Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

vazomotor rinit

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umutsuz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: vazomotor rinit
    Gönderildi: 19-Agustos-2015 tarihinde 19:43
dis tedavileri,burun ameliyati,bilgisayarli sinüs tomografisi,sayisini hatirlayamayacak kadar kullandigim alerji ilaçlari,alerji testleri ve gelinen son nokta...
sorunun geniz akintisindan kaynaklandigini,buna da alerjinin neden oldugunu biliyordum.yapilan alerji testlerinde herhangi bir seye alerjim olmadigi sonucu çikiyordu,ayrica kullandigim alerji ilaçlari geniz akintisini geçirmiyordu.vazomotor rinit teshisi konuldu.tipik alerji belirtileri olan genetik bir hastalikmis...malesef kalici bir tedavisi yokmus.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Agustos-2015 tarihinde 23:49
her hastaligin tedavisi vardir dua etki bir teshis konulabilmis.
Başa Dön
kimki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kimki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 03:48
Oh be,nihayet iyi bir haber okuyabildim burada..Genetik olmasi üzücü AMA artik elinde bir cevap var.Kafa karisikligina, umutsuzca doktor doktor gezmek, bu lanet konuyu acmak, utanmak, doktorun gözlerindeki bilgisizlik/ilgisizlik/isteksizlik/kücümseme isaretlerine maruz kalmak yok, yine bosu bosuna birisine böylesi zor bir konuyu actim, ama dinlemedi bile hissi yok:) Bu müthis bir sey, yerinde olsam, en azindan nedeni ögrenebildigim icin sevincten havalara icardim galiba..Niye önceki beceriksiz/ilgisiz "hekimler" bunca vaktini almislar, buna üzüldüm sadece. Giden hayatimiz, her gün, her saat. Bence hepsine tek tek bir mail at ve cözümu gözlerine sok.
Akinti konusu icin aklima Mukoviszidoz hastalarina verilen ilaclar grldi, maddedi acetylcystein gibi bir seydi. O da mi fayda etmez ki? Axrica günde3 litre su/bitki caylari ve bir de mesela bir beslenm uzmanina gitmeni tavsiye ederim..Mesela bendeki geniz akintisi ve sislik belirli gidalari biraktigimda azaldi. Mesela Gluten, Süt ürünleri, Seker ve asiri protein.Tabi proteinsiz de olmuyor,ama bitkisel protrone yogunlassan? Bence mutlaka, hafif dahi olsa bir düzelme olabilir. Tek tek denersen, neyin iyi gelip gelmedigini anlayabilurrson..Bir de tabi günde 2-3 defa buurnundan tuzlu su cek. Genetik, evet, ama yerinde olsam denerdim yine de.

Cok sevindim adina!Umarin cözersin, ama cok yakinlsmissin sona!:) Umarim bizler de böyle uzman ve vicdanen isini düzgün yapan hekimlere rastlariz.

Buraya arada gelismeleri yazarsann cok seviniriz:)
Gecmis olsun.
Başa Dön
umutsuz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı umutsuz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Agustos-2015 tarihinde 19:26
açikçasi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.genetik olmasi fazlasiyla canimi sikti.ama dediginiz gibi bardagin dolu tarafindan bakmak lazim.
"kimki" arkadasim tavsiyelerin ve iyi dileklerin için çok tesekkür ederim.önerilerini dikkate alicam.artik düsmanimi taniyorum.neler yapabilecegimi arastirip görecegim ve tabi ki sizleri de bilgilendirecegim.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Agustos-2015 tarihinde 22:55
Senin adina gercekten sevindim Umutsuz kardesim.Artik bir umudun var bence. Bu arada vazomotor teshisi ni hangi hastane,dr koydu merak ettim? Sorun degilse yazarmisin buraya yada ozelime? Saglikli gunler dilerm.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.