![]() |
Kakule karanfil |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kakule karanfilGönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 16:48 |
|
|
Arkadaslar, bu kakule ve karanfili agizda nasil �igniyorsunuz? Karanfili sapiyla �ekirdegiyle, kakuleyi de kabuguyla birlikte mi �igniyorsunuz? Agizda ne kadar kalmasi gerekiyor?
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 21:45 |
|
|
Karanfil uzun bir s�re cignemistim b�t�n�yle atiyordum yalniz aromasi bana �ok agir geldigi i�in artik cignemiuorum basim d�n�yor. Kakulenin kabugunu atiyorum i�indeki tanecikleri cigniyorim
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 12:46 |
|
|
Karanfil sizde ise yaradi mi? Sogan sarimsak yiyenlerde bile ise yariyor diyorlar. O zaman tip1'i rahat rahat bitirmesi lazim.
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 16:01 |
|
|
V�cut kokusu, ter, ayak kokusu olanlarin vucudunda magnezyum eskikligi olabilirmis. Bu Azerbaycanli bey �yle diyor ay balam. tiklayiniz |
||
![]() |
||
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:23 |
|
|
Ilgin� ge�enlerde kan testi vermistim yorgunluktan dolayi d vitamini d�s�kt�r belki diye magnezyum eksikligi �ikmisti birsey daha vardi ama hatirlamiyorum doktor �ok d�s�k degil ama yinede kullan diye bir hap yazdi iki kez anca kullandim sonra birakmistim
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:36 |
|
O hapi en az 3 g�n kullanip kendini g�zlemlesene, belki de sifan ondadir |
||
![]() |
||
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 17:54 |
|
|
Bebde �yle d�s�nd�m bulup hemen denemeye basliycam yzarim gelisme olursa
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 21:25 |
|
|
Kelime karanfil bende ise yaramadi malesef kakulede ise yaramadi
|
||
![]() |
||
someday
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 22:24 |
|
|
Karanfil ise yaramasina yariyo da (kokuyu maskeliyor en azindan belli s�re) sosyal hayatta benim agzim kokuyor tshirti giymek gibi bi sey oluyor. 🥴
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:19 |
|
|
Someday karanfili �� bes dakika �igneyip atmiyor musun? Karanfili ufak sapiyla ve ucundaki tohumuyla mi �igniyoruz? Ben bir iki defa kullandim ama etki etmedi diye bir daha kullanmadim.
Bir�ogumuz kokuya alistigimiz i�in agiz kokumuzu her zaman alamiyoruz. Bu y�zden y�z y�ze bulusmalar �nemli. Bir sey kullandigimizda kokuyu ge�iriyor mu diye anlamak i�in bizimle ayni sorunu yasayan kisiye sorabiliriz. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:28 |
|
|
Arkadaslar agzi kokanlarin agzindan kokmayanlara g�re �ok daha fazla s�lf�r, metan vs k�t� kokulu gazlar yillardir salindigi ve burunlari da buna alistigi i�in forumdan 2 arkadas bulussaniz ve birbirinize hohlasaniz bile kokuyu ya alamazsiniz ya da �ok az alirsiniz.
Agzi kokmayan birini bulmaniz lazim. Sarimsakli manti yiyen 2 kisinin birbirine sarimsak kokmamasi gibidir bu olay. Disaridan ���nc� kisi odaya girerse �eeehhh bu ne koku, les gibi sarimsak kokuyor der ama siz o kokuyu artik almiyorsunuzdur bile ��nk� burundaki koku alma h�creleri ayni kokuyu ala ala yorulmustur ve o kokuya duyarsizlastirmistir kendisini. |
||
![]() |
||
someday
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 10:37 |
|
|
@Kelime hi� �ignemiyodum aslinda. Agzimda tutuyordum sadece canim sikilana kadar. 1-2 saat takriben tepesindeki tomurcuklarla beraber.
