ise) Saglikli salya t�k�r�k kokar dediginize g�re bizim dil sirtimizin kokusu normal oluyor yani agzimiz kokmuyor Tam anlatamiyorum hocam algilayabildiginizi yorumlarsaniz sevirim :) |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2017 tarihinde 15:16 |
|
Hocam bide bu yenilen yemeklerin tadi 4 saat falan ge�miyor sabah ket�apli patates kizartmasi yedim hala tadi agzimda burnuma �fledigimde hissediyorum neden ge�miyor?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2017 tarihinde 08:06 |
Nisan alip nokta atisli bilgi vermek i�in takildiginiz yeri sormustum. Yine tam olarak hangi noktada uyusmazlik hissetiginizi anlamadim. Salya i�inde ��z�nm�s kokulu gazlar bulunur. Bu sebeple her salya kokar. Ayrica b�t�n v�cut �ukurlari k�t� kokar. Agiz i�erisinde ise dil sirti en kokulu yerdir. Hangi v�cut �ukuruna parmak sokup koklanirsa k�t� bir koku hissedilir. herkeste ve daima bu durum vardir. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |