![]() |
Agiz kokusunun kaynagi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusunun kaynagiGönderildi: 24-Kasim-2014 tarihinde 15:54 |
|
Merhaba Aydin hocam ben kendi agiz kokumun olusumunu anlatmak istiyorum �ncelikle ben �ok fazla soguk s�t makarna sucuk kola tarzi yiycekler t�ketirdim ilk agiz kokumu farketmem makarna pisirirken yemegin tuzuna bakma ama�li kasikla suyunu alip i�mem kasikta k�t� koku oldugunu farkettim bu b�yle devam etti daha sonra bogazimda koku olmaya basladi yutkunurken su i�erken farkedilen bir koku benim refl�m vardi yemekler s�rekli bogazima gelir gelir giderdi ben bu sikayetten KBB a gittim refl� oldugunu s�yledi bana mide koruyucu ve 2 sise antepsin surup yazdi bu ila�lari kullaninca bogazimdaki koku gitti ama dlimdeki beyazlik gitmedi bende bunun sakiz �ignemeye basladim yaklasik 2 sene b�yle ge�ti ama sonradan sakiz bile fayda etmedi yediklerimi herseyin kokusu agzima bogazima yapisir oldu s�rekli bogaz temizleme ihtiyaci hissediyorum ge�en cuma Kbb a gittim bogazima kamerayla bakti yogun refl�m oldugunu ses tellerimin kizardigini s�yledi gastroya gitcem onun i�in birde ge�nlerde bi yerde bir hasta doktora soru sormus bogazimda koku oluyor diye gastro doktoruda refl� sonrasi yemek borusunda iltihaplanma olmus olabilir suyu i�erken i�ine sirke katmasini �nermis yani benim d�s�ncem bu ge�meyen agiz kokusu yemek borusu iltihaplanmasi kronik faranjite �evirmesi olabilirmi acaba ve bu hastaligin baslarinda burnumda durduk yerde koku gelridi k�t� koku bence bu bogaz kaynakli yemek borusu iltihaplanmasi sonucu olan koku bakteriler �zellikle yattigimizda agza geliyor mideyede gidiyor ki bende 2 defa endoskopi yaptirdim gastrit �ikti ama h. pylori kaynakli degil dedigim gibi bana kalsa yemek borusunun bakteri toplamasi kaynakli bir koku bogazima pamuk deydiridgimde �ok k�t� koktugunuda farkettim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |