Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Mekana g�re agiz kokusu olur mu?

Yanıtla Yanıtla Sayfa  123 4>
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Mekana g�re agiz kokusu olur mu?
    Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 05:14
Psikolojim bitik durumda bu sabah h�ng�r sakir agladim. Insanlar benimle konusurken burnunu tutuyor araliklarla anlik da olsa kafalarini �eviriyorlar ama evde sordugumda yok diyolar ben ikna olamiyorum.
Mekana g�re agiz kokusu artip azalir mi?
Mesela bi cafede otururken agizin orada bulunulan s�re boyunca kokmasi eve gelince kokunun ge�mesi? Yani stresli olunan s�re boyunca kokmasi?
Artik b�yle oldugunu d�s�nmeye basladim ya da insanlar benimle psikolojik oyun oynuyor hep birlikte s�zlesmis gibi.
�ok mutsuzum...
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 10:47
Diloy bendede ayni durum var disarida asiri koktugunu hissediyorum eve ka�mak istiyorum hemen ve eve geldigimde kardesimle dip dibe konusabiliyorum koku filan yok diyo ben anlamadim ya ��zemedim bu durumu napicam sasirdim
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 12:10
Bu bizim yasadigimiz psikolojik mi yoksa ger�ekten bulunulan ortama g�re koku olmasi diye bi durum var mi? Murat hocam yardimci olabilir misiniz bu soruya?
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 16:53
Ayni seyi bende yasiyorum.
Disarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki aliyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya aliskin ev halki ya da disarida a�ik alanda veya farkli ortamda koku streste eklenince etrafa yayiliyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bi yere gidince baska ev farkli kokar ya onun gibi. Ortam �ok etkili.
Hele bir de ortamda yakin mesafe oturuliyorsa.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 18:16
Diloy bu arada senin kokun ge�memis miydi hissediyormusun hala
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 19:10
Sanirim geri geldi 2 g�nd�r agzimda bi yogunluk var insanlarin da hareketkeri degismis gib kafa �evirmeler burun tutmalar vs. D�n anneme sordum yok dedi ama o pek koku alamaz belki de beni kirmamak i�in yok dedi o bu sorunla nasil kafayi yedigimi bilmiyor. S�rekli de soramiyorum annem de olsa utaniyorum. Antibiyotik biteli 2 hafta oldu heralde geri geldi. Sabahlari o igren� tat da geri geldi. Balgam �ikarirken o balgamin igren� tadini hissettim. Yarin sabah ameliyat oldugum doktora gidicem yine.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 19:11
İlk gönderen: SIFAARIYORUM SIFAARIYORUM yazdı:

Ayni seyi bende yasiyorum.
Disarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki aliyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya aliskin ev halki ya da disarida a�ik alanda veya farkli ortamda koku streste eklenince etrafa yayiliyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bi yere gidince baska ev farkli kokar ya onun gibi. Ortam �ok etkili.
Hele bir de ortamda yakin mesafe oturuliyorsa.

Disarida sorunca var diyolar evde sorunca yok diyolar �yle mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 19:38
Aynen �yle
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:32
Aklima geldi yine �z�ld�m yaa.
Annem kaza yapti.
Allah korusun uzak etsin herkesin sevdiginden.
Hastanede yattiginin haberi geldi. Agzim kokuyor nasil gidicem ne yapicam orda acil durumda bile ne yapacagini sasiriyor insan.
Cenazen oluyor,sevdigini kaybediyorsun agzini acamadigin i�in aglayamiyorun offf
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:40
�ok ge�mis olsun. �ok k�t� bi durum acin varken bile kendini sakinmak zorunda kalmak.

Insanlarla konusurken genizdende hava veriyoruz evde test etmek i�in �fledigimizde sadece nefes veriyoruz aslinda bizim nefesimiz kokmuyor agzimizin i�i kokuyor konusurken yakindan �evremizden tepki aliyoruz. Teori kastim suan aklima baska bir sey gelmiyor.
Bir de demin farkettim dilimin arkasinda beyaz par�alar var tirnagimla kaziginca geldi �ok sasirdim. Bu nedir bilen var mi? Kokuyor mu o beyazliklar bilmiyorum ��nk� ben kendi kokumu alamiyorum :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:58
Benim geniz akintisi ve mide kaynakli agiz ve nefes kokusu var. Bu dilde pas yapiyor. Dil kokusu var
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 21:00
Bende yaglarla acmazsam ve havasiz yerde kalirsam burnum tikali oluyor ve koku almiyorum. Ama agi tadi zaten k�t� oluyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 21:33
Evet agzim bu aralar yogunlasti tat olarak. B�yle dilimin arkasinda yemek artigi gibi dil pasi mi oluyor bu? �ok detayli bakamadim arkaya belki arkaya derine dogru �ok daha fazla vardir. Ben deviasyon konka ameliyati olmustum 4�nde o zamandam beri 2 kere burun temizligine gittim burun iyilesme s�recinde i�inde b�y�k b�y�k par�alar olusuyor s�mk�rmeyle �ikmiyor d�nden beri sag taraf yine par�a varmis gibi hava ge�isi az yarin g�r�ncem bakalim belki temizleyince ge�er.
Bir de yarin forumdan bi arkadasla bulusma karari aldik bakalim sonu�lar ne �ikacak test edicez birbirimizi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:01
�ok g�zel d�s�nm�ss�nuz.
Ama s�rekli temizleme ihtiyaci doguyorsa buna sebep bir durum var.
Allah acil sifalar versin.
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:01
Diloy bende 10 g�n �nce deviasyon ve konka ameliyati oldum ama benim burnum daha acilmadii c�nk� vr amilyatan sonra iyilesme s�resi 2 haftayla 6 haftaya kadar s�re bilirmis c�nk� konkalar daha sis oluyomus.doktor dedi bu b�yle 2 hafta olur sonra acilir.umarim �yledirr.c�nk� ben normlade otriven burun sprayi kullaninca burnu komple aciliyo ve rahat befes alabiliyorum ve agiz ve burun kokusi gidiyo.senin burnun daha tikalimi rahat nefes alabiliyormusun?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:20
Ben cumartesi ameliyat oldum pazartesi tamponlar �ikti tamponlari �ikardi 1 saat falan a�ikti sonra tikandi. Haftaya pazartesi kontrole gittim burun temizligi yapti burnumdan koca koca pihtili kanli bogum par�alar �ikardi sag tarafta beyazlasmis b�y�k par�a vardi. O an yeniden dogdum a�ildi komple. 3-4 g�n sonra sag taraf y�zde 50 tikandi tekrar temizlige gittim beyaz b�y�k bi par�a �ikardi yine a�ildi �ok iyi. D�nden beri de sag tarafta yine bi tikaniklik var yarin gidicem yine. Sol taraf ilk temizlikten beri y�zde y�z a�ik. Yani ameliyattan 9 g�n sonrasi oluyor. Sag taraf neden b�yle bilmiyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:28
Daha tikanik var diye senin agiz kokun gitmemistir bendeki gibi.ara sirada aciliyofu dedin acaba ozamanmi agiz kokun gitmlstir hic test ettinmi?[U][/U][U][/U]
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:30
Sen sinus rinse kit kulaniyomusun? Ben kulanndimda tek bi kac saniye burnum aciliyo sonra yine doluyo
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:37
Bilmiyorum tikandigi i�in mi tekrar koku geldi. D�n anneme sordum yok dedi. Ama g�n i�inde insanlarin tavirlarindan anladim ki var ben de gelmis gibi hissediyorum zaten tat olarak. Sabahlari da eskisi gibi igren� bi tatla uyaniyorum yani bu tat esittir koku bende.
