Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Gökçek tonik - Etkinlik Tarihi: 19-Ocak-2013

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Takvim EtkinliÄŸi: Gökçek tonik
    Gönderildi: 19-Ocak-2013 tarihinde 07:16
Selam Arkadaþlar..
   Uzun zamandýr arastýrýyorum Ýbrahim Gökçek diye bi Herbalist var bunun üretmiþ oldugu tonikler þuruplar vs vs varda var yani.Adamýn videolarýný felanda seyrettým baya baya iddialý konuþuyor.Söylemine göre aðýz kokusunun tek nedeni bagýrsaklarda ki flora bozulmasýndan ortaya çýkan kötü mantarlar acaba diyorum bu ilaçlardan yani tonik felan kullanan varmý ben bi telefon açtým 6 ürün için 270 lira fiyat istediler.Emin olamadýðým için birde sizlere danýþmak istedim lutfen kullananlar yada yakýn cevresýnden býlgý sahýbý olanlar cevap verýrlerse sevinirim.Hastanelere geregýnden fazla para harcadýk harcýyoruz birde bu þekýlde deneyelým diyorum.
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 07:41
Sakýn bu adama paraný kaptýrma.Adamýn iksirle toniðinin iyileþtirmediði hastalýk yok nerdeyse.Olabilir mi böyle birþey ? Takmýþ baðýrsak mantarýna.Aðýz kokusunun bin tane nedeni varken kokularýn hepsini baðýrsak mantarýna baðlamýþ.Uzak duralým
Başa Dön
albay-1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı albay-1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2013 tarihinde 10:54
aynen o herif tam þarlatan iksir miþ tonikmiþ hiç bir iþe yaramaz benim bir arkadaþým kullanmýþtý bir hastalðýndan dolayý 2 ay falan ekþi su bide çocuðu zayýflattý hiçde birþey olmadý hiçbiþey geçmedi
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ocak-2013 tarihinde 14:56
kesinlikle almayýn ve denemeyin. bizzat kullanmýþ biri olrak asla tavsiye etmiyorum böyle insanlar para için insanlarýn umutlarýyla oynayan þarlatanlar. kesinlikle iþe yaramýyor...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.