@Tospik bilimsel gibi g�z�ken ama abs�rt bir tez kanimca. O mantikla hi� kimseden agiz kokusu almamamiz gerekirdi fakat birinin agzi kokuyorsa bana buram buram geliyor. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 11:25 |
|
Adam sekerli �ayla sigara i�mis, burnumun dibine geliyor yaz aylarinda, igren� bir koku olusuyor. Sigara i�miyorsan o kokuyu buram buram aliyorsun ama ayni masada sigara i�enler birbirinin agzina da girse almiyor o kokuyu. Kokunun niteligi �nemli, seninki Tip1 agiz i�i kaynakliysa karsi tarafi sigara+a�lik kaynakliysa veya mide kaynakliysa elbette alirsin o kokuyu. Bir de bir sey diycem madem herkesin aslinda uygun sartlar saglanirsa agzi kokar, kokuyu hapseden sey salya (t�k�r�k) imis peki neden hi�birimiz t�k�r�k testi yaptirmadik? Belki de t�k�r�k salgimiz azdir? Yahut az degildir ama i�erigi olmasi gereken kivamda degildir ve bunun da tedsvisi belki �ok kolaydir? |
||
![]() |
||
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 11:54 |
|
|
T�k�r�k konusuna katiliyorum bununla ilgili bir ara �ok arastirma yapmistim t�k�r�k bezi taslari ve t�k�r�k bezi az �alisma �ok �alisma durumlariula karsilastim birde bagirsak florasi bozuklugu da t�k�r�k sagligini bozuyormus
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:14 |
|
|
O zaman siradan gidelim,
En az 3 aydan beridir s�reklilik arz etmek �zere, +�zerini fir�alamadigin zaman dilde pas +bagirsak sorunlari (siskinlik, ishal ve/veya kabizlik) +mide sorunlari (siskinlik, gaz, gurultu vs) +t�k�r�g�n yogun kivamli, yapiskan olmasi +s�t ve s�t �r�nleri (peynir, s�tla� vs) yiyince kokunun artmasi Bu sorunlarin hepsi veya �ogu olan arkadaslar var mi? Sizler de ekleyin bakalim ortak yanlarimiz nelermis? |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:34 |
|
|
Someday internette arastirdim, biraz emip sonra �ignemek gerekiyormus. Bir iki saat �ignemek sanki �ok gibi. Acil durumlarda kurtarici olabilir.
Tospik, baskalarinin agiz kokusu alinabilir. Ama kimisi yarim metreden alinir kimisine biraz daha yakinlasmak gerekiyor. Benim koku uzaktan da duyulur. Baskasinin agzini koklamak, agiz kokusu �eken bizim i�in bile sikinti. Fakat s�rekli insanlara soramayiz. |
||
![]() |
||
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 12:44 |
|
|
S�t �r�nleri hari� diger belirtiler var bende hatta gaz inanilmaz �ok bir bardak su i�sem dahi afedersiniz bagirsaklarimda gaz olusuyor hemen gegirme �ok nadir
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Agustos-2022 tarihinde 13:57 |
|
|
Dilde pas var. Faranjit de var onun da etkisi olabilir. Su anda dil temizligi �zerine yogunlastim.
Gaz var. �zellikle gece yatinca midem gurul gurul edip durur. Yurtta kalirken alttaki arkadas rahatsiz olurdu o derece. Salyam bana hep yogun gelirdi. Hani s�yle t�k�recek olsam yarisi agzima yapisir. Kimine bakiyorum yolda bile rahat�a t�k�r�yor. Fatih Vural salya testi yapiyor. Daha dogrusu salya akis hizini �l��yor. 0.05 ve 0.3 arasi bir baremi var. Benimki 0.25 �ikmisti. KBB uzmanlari da salya �l��m� yapiyor olabilir. Veya salya konusu onlarin uzmanligidir. |
||
![]() |
||
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Agustos-2022 tarihinde 10:23 |
|
Melina mesaj kutun dolu diyor.Mesaj atamiyorum sana.Bir sey sormak istiyorumm |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Agustos-2022 tarihinde 12:32 |
|
Bosalttim simdi atabilirsiniz |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |