Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ne zaman ve nasil basladik/ Simdi neredeyiz?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı tarafliobjektif Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ne zaman ve nasil basladik/ Simdi neredeyiz?
    Gönderildi: 12-Ocak-2015 tarihinde 14:18
Hepinize saglikli, mutlu, huzurlu bir g�n dileyerek baslamak istiyorum arkadaslar.
�ncelikle, bizlerden hi�bir konuda yardimini esirgemeyen Murat Hoca'miza ve bu forumu paylasan eski/ yeni t�m �yelere sonsuz tesekk�rlerimi sunuyorum.
Biliyorum ki her birimiz ayri ayri, kendi hayatlarimizda, farkli sekillerde, sehirlerde, zamanlarda... fakat ayni duygulari paylasarak bir�ok sey yasadik/ yasamaya devam ediyoruz. Bu forumda paylasmaya deger g�rd�g�n�z fakat sifa bulamadiginiz, zaman zaman umudunuzu hi� eden her t�r tedaviyi ''belki bir baskasinin umudu olur'' d�s�ncesiyle en ince ayrintisina degin paylasma nezaketinde bulundugunuz i�in her birinize tekrar tesekk�r ederim. Bu yazi, yalnizca bir ''tesekk�r yazisi'' degil elbette. Basligindan da anlasilabilecegi �zere -daha �nce bahsi ge�ti mi, uzun uzun konusuldu mu, bilmiyorum- bu sorunla ne zaman ve nasil karsilastik, neler yaptik, ne kadar yol aldik, bunlari �grenmek ve herkesin hastalik ge�misini bir arada toplamak istedim. Dileyen diledigince sorunlarini, i� d�nyasini, hayatinda olup bitenleri paylasmakta �zg�r olsun istedim. Aramizdan birileri bir nebze olsun hayata daha pozitif bakabiliyorsa karanlikta kalmis herkese isik olsun istiyorum. Hepinizin tertemiz y�reklerinden ge�en ve aslinda her daim s�ylemek istediginiz sey budur bence: Her seye ragmen hayat, yasanmaya deger.
Saglicakla kalin, saglikli kalin. Her seyden �nce mutlu ve umutlu kalin...
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2015 tarihinde 19:36
Boyle yasamaktansa olmeyi yeglerim ha toprak altinda ha ustunde farkimiz yok sirf bu yuzden bi insan en yakin arkadaslarina ailesindeki fertlere konusmaktan cekinirmi utanirmi sirf onlari rahatsiz etmeym diye uzak kalmamkmi bn bitik durumdayim ilerleme de yok herseyin basi bu lanet olasi dil pasi bu giderse kokuda gider
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2015 tarihinde 17:51
Ben uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi. Nidazolu de buradan duydum tam 3 paket kullandim baslarda �ok etkisi oldu sonradan azaldi. Bugun 1 daha almaya gittim devlet 2015den itibaren re�eteli yapmis ilaci. Ne olur yardim edin. Kurtulmak istiyorum bu illetten. Ne gerekiyorsa yaparim. Allah rizasi i�in �ok k�t�y�m. Benim sikintim belli mide veya bagirsak bakterisi. Dilde beyaz ve sari renk.
Başa Dön
Gemi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gemi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2015 tarihinde 20:40
İlk gönderen: Magdur42 Magdur42 yazdı:

Ben uzun zamandir takip ediyorum bu siteyi. Nidazolu de buradan duydum tam 3 paket kullandim baslarda �ok etkisi oldu sonradan azaldi. Bugun 1 daha almaya gittim devlet 2015den itibaren re�eteli yapmis ilaci. Ne olur yardim edin. Kurtulmak istiyorum bu illetten. Ne gerekiyorsa yaparim. Allah rizasi i�in �ok k�t�y�m. Benim sikintim belli mide veya bagirsak bakterisi. Dilde beyaz ve sari renk.

Benim de dilimin arkasi beyaz, ve nidazol kullanmaktan baska bir �are bulamadim. Sen emin misin bunun mide veya bagirsak olduguna ?
Ama bende sadece t�k�r�k kokusu var. Yani dilimin arkasindaki o koku �reten tabakanin sebebini bulsam her sey d�zelecek ama nerde...
Forumda sirke i�meyi deneyenler var, ama ben onu yapamadim cunku dislerim de hassas.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2015 tarihinde 20:49
t�k�r�k kokusu yok bende. buradan okuduklarimla �ikardim mide ve bagirsak oldugunu mideden olan bi s�religine oluyor yemek yedikten sonra. bagirsaktan olan hi� ge�miyor. bugun kudret nari propolis aldim g�nde 3 defa kullanacakmisiz. bakalim onu deniyecegim bide. dil fir�alamayi yapiyorum faydasi oluyor ama 1 saat anca. agzimdan karanfil eksik olmuyor zaten. Allah yardimcimiz olsun. murat hocanin yanina gitmek istiyorum bende imkan olursa. oksijenli suyu deniyecem yarin.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ocak-2015 tarihinde 20:53
bugun o ilaci attiktan sonra en az 5 kere idrara �iktim. faydasi oluyordur insallah. ise yararsa yazarim. ama bir arkadas forumda yazmis 3 hafta s�rd� geri geldi koku diye. herkeste ayni etkiyi yaratmasi gerekmio. �zellikle sunu da s�ylemek istiyorum burada forumda olan bazilari ��z�m bulduktan sonra bizimle paylasmiyor olabilirler mutlululktan siteye tekrar girmemislerdir bile. hi�bir hastaligin ��z�m� yok diye bise yoktur. Allah hastaligi yarattiysa sifasini da yaratmistir. �mitsiz olmayalim. ��zecegiz insallah.
Başa Dön
bymax Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bymax Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2015 tarihinde 16:07
Orjinalini yazan: Magdur42

Sanirim ikimizin siksntisi ayni.Kokuyu ben deyil karsimdaki hissediyor.Hi�bir saglik problemim yok ama genede nefesim kokuyor.Nizadol kesiyor ge�ici olarak
. Sen yinede fazla kullanma biliyorsun antibiyotik sagliga zararli xucudun direncini ��kertebilirsin �zel durumlarda kullanabilirsin ama devamli kullanma.Arkadaslardan biri freshies dogal tablet kullaniyorum kesiyor diye yazmisti tabi ge�i�i olarak tansastan aldim onu kullanicam bakalim.ALLAH HEPIMIZE SIFA VERSIN KARDESIM.Mide ve bagirsaklari baktirmak lazim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2015 tarihinde 21:38
inan antibiyotigin zarari falan umrumda degil. re�eteli olmasa bidaha alirim. hatta yarin dahiliyeye gidip yazdirmayi d�s�n�yorum. kardesim kudret nari propolis kullandim 2 hafta etkisi s�rd� sonra yne ayni. ne yapacam bilmiyorum su anda. Allaha dua edecez. kardesim bir gelisme falan olursa haber et bizleri.
Başa Dön
bymax Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bymax Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2015 tarihinde 21:11
kudret nari ve propolisi ne kadar s�re kullandin.Etkisi 2 hafta s�rd� diyorsun belki bakterileri yok etmeye basladi ama sen kullanimi kestigin i�in bakteriler tekrar �remeye basladi ve koku geri gelmis olabilir.Ben 40 g�n sivi propolis sivi ve alkols�z olani kullandim 1 haftadan beride zeytinyagli kudret nari kullaniyorum en az 40 g�nde onu kullanacagim bakalim nasil bir sonu� �ikacak.Birde limon suyu ile sarimsak k�r�n� arastir istersen.Sagliga zararida yok ben siraya koydum artik bakalim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2015 tarihinde 14:27
yok birakmadim devam ediyorum hap atmayi siklastirdim g�nde 4-5 atiyorum azaliyor. ama ilk 2 haftadaki gibi degil. yazdiklarinin faydasi olursa paylas l�tfen
Başa Dön
Poyrazkarayel Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Poyrazkarayel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2016 tarihinde 18:15
�are intihar beyler ben ciddi ciddi d�s�n�yorum
L�tfen yardim edin
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2016 tarihinde 23:37
Poyraz karayel kardesim nickini gorunce gulesim gelio poyraz hastasiyim zaten intihar felan diincede olmaz kardesim vende dusunuorum ama olmazzzzzz okadar ileriye donuk hayal plan sen bu kadar ucuz bi insanmisin ben tmm kendimde cok zor anlardan geciom ama icimden diomki sen ezik bi insan deilsin ya sen bu kadar basit bi insan deilsin ....yoksa bizde gunesin hergun dogup bafmasindan nefret edioruz;-)
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2016 tarihinde 13:38
Arkadaslar forumu s�rekli takip ediyorum sanki hic yol alamiyoruz herkes birsey yaziyor insanin daha �ok kafasi karisiyor Murat hocaya gidip muayene olan var mi tecr�belerini aktarsa
Biktim
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2016 tarihinde 17:26
Ben agiz kokusu tedavisi yapmiyorum
-M
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Nisan-2016 tarihinde 08:03
benim hem agiz hem nefes kokusu problemim ver.ikisinin sebebini de bu form da buldum.be formu gormesem nefes kokusu tek ceken benim sanirdim oysa boyle bi hastalik varmis.murat hocama binlerce tesekur ederim bu formu actigi i�in �unku doktorlardan ogrenemicegim seyleri onun ve sizlerin sayasinde ogrendim.umarim hepimiz iylesiriz.kokunun nedenini merak ediyorsaniz sebebi su.agiz kokusu =dilimi ben hep damagima yapistirirdim oysa dilin asada olmasi lazimmis.ben oyle yaptim dilimin beyazligi baya gecti.eskiden agzimda kotu koku hissederdim o da gecti.ilk defa dilimi boyle temiz oldugunu gordum temizlerkende boyle temiz olmuyordu.sonra dilimi inceledim dilin son kisiminda 4 tane iltihap baloncugu gordum.belki sorun budur bilmiyorum ama sonuca cok yakinim.nefes kokumun sebebi=kabizlik.saglik ocagina gittim ilac aldim.her gun tuvalete cikmaya calisacam bakalim ne olacak
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Nisan-2016 tarihinde 14:21
arkadaslar sizin nefes kokunuzuna insanlar ne tepki veriyor acaba �grene bilirmiyim;bende daha hi� burnunu kapatanla karsilasmadim tek verdikleri tepki burunlarindan derin nefes alip veriyorlar bendeki nasil bir kokudur ��zemedim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.