![]() |
Hi� ge�meyen koku |
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Yazar | ||
mete06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Agustos-2020 tarihinde 00:52 |
|
|
merhaba yazdiklarinizi okudum bende de ��r�m�s peynir kokusu geliyor koltuk altimdan ne yaparsam olmuyor botoks yaptirdim daha sonra kullanmadigim parf�m,deodorant kalmadi.her gece banyo yaparim,banyo yaptikdan bile sonra 5 dk sonra odamda nefes alinmiyor koku odayi boguyor 7 yildir �ekiyor hayatimda ilk defa bir tane doktor aldi o da ben hi� bir sey yapamam dedi.Endoskopi yaptirdim,i� hastaliklari testlerim �ok iyi �ikiyor �neriniz varsa dinlerim �ok fazla terleyen bir insan degilim sordugum hi� kimse su ana kadar senden ter kokusu almiyoruz diyorlar ter bezlerimden ter degilde koku geldiklerini s�yl�yor herkes en son ter bezlerimi aldirmayi d�s�n�yorum son �are bu artik.
|
||
![]() |
||
marln
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2020 tarihinde 21:59 |
|
|
Uzun zamandir foruma giremedim ama bazen okuyorum yazilanlari.bendede 9 senedir hem agiz hemde nefes kokusu var.tum doktorlara gittim sonuclarim temiz cikti.forumda okuduklarima dayanak su sebeblerden olabilir.agiz kokum fizyolojik ��nk� bende agizim nezaman kuruyorsa dilindeki pas artiyor ve ben bile duyuyorum midem bulaniyor.su i�tigimde veya sakiz cignedimde tukurugum artiyor o koku ge�iyor.ayrica benim burnumun i�i �ok kuru.nefes kokusu ise kabizliktan olabilir.bu 2 haftadir tuvalete cikiyorum ama yine bazen d�zeni bozuluyor.beni en �ok nefes kokusu rahatsiz ediyor.��nk� girdigimde ortamlari hemen kokutuyorum tuhaf olan suki kabizligim ge�se bile koku gecmiyor.ama murat hocanin dedigi asiri gazdan g�z yanmasi oluyor.bide burun tomografimden bahsedecem filmde sinuslerim cok asiri dolmustu.acaba biriken sivi nefes kokusu yapmazmi
|
||
![]() |
||
mete06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2020 tarihinde 20:57 |
|
|
merhaba odayi saran v�cut kokusunu ��zebildiniz mi?koltuk altindan mi geliyor bende koltuk altinda geliyor ve sizinki gibi odayi boguk bir koku kapliyor banyo yapim ya da yapmayayim farketmiyor bana yazarsan sevinirim iyi g�nler.
|
||
![]() |
||
izmir35
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Agustos-2019 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Ekim-2022 tarihinde 09:25 |
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Ekim-2022 tarihinde 18:52 |
|
|
24 saatlik idrardan bakilir diye biliyorum.
d�zen lab. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Kasim-2022 tarihinde 07:32 |
|
|
Murat hocam ve arkadaslar hepinize iyi g�nler. Hocam su dolu bardaga �fleyerek hem �fleme esnasinda veya �fleme bitiminde �fledigimiz bardagi soluyarak k�t� koku algilamamiz bir test y�ntemi veya kokuya dair anlamli iz ve emare olarak sayilabilir mi? cevaplarsaniz sevinirim ayrica bunu deneyen arkadaslar varsa sonucunu paylasirlars asevinirim. Iyi g�nler saygilar
|
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
Orhan96413411
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Kasim-2022 tarihinde 16:44 |
|
|
Herkeze meraba bi soru sormak istiyorum agiz kokusunun hissedilme g�c� varmi mesela ben insanlarla normal bi mesafede otururken kesinlikle kimse koku duymuyor hissedilmiyor ama yakinlasinca koku hissediliyor bu koku sizde nasil yayiliyor
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2022 tarihinde 20:35 |
|
|
avucunuza hohlamak gibi bir sey.
su olmayan bardaga �flemek, model olarak hohlamaya daha fazla benzesir |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |