Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Mide kaynakli Agiz kokusu olanlar!!!

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2016 tarihinde 16:56
"T�m zararli bakterileri �ld�rmek" dediniz.

Bu kavram orta�agdan sonra terk edildi. B�yle bir sey m�mk�n degildir ve m�mk�n olsaydi bile insana zarar verirdi.

Bakterinin zarareli/zararsizi yoktur, hi� kimse bu ayirimi yapamaz. En patojen olani bile v�cuda girip sessizce 45 sene yasar hastalik yapmaz. �te yandan en masum olani 3 g�nde �ld�r�r insani. Bunun faydalisi zararlisi olmaz. Bunun ayirimi yapilamaz.

Halk kolay anlasin diye bizler "faydali" bakteri terimini bazen kullaniriz. Kast edilen dogal mikrobiyota �yesi olan bakterilerdir. Bakterinin hi� kimseye bir faydasi oldugundan degil halk kolay anlasin diye bu terim kullanilir.

Hangi ilaci alirsaniz alin b�t�n bakterileri �ld�rmez.
-M
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2016 tarihinde 17:01
İlk gönderen: BezginBetül BezginBet�l yazdı:

Limon suyu fazla mide asitinde degil, tam tersi, az salgilanan mide asiti teshislerinde �nerilir, c�nk� olmaya asitten dolayi yenilen yenek sindirilemez ve kaldikca koku yapar.�

Bunu ben s�yleyinde duymuyorlar, bakalim sizin agzinizdan sylenince duyulacak mi

Karbonat baziktir. Fazla miktarda i�ilirse midedeki asidi giderir. Bu duruma aklorhidri ismi verilir. Uzun s�rerse ve pH fazla y�kseltilirse agiz kokusu sebebi olabilir.
-M
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2016 tarihinde 20:37
MMS konusunu biraz daha inceledim..Bos cikti.Tamamen para manyagi, eski bir petrol milyoner/milyarderinin piyasaya s�rd�g� bir solusyon bu. Bir kac doktorun bu konudaki fikri oldukca mantikli: Bu siviyi icen kisinin belki agzindaki, yemek borusundaki ve midesindeki olasi vir�sler ve bakteriler �lebilir, ama ayni zamanda agiz, yemek borusu ve mide h�creleri asiri hasar alabilirmis.
Yani bunu da siliyorum hafizadan.
Fikriniz icin tesekk�rler hocam.
Başa Dön
reca Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı reca Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2016 tarihinde 16:14
Murat hocam size bir sorum olacak.Yaptiginiz �l��mlerde agiz kokusu olan kisilerin agiz i�i pH seviyesi genelde ne �ikiyor? Ph seviyesinin y�ksekligi veya d�s�kl�g� bize bir fikir verebilir mi?Ph seviyesi bozuk olan her insanin agzi kokar mi?
Tesekk�r ederim.
Başa Dön
reca Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı reca Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2016 tarihinde 18:04
Bunu sunun i�in soruyorum.Forumdaki arkadaslardan bazilari karbonat ile bazilari da sirkeli suyla kokunun azaldigini s�yl�yorlar. Karbonat ortami alkali, sirke ise asidik yapiyor. Yabanci forumlarda doktorlar yorumlarinda mide asidinin zayifligi gidalarin iyi sindirilememesine yol a�iyor. Bu da agiz kokusu yapar diyor.Bu durumda sindirime yardimci olmak i�in mide asidini nasil guclendirebiliriz.Bir de iyilesenlerden bir tanesi �inko takviyesi alarak iyilestigini yaziyor. Murat hocam siz de cinkolu gargaranin iyi oldugunu s�yl�yorsunuz. �inko eksikligi de kokuya neden olur mu?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2016 tarihinde 07:00
İlk gönderen: reca reca yazdı:

Murat hocam size bir sorum olacak.Yaptiginiz �l��mlerde agiz kokusu olan kisilerin agiz i�i pH seviyesi genelde ne �ikiyor? Ph seviyesinin y�ksekligi veya d�s�kl�g� bize bir fikir verebilir mi?Ph seviyesi bozuk olan her insanin agzi kokar mi?
Tesekk�r ederim.

pH y�kselirse agiz kokar. Agiz kokarsa pH y�kselir.