Sifaariyorum adli arkadasin da disaridayken koku varmis evde yokmus benimde �yle sanirim. Bunun bilimsel nasil bi a�iklamasi olabilir ki? Suan hi�bir fikrim yok kokuyor muyum kokmuyor muyum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:40
Kullaniyorum ara ara. Burun temizligi yaptirman lazim kitle m�mk�n degil �ikmaz o par�alar. Ilk temizlik g�n� doktora dedim sin�s kit kullaniyorum a�ilmiyor burnum dedi kesinlikle kullanma burun fizyolojisini bozuyor onlar. O g�nden beri ara ara kullaniyorum. Tikaliyken kullandigimda tamamen bosaltamiyordum burun i�ini o par�alari doktor �ikarmasi lazim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:47
Bilimsel a�iklamasini bilmiyorum ama disarda maskede �zellikle hissediyorum ki koku var. Evde agiz tadi k�t� tabi, tikanikta uyaniyorsam anliyorum.ama yine de tikali oldugu zaman koku almiyorum evde
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:58
Senin hislerinden ziyade insanlarin yorumlari neler? Disarida soruyorsun bir arkadasina var kokun diyor eve gelince ailenden birine soruyorsun yok diyor. �ok garip yaa. Stres anlik kokuyu etkiliyor o zaman baska ne olabilir ki? Benim de Disarda fiziki tepki almam eve gelince annemin yok demesi ayni asagi yukari. Acaba sorunlarimizda benzer mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 23:00
Yani psikolojik koku desem degil. Farkli yaslarda farkli insanlardan farkli tepkiler alinca kokuyu g�rmezden gelemiyorsun..8.sinifta dis�iye gitmistim.Kadin bana acimisti bu yasta bu ne diye ama hi�bir sey de yapilmamisti dis temizliginden baska
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 23:03
Psikolojik oldugunu ben de d�s�nm�yorum stres altinda koku olusuyor bizim b�yle bi fobimiz oldugu i�in diye fikir y�r�tt�m.
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 23:22
Merhaba arkadaslar bende disarida kokuyu yogun sekilde hissediyorum konusurken s�rekli agzima bakiyorlarmis gibi hissediyorum koku y�z�nden ama evde sordugumda kokunun olmadigini s�yl�yorlar. Bi de dediginize katiliyorum disarda stres altinda ikem koku daha �ok yogunlasiyor evdeyken ben kokuyu o kadar yogun hissetmiyorum. Diloy bende ge�en g�n dilimin arkasini elimle temizledim tirnaklarimin i�leri senin dedigin gibi beyaz beyaz oldu oysa bende hep dilimi temizliyorum b�yle olunca baya sasirdim bende ama o sekilde temizleyince dilimdeki beyazliklar azaldi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 23:36
Psikolojik tedavi g�rmemiz lazim sanirim. Burada bir konuda okumustum antidepresan kullandigi s�rece kokusu olmuyormus azaltsa ya da biraksa geri geliyormus kesinlikle psikolojik agiz kokusu degil benimki diyordu var olan koku antidepresanla ge�iyormus. �ok ilgin� gelmisti. Sanirim bizimki de b�yle.

1 hafta �nce falan psikiyatriste gittim depresyon ve takinti teshisi koydu bu agiz kokusunu da anlattim tabii. 2 antidepresan verdi 3 g�n kullandim biraktim �ok �arpinti yapti bende. Sanirim d�zenli ve yan etkilerine ragmen kullanmam gerekecek.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 00:43
Bir yerden kurtulmaya �alisirken �m�r boyu baska sikintilar �ekmeye deger mi.
Yagmurdan ka�arken doluya tutulmayalim.
Ila�lar evet etki eder stres i�in ��nk� mutluluk hormonu salgilar yapay olarak.
Ama sunu unutmayalim ki mutluluk hormonu y�ksek oranda bagirsakta salgilanir.
Yani d�n�p dolasip sindirim sistemi ve bagirsaga geliyor yolumuz.
Elbette ki gerekirse doktor ne verirse kullanmaliyiz tedavi i�in ama kendimizi agir bir y�k�n altina da koymamaliyiz diye d�s�n�yorum.
��nk� herkeste her ila� ayni etkiyi g�stermiyor.. Ayni ameliyati yapan kisilerden nadiren iyilesenler oldugu gibi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 00:44
Bana da psikolojik demisti ila� yazmisti bir dr ama ellerde uyusma yaptigi gibi bir etkisi de olmamisti. Birakmistim
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 08:10
Antidepresan kullanma konusunda iyi d�s�n derim. Bende simdi g�nl�k sakizindan siparis verdim onu denecegim sonra da bactoblis deneyecegim bakalim ise yarayacak mi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 08:55
Bactoblis kullandim bu s�re�te kokunun geri gelmesine engel olmadi.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 10:22
Dra gittim bug�n sag taraf tikali dedim gitti soldaki iyilesmemis yara kabugunu kaldirdi mahvetti beni canim �ok yandi. Kanamayi �nlemek i�inde �ubukla bisiler yapti ne yapti anlamadim uyusturucu sprey siktigina g�re acili bir sey herhalde. En bastan ameliyat olmus gibiyim 1 hafta sola sprey vs dokunma dedi. Kokuyu anlattim temizlik yapinca ge�ecek dedi bilmiyorum ne kadar dogru. Cefaks antibiyotige basladim bug�n.
Dr burnumla ugrasirken bi yandan kendimi sikiyorum acidan bi yandan i�imden allahim neden bu dert bende diye isyan ettim.
Niye ben? niye biz? niye b�yle bi hastalik var? :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 13:01
Diloy �yle d�s�nme.
Kanser, ibs,ms, sma gibi bir�ok �aresiz ve aci �ektiren hastaliklar ve sikintilar da var. Evet bazen bende �z�l�yorum ama bu bir yol.. Yolun sonunda kazanan biz oluruz insaallah
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 06:07
Ben bug�n soktayim..
Forumdan arkadasla bulustuk. Ben bursadan o sakaryadan geldi istanbulda g�r�st�k ikimizin de burada isi vardi. 3 saat falan vakit ge�irdik �nce bi kafede �ay i�tik �aktirmadan defalarca test ettik birbirimizi onda hi� koku yoktu inanamadi bastan o da bende olmadigini s�yledi ben de inanamadim. Sonra dedik daha rahat bir yere ge�elim sahil kenarinda sote bi yerde oturduk farkli sekillerde �fledik h�hledik onda yine yoktu sadece hohlayinca gelen n�tr bi agiz kokusu asla rahatsiz etmiyor. O da bende de ayni sekilde oldugunu s�yledi yalniz benim ki ondan bi tik fazlaydi ��nk� o 1.83 cm ben 1.55 yan yana y�r�rken bi ka� kere geldigini s�yledi kokunun ama rahatsiz edecek bi koku degil dedi ama inanmak �ok zordu agizimin tadi inanilmaz bozuktu sabah doktor burnumla �ok ugrasti kanatti burnumun i�i dislerime kadar agriyordu agzimda hasta olmusum gibi �ok k�t� bi tat vardi. Hatta bastan dedim ben �flemek istemiyorum koktuguna eminim sen kokmuyorsun o y�zden moralim bozulacak diye ama �fleyince rahatsiz edici bi koku yok diyince soka girdim. Dedik yedigimizden i�tigimizden etkileniyor mu acaba kokumuz gittik kola ve meyve suyu aldik i�ip test ettik, onda hatta o n�tr koku bile gitti alttan kola veya meyve suyu aromasi aliniyordu g�zel bile diyebilirdim. Daha sonra yemek yedik hamburger yanina �esitli soslarla (acili, hardal, ket�ap, mayonez) patates normalde disarida b�yle bir yemek yememistim uzun zamandir agzim kokacak diye yine test ettik onda yine koku sifirdi sadece her imsanda olan normal agiz kokusu o da �fleyince geliyor asla rahatsiz etmiyor bir sey yiyip i�ince hatta o bile gelmiyordu. �ok zor ikna oldu ben de �ok zor ikna oldum hala acaba mi diyorum. Uzun uzun konustuk anlattik hikayelerimizi acaba bu koku bize normal geliyor baskalarina mi k�t� geliyor gibi teoriler �rettik :) ya da stres altindayken mi artiyor koku diye. Eve geldim �yle bi kafam rahat uyudum ki.. Tabii hala y�zde y�z ikna olmus degilim en azindan d�s�nd�g�m kadar yani ameliyat �ncesi olan o agir koku yokmus. Iyi ki g�r�sm�s�z. Ayni durumu yasayan iki insan birbirine �ok iyi geliyor bence bu forumdan ayni sehirde olanlar bulusup test etmeli eminimki �ogunda durum bizimki gibi olacak.
S�yle de bi detay var o da aklimi karistiriyor sabah cefaks antibiyotige baslamistim yani bu testi yaparken sadece 1 tane i�mis bulunuyordum acaba o mu etkiledi?
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 13:15
�okkk sevindim :) o antibiyotikle alakali degil emin ol. 1 tane ila� i�mekle koku o g�n boyunca kesilmez. Bence sende koku yok. Disaridaki insanlar inadina gibi biz yanlarindayken ellerini agzina g�t�r�p baslarini ceviriyorlar ve bu inadina gibi hep bize denk geliyor. Ikna olman �ok zor biliyorum ��nk� ben de seninle ayniyim.

Kbb doktoruma gittim hep gittigim doktorum. Yine en bastan anlattim. Agzimi burnumu kulagimi dilimin arkasini kamerayla dakikalarca inceledi. Bir insanda koku yapmasi i�in olmasi gereken hi�bir sey yok sende dedi. Ayrica 15 dakikadir agzinin dibindeyim ve hi� koku almadim dedi. Nasil olur hocam ben aliyorum suan siz nasil almiyorsunuz dedim. Ger�ekten almadim ben sende koku oldugunu d�s�nm�yorum dedi. Ve benle yarim saat bir psikolog gibi konustu. Insanlari rahatsiz ederim diye kendini yiyip bitirme gen�sin g�zelsin hayatini yasa emin ol seni sevenler sende koku bile olsa yanindan gitmezler ama ger�ekten koku yok dedi. Ve beni psikiyatriye y�nlendirdi. Ben kokuyu �ok yogun hissettigim �ok fazla kokum olan bir g�n, herkesi rahatsiz ettigimi d�s�nd�g�m bir g�n arkadasim bana dediki, ben senden bug�n hi� koku almadim dedi. Yine kokuyu kendim �ok yogun bir hissettigim an arkadasimin y�z�ne konustum aramizda 5cm anca varken, ben koku almiyorum dedi. Nasil olur diye hala ikna olmuyorum. Yurtta oda arkadaslarim rahatsiz olmuyor sadece bazen benle konusurken elleri agzina gidiyor yine �zerime aliniyorum ama bilmiyorum yakin arkadasim yok diyor bana yalan s�ylemez. Simdi diloy, ve bizim gibi olanlar, hep beraber psikiyatri randevusu alalim mi. Belki tedavimiz odur
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 14:25
Belki denedikleriniz sonu� vermistir.
��nk� benim de dedigim gibi bazen yok diyorlar ama okulda, toplu tasimada korkuyorsun diyenler oldu a�ik a�ik.
Insaallah kesin sonu� olur denedigimiz y�ntemler. ��nk� maddi ve manevi sikinti �ekiyoruz.
Calismayinca hele �yle zorki bir seyler i�in m�cadele etmek
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 15:08
Bana a�ik a�ik kimse kokuyorsun demedi y�z�me karsi. Arkamdan diyorlar mi bilmiyorum. Bug�n derste arka siramda oturan �ocuk teneff�ste diger erkek arkadaslarina bisey s�yledi sonra g�ld�ler. Tekrar derse girince de gel oglum suraya otur orda oturma dediler cocuk da oturdum artik dedi. Ben bunu �zerime alindim. Hi� agzimi a�madan ve 2 kat maske varken benim kokumdan rahatsiz olmus olabilir miydi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 15:27
Bende derse gittim ve �n�me oturan s�rekli dezenfektan ve kolonya d�kt� ve bi daha �n�me oturmadilar. 2 3 g�n farkli kisilerde bu oldu.
Senin maske varsa bir de mesafe yoktur ya ben a�mistim maskeyi neyime guveniyorsam
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 16:21
Ben psikiyatriste gittim 2 antidepresan verdi 3 g�n kullandim �arpinti yaptigi i�in biraktim.

Nicksizz4 sanmiyorum senin kokunu alsinlar �ift maskeyle o kadar agir koku olsa maskesiz heran asiri tepkiler alirdin bu sadece takintilarimiz oyunu bize.

Sifaariyorum seni ger�ekten merak ediyorum uyari aldigin zaman ve test ettirdigin zamanlar yok dediklerinde aradaki fark ne acaba? Neyi farkli yapiyorsun? Ve bu fark olusumu 2-3 saatlik kisa dilimler i�inde mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 18:24
Cidden hayat bizle dalga ge�iyo gibi inadina b�yle seyler yasiyoruz. Benim okulumda psikolog hocam var ondan yardim alicam. Ama iste g�z�nden d�smeye korkuyorum sonu�ta okuyorum �grencisiyim gen� g�zel bi kizim gidip de hocam agzim kokuyor nasil dicem bilmiyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 19:28
Benim dedigin gibi bi sure idare ediyor sanirim.
Ama hem �st solunum hem sindirim sistemine yogunlastim.
�ok zor.
Yiyecek bir sey yok pek ama bakalim ne olucak.
Iltihap kurutucu seyler yemege �alisiyorum.
Evdeki stresim de �ok fazla..
Bilmiyorum ya yoruldum sadece
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  123 4>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.