Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agiz kokusu dil pasi - Etkinlik Tarihi: 13-Haziran-2015

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı efsane Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Takvim EtkinliÄŸi: agiz kokusu dil pasi
    Gönderildi: 13-Temmuz-2015 tarihinde 17:45
Benim 8 yildir süre bir agiz kokum var aniden ortaya çikti hep midemden ve dislerimden oldugunu düsündüm gitmedigim doktor kalmadi sadece gecen yil midemde helico bakteri ye rastlandi antibiyotik tedavisi gördüm 3. günde ne agiz kokusu vardi nede dilimde beyazlama kaldi ama ertesi gün tekrarladi.Esim hep enfeksiyon kokusu oldugunu söylüyor bende artik dayanamiyorum agiz temizligime çokta özen gösteriyorum ama genede caresini bulamadim.Yardimci olacak varsa hertürlü öneriye açigim...
Başa Dön
Sude Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sude Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2015 tarihinde 23:41
Merhaba çok yazdim buraya bide TRANSFORMAL NEFESI arastirip deneyin gerçekten etkili okuyup arastirip daha iyi anlayacak bana hak vereceksiniz mutlaka yapin sizde farki görüp burada paylasim yapin herkes kurtulsun yeter artik yoruldugumuz sevgiler
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 00:09
Hocam sude hn baslik acmadi bende bisey bilmiyorum bu konu hakkinda ama kaba taslak arastimama gore nefes alma tekniqi ile bol oxsijenle ozellikle tip 1 icin cozummus gibi geldi bana tabii yapmadan bilemeyiz .Sizin deqerli gorusunuz nedir ilk izlenimiz nedir ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 07:17
Bilmedigim için yanlis bir sey söylemek istemem önce duymam lazim. Anlatin bize.

-M
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 23:41
Bu konuyla alakali bir kitap var onu alip okumam lazim ve uygulamam lazim .Bakalim ben tip 1 im bende ise yaramasi lazim .Deneyip goreceqiz .Haber veririm
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.