Tip 1 vakalarda salya pH derecesi 7.5 veya 8 ve �zerine �ikiyor. ��nk� pHy�kselince red�ksiyon potansiyeli (Eh) d�s�yor. Eh d�serse anaerop bakterilerin cenneti olusuyor. Anaeroplar 100mV tan asagisinda mutlu olur. Bu ortam ancak pH 7den b�y�k olmasi ile m�mk�nd�r
-M
g�zel soruydu
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2016 tarihinde 08:35
PEKI MURAT HOCAM DUS ALDIGIMKZ ZAMAN NETICEDE SICAK SUYLA ALIYORUZ DUSTAN CIKINCA NISPETEN BI AZALMA OLUO AGIZKOKUSUNDA ACABA SICAK SU BUHARI SOLUDUGUMUZ ICIN HEM BURUN HEMDE CIGERLERDE ACILMA OLDUGUNDANMIDIR BENZER OLARAK ESKI YONTEMLERDEN NEZLE OLUP BURNUMUZ TIKANDIGINDA SICAK BUHARLI SU ILE BURUN ACMA GIBI......BI SORUM DAHA VAR   EGER KOKU AGIZ VE BURUNDAN GELIOSA VE SEBEBI BADEMCIK ISE BADEMCIGI ALDIRDIKTAN SONRA BURUNDAN GELEN KOKUDA YOK OLURMU
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2016 tarihinde 13:53
İlk gönderen: mmkk mmkk yazdı:

PEKI MURAT HOCAM DUS ALDIGIMKZ ZAMAN NETICEDE SICAK SUYLA ALIYORUZ DUSTAN CIKINCA NISPETEN BI AZALMA OLUO AGIZKOKUSUNDA ACABA SICAK SU BUHARI SOLUDUGUMUZ ICIN HEM BURUN HEMDE CIGERLERDE ACILMA OLDUGUNDANMIDIR BENZER OLARAK ESKI YONTEMLERDEN NEZLE OLUP BURNUMUZ TIKANDIGINDA SICAK BUHARLI SU ILE BURUN ACMA GIBI......BI SORUM DAHA VAR   EGER KOKU AGIZ VE BURUNDAN GELIOSA VE SEBEBI BADEMCIK ISE BADEMCIGI ALDIRDIKTAN SONRA BURUNDAN GELEN KOKUDA YOK OLURMU

Esofmanli Sevket hocayi seyrediyor musunuz :-))
-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2016 tarihinde 14:01
Hocam soruyu tekrar okudugumda bende farkettim esofmanli sevket hocaya sorulan sorulardan biri oldugunu fakat ben gercekten ciddi bisekilde sormustum.........
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2016 tarihinde 14:02
Cunku her turlu olasiligi dusunuorum bu yilimi resmen cope attim univesite tatile grdi eger eylule kadar kurtulamazsam ya okulu dondurucam 1 yil yada birakicam yada care hic yoksa .....
Başa Dön
Gastro Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gastro Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mayis-2016 tarihinde 17:29
Hahaha. Ilmi tarafini anlamadim ama evet dusta buhar oldugu zaman kokuyu bence daha iyi duyabiliyoruz. Bence artip azalmayla alakasi yok.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2016 tarihinde 08:05
Gastro arkadim bak yukarda ne dedim ciddi bi soru soruom her olasiligi dusunuom dimi bak psikoloji felan kalmadi bende artik stresten kalbimin atiaini avcumun icinde gibi hissediorum stres sikkinti yedi bitirdi beni oyuzden insanlarin yorumlarina saygi dy
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2016 tarihinde 15:52
Gastro dalga gecme la :) bu arada dustan sonra bendede acayip bi azalma var agiz kokusunda nedeni nedir acaba ?
asla pes etme
Başa Dön
cuma Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2016 tarihinde 09:20
Su ramazan gunlerinde koku azalsin die (en azindan diski kokusu gitsin diye) uyguladigim bir yontem var.Cogunuz biliyorsunuzdur gerci..
Gece sahurda yemekten sonra dislerimi fircaliyorum ve sonra bir parca gazli bezi parmagima dolayip karbonata batiriyorum ve bununla dil kokumu guzel temizliyorum ve diski kokusundan kurtuluyorum gun icinde..
Yalniz acliktan dolayi olan,agiz kokusu devam ediyor ama olsun..ortama diski kokusu yaymiyorum en azindan..
Başa Dön
�mit90 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 15:30
Helicobacter pilori tedavisi olup kalici iyilesen var mi?
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 19:35
İlk gönderen: Ümit90 �mit90 yazdı:

Helicobacter pilori tedavisi olup kalici iyilesen var mi?

