Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Mekana g�re agiz kokusu olur mu?

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 234
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2021 tarihinde 19:04
Merhaba deloday-rinoclenil-otrivine kombinasyonundan fayda g�rd�m. Alerji ve burun tikanikligi, geniz akintisi, kronik farenjit yasayan arkadaslara �nerebilirim.
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ekim-2021 tarihinde 20:16
İlk gönderen: SIFAARIYORUM SIFAARIYORUM yazdı:

Kulak burun bogaz kismi birbiriyle baglantili yerler Diloy.
Etkisi olur tabi.
iyilesmene �ok sevindim.
Simdi �zg�rce konus hepimiz yerine de 💓

Tesekk�r ederim..
Umarim bu forumdaki herkes iyilesir. herkes i�in bir ��z�m var g�n� geldiginde bulunacak. Yeterki umut kaybolmasin.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 19:09
Size biseyden bahsetmek istiyorum. Hayatimda biri var. Sevdigim biriyle beraberim. Yaninda hep maske ile durmaya �alisiyordum ama bi s�re sonra neden maskeni �ikarmiyorsun hi� diye hakli olarak sormaya basladi. Bi sekilde ge�istirdim. 2 g�n �nce maskemi �ikardim ve onu �pt�m. Cok yakindik yani burnunun dibindeydi agzim. �ok korktum kokarsa, eve gidince benden sogursa diye. Ama 2 g�nd�r eskisi gibi devam ediyor benden sogumadi. Koku var vs gibi seyler de demedi. Belki incitmemek i�in demedi bilmiyorum.

Size birsey danisacagim. Ben bu insani seviyorum ve o da beni seviyor. B�yle bi sikintim oldugundan ona bahsetmeli miyim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 19:15
Dip dibeyken konustun mu hi� y�z�ne maskesiz? Mimiklerini inceleseydin bi konusurken. Bence zarf at de ki "ya o g�n sogan yemistim kokmadim umarim?" Bakalim ne diyecek.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 19:40
�perken kokuyu almaz mi konusmak mi gerekir. Yani afedersiniz agzinin i�ine girdim koku olsa duymaz mi sizce
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 20:14
Agzin kapaliysa kokuyu nasil alabilir ki? Agzin kapaliyken baskalari kokunu alsaydi senin bulundugun ortam da kokmaya baslardi bi s�re sonra ve tepkilerden anlardin o kadar ileri boyutta olsa durumun. Seninki (varsa eger) nefes kokusu degil agiz kokusu agzinin i�inden gelen bi koku. Sen bi anlik muck yaptin agzin kapali hemen �ektin kendini maskeyi kapattin galiba.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 21:09
Yok �yle bi kere muck yapmali bi �p�c�k degildi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 21:21
Ben 2 haftadir bir arkadasimda kaliyorum benim bu sorunumu bilen bi arkadasim. Daha �nce benden bi kere koku almisti s�yledi y�z�me. 2 haftadir hi� almadim diyor. S�rekli soruyorum s�rekli kontrol ediyor ama almiyorum diyor.

1 hafta da baska bir arkadasimla kaldim, o arkadasim bu sorunumu bilmiyor. Bakalim s�yleyecek mi ya da tepki g�sterecek mi diye ona bahsetmedim. Hi� tepki g�stermedi koku alsa s�ylerdi kendi kendine yada belli ederdi. Yakin arkadasim ��nk�.

Simdi sevgilime bu konuyu s�ylemeli miyim bilmiyorum. S�ylersem s�rekli ister istemez beni koklyaayacagini d�s�n�yorum s�rekli akli orda olacak. Ama s�ylemesem de yaninda rahat olamiyorum kendimi �ok kasiyorum o da bunun farkinda. Ne yapmaliyim paylasmali miyim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 23:06
Bunu takinti yapmis oldugunu belli etmeden s�yle. Mesela, "su siralar disimde ��r�k var m�sait bir g�n dis�iye gidicem tedavi olana kadar koku gelirse l�tfen s�yle sakiz �igniyim" gibi. Bu hem daha �z g�venli bir durus hem de sebebi bilinen bir durum ve farkinda oldugunun mesajini veriyorsun koktugunda uyarmaktan �ekinmeyecek sen de kendini test etmis olacaksin.
Diger t�rl� t�m d�r�stl�g�nle her seyi anlatirsan onun eline koz vermis olacaksin. Inan suan sana asik oldugunu d�s�nd�g�n o merhametli adam ilk kavgada hi� �ekinmeden bunu bir silah olarak kullanacak.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 23:34
😔
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ekim-2021 tarihinde 23:45
Sana tavsiyem yediklerine dikkat et, tika basa yeme yani sindirim sistemini zorlama, g�nl�k sakizi devam et, ada�ayi i�meye ve gargara devam et.
Dislerini zaten �zenle fir�aliyorsundur
Yani konuyu direk insan en yakin arkadasina bile s�yleyemiyor .
Ama sen hem tedbire hem tedaviye devam et hem de s�yleme simdi.
Aradigin zaman laf arasinda Diloyun dedigi gibi s�yleyebilirsin.
Dis olayi gibi mide olayi da diyebilirsin ama a�ik�a degil agiz tadim degisik fark edemiyorum gibi a�ik�a s�yleme ama sakin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2021 tarihinde 04:04
D�n �glen uyandim saatlerce bir sey yemedim aksam 6 gibi arkadasimla bulustum �fledim hohladim a�lik kokusu bile yok n�tr dedi ben sok 😮 neyse sonra yemek yemeye gittik etli k�z patlicanli bir sey. Midemde sikinti var mi diye denemek i�in sisene kadar yedim test ettirdim yine patlican kokuyormus 😥 ama konusurken gelmiyor hohlayinca dedi. Yarim saat sonra tekrar test ettirdim tereyag kokuyor dedi bu sefer de. S�rekli degisen bir koku var agzimda sanirim ama iyi tarafi konusurken gelmiyor. D�n aksam biraz i�tim i�kiliyken de test ettirdim alkol kokusu varmis hafiften. D�n �s�tt�g�m i�in bug�n bogaz agrim ve ishal durumu var korkuyorum kokucam diye yine iyilestigimden beri ilk defa hasta oluyorum umarim koku geri gelmez. Hemen sicak bi banyo yaptim vicks first defence kullandim bactoblis attim agzima probiyotik d�zenli kullaniyorum zaten umarim agirlasmadan iyilesirim :/
Tabii psikolojik olarak hala koku varmis gibi davraniyorum bunu nasil asabilirim bilmiyorum hayatimi �ekilmez kiliyor..

Bir de sunu s�yliyim forumdan tanistigimiz bir arkadasa colidur'u tavsiye ettim kesinlikle ise yaradigini s�yledi. Kendisi tip 4 m�s murat hocaya muayene olmus daha �nce. Ben de bu ila� ve flagyl ile iyilestigime inaniyorum kbb kaynakli kokunun disinda.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2021 tarihinde 19:15
Ben sevgilimle yemege gittim. Pek konusmamaya �zen g�sterdim ama bu benim i�in okadar b�y�k bir adim ki. Ilk kez yemek yedik. Kahve de i�tik yan yana. Yani psikolojim bozuk s�rekli maskemi kapatiyorum ama yine de hi� k�t� bi tepki almadim. Arkadasim kuzenim kokmuyor diyor. Kokudan hi� haberi olmayan bi arkadasimla 1 hafta birlikte kaldik hi� kokuya tepki vermedi. Burnunu kapatmadi ya da eli agzina gitmedi. Neye inanacagim sasiriyorum var mi yok mu bilmiyorum kbb doktoru muayene etti agzinin i�ine girdim koku yok dedi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2021 tarihinde 21:23
Bu durumunu bilen seni test edebilecek bi arkadasinla g�n boyu vakit ge�ir farkli anlarda �fle h�hle. Anca o zaman emin olabilirsin.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2021 tarihinde 23:17
Bu durumu bilen arkadasim 2 3 haftadir hi� koku almadim diyor
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2021 tarihinde 00:34
O zaman iyilesmissin psikolojik olarak ikna olman i�in kendini sakinmadan konusman lazim. Tepki almadik�a rahatlayip ikna olacaksin. Tabii kelin ilaci olsa basina s�rermis misali ben de hala kendimi sakiniyorum :(
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2021 tarihinde 09:55
Asla rahatlayamiyorum. Mesela ge�en g�n 4 5 saat boyunca maskenin i�inde disimi fir�alamadan durdum ama maske varken nefes verince o nefesi geri koklarken koku aliyorum. Kokuyu �ok fazla hissettim saatlerce sonra arkadasima gittim nolur bi kontrol et suan cok Fazla koku var dedim. Y�z�ne konustum ve koku almiyorum dedi
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ekim-2021 tarihinde 10:55
Arkadaslar yazilanlari okudum da anladigim kadariyla disarida birileriyle konusurken agzinizin daha �ok koktugunu fark ettiginizi s�yl�yorsunuz. Bunun sebebi agzim kokacak diye heyecanlanmanizdir. Heyecanlaninca t�k�r�k bezleri t�k�r�k salgilamayi durdurur ve agiz kurur. Kuruyunca hi� agzi kokmayan birininki bile kokar. G�nde en az 2 lt su i�in demelerinin bir sebebi de bu.

Kovboy filmlerinde 2 kovboy d�ello yapacakken yere t�k�r�rler. Bunun anlami bak silahla d�ello yapicaz simdi ama senden korkmuyorum, korksam t�k�r�g�m kururdu yere t�k�remezdim demektir. Evde kendinizleyken t�k�r�k salginiz devam ettigi i�in kokuyu baskilar.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2021 tarihinde 16:13
Arkadaslar �lmek istiyorum...
Grip oldum kokum geri geldi. Ben de hissedebildim konusurken genzimde ve burnumda. Sanirim iyi yani bu anlayabilicem kokup kokmadigimi artik. Hemen flagyle basladim yedek 1 kutum vardi allahtan. 1 hapta bile baya azaldi umarim bitince kokum geri gelmez. Hastaliktan hastaliga kokmaya raziyim..

Hasta olucagimi anladigimda hemen vicks first defence kullandim baya hafif atlatiyorum hi� burnum tikanmadi rahat�a akiyor ve bir gece bogaz agrim oldu sadece. Ama hastaligin ikinci g�n� uyandigimda afedersiniz s�mk�rd�m �ok igren� kokulu bi olusum �ikti burnumdan. Olusum diyorum ��nk� mukus falan degildi yarisi koyu gri yarisi kanli yogun kivamli bir seydi. O ne olabilir acaba? Ondan sonra kokum geri geldi. Pazartesi dra gidicem burun endoskopi talep edicem umarim bi sonu� �ikar.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2021 tarihinde 20:39
Diloy �ok �z�ld�m umarim ge�ici olarak gelmistir. Bir an �nce kurtulursun. Bu arada dikkatimi �eken birsey var �ogu kisi grip olduktan sonra koku basladi diyor neden b�yle anlamadim gitti
Başa Dön
Kemal Yildiz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kemal Yildiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 02:19
Alerjin olabilir burnuna su �ek
Ben yillardir �ekiyorum alerji burun etini sisiriyor burun eti burnu tikiyor nefes alinamiyor

Burnuna su �ek derin derin sonra elinle burnunu tika yani suyu burnunda tut ve burnunda tuttugun suyu derin bir sekilde burun i�ine �ek
Bundan neler �ektim neler bir ben bilirim bir de Allah hala �ekmekteyim bitmis degil

Bana d�n konusalim buraya yazmakla olmaz
Uzun s�rer
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 19:06
Diloy ne durumdasin koku devammi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 19:46
Ben bug�n misafirlikte oturdum 15 20 kisilik bi ortamda. Giderken naneli sakiz alacaktim annem aldirmadi bisey yok sa�malama artik diye
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 19:50
Sen nasil atlattim peki neyin etkili oldugunu d�s�n�yorsun tedavi edici olarak neler yaptin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 20:21
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Diloy ne durumdasin koku devammi

Gribin 3. G�n� falan yavastan basladi 2 g�nd�r dehset bi koku burnumdan geniz akintisiyla agzimda les kokuyor intihar etmeyi d�s�nd�m bi ara flagyl anca bug�n etki etti macrol diye bi antibiyotikle beraber kullaniyorum. 10/10 seviyesinden 10/3 seviyesinde suan. Burnumun sag tarafinda s�rekli akinti var sorunum burnumun sag tarafi orada anaerob bakteri �r�yor. Hafta sonuydu dra gidemedim agla agla bi hal oldum flagyl ise yaramadi saninca. Yarin drma gidicem yine kamerayla mi bakiyor beton mu d�k�yor burnuma naparsa yapsin kurtarsin artik beni :(

2 farkli acile gittim d�nden beri biri diyor flagyl �nermiyoruz, digeri dedi aneorob bakteriler yapar bu durumu dedim flagyl etkili olur o zaman yok diyor o bagirsaklarda etki ediyor. Allahtan bende 1 kutu vardi dinlemedim onlari basladim.

Bende son durum bu..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 20:30

Sen nasil atlattim peki neyin etkili oldugunu d�s�n�yorsun tedavi edici olarak neler yaptin

Bilmiyorum ki hi�bir sey yapmadim sabah kalkinca �ok koku oluyor fir�alayip biseyler yiyince azaliyor ama 1 2 saat fir�alamayinca sanki tekrar koku aliyorum
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 22:06
Diloy �ok �z�ld�m ama l�tfen aklina intihar vb. D�s�nceleri getirme. Biliyorum �ok zor hrpimiz ayni durumu yasiyoruz �zellikle gitmisken tekrar geri gelmesi nasil hisettirir anliyorum ama l�tfen savasmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarim d�zelir bir an �nce.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 22:08
Anladim. Benimde bu aralar g�n i�inde azaldi ben g�nl�k sakiz filan kullaniyorum iyi geldi biraz bilmiyorum nasil devam eder ama simdilik iyiyim biraz daha
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ekim-2021 tarihinde 23:10
Ben de eskiye oranla iyiyim. Eskiden kafayi yiyecek kadar bi agiz kokum vardi odamdan �ikmiyordum. Suan biraz astim sevgilim bile var. �zellikle su 2 g�nd�r hohlayinca bi koku almiyorum sadece sabahlari aliyorum ve uzun s�re bisey seyemzsem aliyorum. Bisey yedikten sonra agzindan sadece o yedigim seyin kokusu geliyo ama yogun bi koku degil
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 06:03
Sevindim senin adina nickizz bu bile �ok g�zel umarim daha da iyiye gider.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 06:49

Diloy �ok �z�ld�m ama l�tfen aklina intihar vb. D�s�nceleri getirme. Biliyorum �ok zor hrpimiz ayni durumu yasiyoruz �zellikle gitmisken tekrar geri gelmesi nasil hisettirir anliyorum ama l�tfen savasmaya dev et. Senden haberleri takipteyim umarim d�zelir bir an �nce.

Melina tesekk�r ederim destegin i�in. Ama inan anlayamiyorum bu durumu s�rekli test ettirdigim bi arkadasim var 2 g�nd�r beraberiz dedim birakma beni durumum k�t� sag olsun yanimda oluyor s�rekli test ediyor bir anda y�kseliyor bir anda azaliyor o kadar degisken bir koku ki kafayi yiyorum artik sanki benimle dalga ge�iyor bu koku. D�n sabah uyandim seviye 3 falan aradan 2-3 saat ge�ti katlanarak artti seviye 10a geldi saka gibi. Agzimda hissediyorum midem bulaniyor �yle k�t�. Aksam yine uyudum 2 saat falan uyandim koku sifir ben sok oldum aradan 2 saat ge�ti yine katlanarak artti. D�s�n d�s�n kafayi yiycem. Suan uyandim sifir agzimda seviye 1 burnumda. Ama s�yle bir sey var burnumun sol tarafindan hi� gelmiyor koku basindan beri. Bakalim ilerleyen saatlerde nolacak. Dra gidecegim bug�n dru da mesajlarla darlayip durdum d�nden beri umarim halimi anlar yardimci olur bana.

Kullandigim antibiyotiklerden agzim zehir gibi. Macrol g��l� bi antibiyotik baya akinti �ikardi burnumdan ama yan etkileri berbat bildigin kafa yapiyor ama huzursuz bir kafa. Mide bulantisi �ok fazla. Daha ne kadar antibiyotik kullanacagim v�cuduma da yazik.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 09:38
Arkadasin koku aliyor mu
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 12:27
O test ediyor zaten var yok diyor seviyesini s�yl�yor. Ben de sol burun degimi kapatip agzimi a�ik tutarak sag burundan derin nefes verince burnumun i�inden aliyorum kokuyu. Uyandigimda bir sey yok sonra sag taraf akmaya basliyor koku basliyor. Geniz akintim �ok burundan akanlar genzime agzimi da korkutuyor.
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 23:02
@diloy antibiyotikler gecici rahatsatir kullanma bagirsagini bozucan ne kadar antibiyotik kullanirsan bagirsagindaki bakteri dengesiziligi o kadar fazla olur buda her yediginde fazladan geniz akintisi demek ben ameliyat oncesi sonrasi ve devaminda cok fazla 8 9 defa agir antibiyotik kullandim suan disbiyosizim var et yumurta balik vs akintiyi cok arttiyor mesela yiyyemiyorum suan duzeltmeye calisiyorum
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 23:10
antibiyoik yerine su �r�n� kullan sin�zit icin antibakteriyel dogal esansiyal yaglardan olusan bi karisim zarari yok urun ismi" zadevital negifix burun sprey" 15 lira bisey trendolyan alabilirsin indirimde kafani hafif geriye eg bir burun deligini parmanla kapat nefes alirken ayni anda burna sik kullan gunde 3 4 defa istedigin kadar sinuslerini bosaltir bu burna cektigin gibi birak kalsin peceteyle temizleme
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 23:12
birde sabah kalkar kalkmaz magnezyum hidroksit kullan eczanelerde var ac karna ic 4 5 gun sonra duruma bak magnezyum hidroksit gunde sabah 1 de ac karna suyla ve burun spreyide gun icinde direk etki etmez 4 5 gun gecmesi lazim devamli kullan
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 234

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.