Insanlarin %80'inde varmis bu kerata. Ailede bir kiside varsa t�k�r�kle digerlerine de ge�iyormus. Ayni bardaktan su i�me, iyi yikanmamis tabak, �atal, bi�ak, pisirirken yemegin tadina bakan kisinin agzindan t�m yemege yayilmasi vs.

Ayrica kuvvetli antibiyotiklerle tedavi edilen h. Pylori hastalarinin yarisi ilk 1 yil i�inde tekrar ayni bakteiryle enfekte olmmus, bulasmis,

Burda da ayni sorun var. Neden milyarlarca insanda h,pylori varken sadece bazilarinda koku olusuyor?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 20:37
S�ylediklerinize katiliyorum, neden biz?disle alakali olduguna inanmiyorum artik,etrafimizda bir s�r� agiz hijyenine dikkat etmeyen, ��r�kleri bile tedavi ettirmeyen insanlar var onlarda bile bu sorun yok.En son gittigim doktor y�zde 20 ancak sindirim kaynakli olabilir,geniz akintisi daha b�y�k ihtimal dedi.Geniz akintisi da �ogunlukla alerjiden kaynakli.Alerji sadece toza,agaca olsa uzak duralim.Gida alerjimiz de var b�y�k ihtimalle ,bunlari tek tek kesfetmek ne kadar zamanimizi alacak?yine de herseye ragmen Allahtan �mit kesilmez, arastirmaya devam.
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 14:37
Arkadaslar. Freshes tablet kullanan var mi hi� aranizda? Mide kaynakli kokuya iyi geliyor mu acaba bilgisi olan yok mu hi�
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Agustos-2022 tarihinde 15:21
Ben kullandim mide kaynakli oldugunu d�s�n�p hi�bir etkisi olmadi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ümit90 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Agustos-2022 tarihinde 08:50
Bagirsagi �ok gazli olanlar dicetel kullanip ge�en var mi?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Agustos-2022 tarihinde 15:40
Arkadaslar, mide olayini aklinizdan �ikarin. Murat hoca mide kaynakli koku yok denecek kadar azdir diyor. Bunca yil bir veya iki defa karsilasmis. %90 agiz i�i/dil kaynakli. Temiz dil g�r�nt�lerine bakin, dilinizi karsilastirin.
Başa Dön
Ben ❤ Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ben ❤ Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Agustos-2022 tarihinde 20:35
Merhaba bana mesaj atar misiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2022 tarihinde 14:22
Arkadaslar bu videoyu izledim, dil yalayinca herkesinki kokuyor. 😁

Yorumlarda asagiya indim bi 50-60 yorum kadar, orda "Dunya Konak" rumuzlu bi yorumcu ne kadar fir�alasa da dilinde de s�rekli pas oldugunu, sonra gastrocuya gittigini ve a�ik a�ik agzim kokuyor dedigini, doktorun test yaptigini ve helicobakter pylori mikrobu �i�tigini, bunu tedavi etmezse kokunun asla ge�meyecegini s�yledigini ve antibiyotikleri i�ince kokunun tamamen sifirlandigini yazmis. Doktora gidin ve utanamdan a�ik a�ik agzim kokuyor deyin diye de eklemis bu kullanici.

Kafam karisti, forumda da h.pylori tedavisi g�ren ama iyilesmeyenler var, bu nasil istir yav?

tikla
Başa Dön
unfair Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı unfair Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2022 tarihinde 19:22
helicobacter pylori hangi uygulamada tespit edildi acaba? (endoskopi, nefes testi, vs..9
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Agustos-2022 tarihinde 20:06
İlk gönderen: unfair unfair yazdı:

helicobacter pylori hangi uygulamada tespit edildi acaba? (endoskopi, nefes testi, vs..9

Burda yaziyor, kan, nefes, diski her yoldan tespit edilebiliyormus.

Baska.bir forumdan 2 alinti:

onlarca makale, arastirma okudum. 3�lu antibiyotik kullandim. ustune yeni zellandadan getirttigim manuka balini ve damla sakizini ac karnina yaklasik 2 ay kullandim. bu gun gelen sonuc yine pozitif.

sanirim bu bakteriyi tamamen yok etme sansi yok insanin. ama ben umudumu yitirmeyecegim, bu sefer daha yuksek umf oranli manuka balini kullanacagim ve damla sakizini direkt yunanistandan getirtecegim. bu sekilde tamamen kurtulan insanlar var. test sonuclari negatif cikmis youtube�da paylasanlar insanlar var, neden olmasin!

ek: bu tedavi sonrasi gastrit problemim, tuvalete cikamama durumum tamamen duzeldi. siskinlik yasamiyorum. sabah kalktigimdaki agzimdaki kotu tat ve koku tamamen gecti. sirt agrilarim yok. sut urunlerini tamamen kestim. kirmizi et zaten uzun suredir yemiyorum ama nadiren de olsa kurutulmus et yiyorum. tavuk yemeyeli yaklasik 10�sene oldu sanirim. duzenli olarak yuksek asit degerli balik yagi kullaniyorum. ileride yaptirtacagim test sonucunu tekrar paylasirim.

Helicobacter pylori

asidik ortam olan mideye kafa tutacak kadar akilli bir bakteriymis kendisi... midede yasayabilmek i�in bir enzim �retiyor ve midedeki asidi zararsiz hale getirirken gaz olusuyor.. bu gaz ise nefes yoluyla agizdan koku olarak �ikiyormus...

************************tikla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2022 tarihinde 04:26
Bir yutub videosu altina yazilan yorum :

AGIZ KOKUSUNA SON!! (K�t� Nefes Kokusu Olanlara ��z�m �nerisi)
933.193 g�r�nt�leme � 3 yil �nce

eczacigozuyle
232 B abone

Yorumlar � 766
Siradaki

ayhan0101
2 yil �nce
�ncelikle problem nedir? Agiz kokusu mu yoksa nefes kokusu mu ?
Devamli dis fir�aliyor ama kokudan kurtulamiyorsaniz asagidaki nacizane tavsiyelerime kulak verin isterseniz...Video sahibi hanimefendinin re�eteside faydalidir mutlaka ama size tecr�belerimi aktarmak isterim.Tip uzmani degilim ama bu konuda �ok ugrasi vermis ve bir �ok forum sitelerinde arastirma yapmis birisiyim.Kokunun sebebini bulmak i�in denemelerle hedef k���ltmelisiniz.Aslinda I� hastaliklari uzmanindan aletli nefes kokusu testi yaptirabilirsiniz ama agiz kokusu malesef utanilan bir konu olarak g�r�l�r psikolojiyi bile bozar dolayisi ile pek doktora gidilmez. �n kontrol ama�li olarak �nce elinizin �st�n� dilinizle islatin 1 dk sonra koklayin rahatsiz edici kokunuz varsa agiz kokusudur.Dis iltihabiniz varsa �nce tedavi tabiiki.Agzin i�i mikrop dolu zaten kokuya bunlar sebep olur.T�kr�k salginiz bu mikrobik faaliyeti engelleyen en �nemli yardimcidir.T�kr�g� destekleyen en �nemli unsur su i�mektir.Nane yagi+hindistan yagi ni misir tanesi b�y�kl�g�nde karistirin ,dislerinizi dis macunu ile fir�aladiktan sonra yeni bir dis fir�asi ile bu yag karisimini dis etlerinize hafif masajlar yaparak 2 dk s�r�n,t�k�r�n ve su ile falan �alkalamayin.3 g�n bu islemi her yemekten sonra yapin.3 g�n boyunca gece yapip yatin sabah tekrar dilinizle elinizin �st�n� islatip tekrar koku testi yapin 3. G�n sonunda ayni rahatsiz oldugunuz koku devam ediyorsa �inko i�eren gargara ile devam edin.Bu arada dis etleriniz kaniyorsa re�ete ile c vitamini +b 12 vitamini kullanin.Bu �n tedavilerle ile koku hi� azalmadiysa bademciklerinize baktirin.I�tihaten agiz kokusunun �ncelikli sabikalisi dis eti iltihabidir.2. Sabikali bademcik 3 sabikali bogaz arkasindan mideye inen iltihapli sin�s akintisidir.Burun eti ve burun kemik egriligi varsa burun arkasinda k�t� kokulu salgi birikebilir.Geniz etide sorun �ikarabilir. Nefes kokusunun ise sebepleri daha farklidir .Mutlaka I� hastaliklari uzmanina gitmelisiniz.Seker hastaligi,mide kaynakli rahatsizliklar,hatta bagirsak parazitleri .konulari olabilir.�zetle ;Koku hastalik degil bir rahatsizligin belirtidir. Hekimlere gidersek zaman kaybetmeyiz.Herkese sifalar dilerim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.