Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Murat hocama soru

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 91011
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Subat-2022 tarihinde 19:15
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: Diloy Diloy yazdı:

"Amonyak (NH3) en sik rastlananidir. Agizda bakteriler sebebiyle hep vardir. Midede Helicobacter pylori sebebi ile de olustugu s�ylenir. Nefeste 400-2390 ppb arasinda bulunur (Diskin AM,2003). Ayrica azot metabolizmasi hastaliklarinda (gut, protein emilim bozukluklari, yaslilik, a�lik durumunda ve aminoasit metabolizmasi bozukluklarinda nefeste amonyak y�kselir. H�creler �esitli hastaliklar sebebiyle stres altinda kaldiginda NO, NO2, N2O gibi diger azotlu gazlari ve nitril grubu gazlar nefes kokusuna karisir. Halimeter ile �l��lemez"

Hocam s�yle bi yazinizi okudum.

H�creler stres altinda kaldiginda kokulu gazlar nefese karisir kismini biraz a�abilir misiniz?

Yaziyi okumaya basladigimda bana ait oldugunu akil edemedim. Ikinci c�mleye geldigimde i�imden "vay be kuvvetli yazi" dedim. Sonraki satiri okumya basladigimda yahu bu benim �slubumla yazmis dedim. Sonraki satira geldigimde sakin benim agiz kokusu kitabimdan bir paragraf olmasin dedim :-) :-)

Bu yazilanlar dogru bilgidir. Nerde buldunuz? benim agiz kokusu kitabimi mi aldiniz? Bunun dili agir gelmiyor mu size? Hekim misiniz?

https://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gazlari.html

Hocam kendi web sitenizde okudum linkini biraktim.
Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Subat-2022 tarihinde 19:44
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Yarim birakilmis dis teli tedavisinden sonra dis etinde problem olusur mu?

Hayir. Iliskili degildir.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Subat-2022 tarihinde 05:11

[/QUOTE]https://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gazlari.html

Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim..[/QUOTE]

H�creler �esitli hastaliklar sebebiyle stres altinda kaldiginda NO, NO2, N2O gibi diger azotlu gazlari ve nitril grubu gazlar nefes kokusuna karisir. Halimeter ile �l��lemez

Yazida b�yle diyor. Cihaz bu kokuyu �l�emez. Yani stres sebebiyle olusan ve nefese karisan kokuyu sadece biz kendimiz alabiliyormusuz diye anladim ben. Karsimizdaki kisiler ve cihaz bu kokuyu algilayamiyor.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Subat-2022 tarihinde 07:26
Murat hocam saglikli bir dis etini dis fir�asi ile kanatmak m�mk�n m�d�r? m�mk�nse kisi ne dis fir�asiyla ne yapmis olabilir de saglikli dis eti kanamistir
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 17:52
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

https://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gazlari.html

Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim..[/QUOTE]

H�creler �esitli hastaliklar sebebiyle stres altinda kaldiginda NO, NO2, N2O gibi diger azotlu gazlari ve nitril grubu gazlar nefes kokusuna karisir. Halimeter ile �l��lemez

Yazida b�yle diyor. Cihaz bu kokuyu �l�emez. Yani stres sebebiyle olusan ve nefese karisan kokuyu sadece biz kendimiz alabiliyormusuz diye anladim ben. Karsimizdaki kisiler ve cihaz bu kokuyu algilayamiyor.[/QUOTE]

Sanmiyorum. Bence stres altinda kalindiginda koku olusmasi diye bir sey var murat hoca da bunun farkinda ama a�ik�a s�yleyemiyor ��nk� tip5 teshisi koydugu hastalarin �ogu bunu kabullenmeyecek ve bu da isinde negatif olarak murat hocaya yansiyacak..

Burada aylardir stres ve koku diye bas bas bagiriyor insanlar ama murat hoca bildiklerini kisisel sebeplerden �t�r� a�iklamiyor.......
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 18:55
O zaman neden her stres yapanin kokmuyor Bence Murat hoca b�yle bi endise yasamayacak biri
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:44

Murat hocam saglikli bir dis etini dis fir�asi ile kanatmak m�mk�n m�d�r? m�mk�nse kisi ne dis fir�asiyla ne yapmis olabilir de saglikli dis eti kanamistir

Saglikli dis etini fir�a ile kanatmak imkansiza yakindir.

Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 22:13

Yazida b�yle diyor. Cihaz bu kokuyu �l�emez. Yani stres sebebiyle olusan ve nefese karisan kokuyu sadece biz kendimiz alabiliyormusuz diye anladim ben. Karsimizdaki kisiler ve cihaz bu kokuyu algilayamiyor.

Sanmiyorum. Bence stres altinda kalindiginda koku olusmasi diye bir sey var murat hoca da bunun farkinda ama a�ik�a s�yleyemiyor ��nk� tip5 teshisi koydugu hastalarin �ogu bunu kabullenmeyecek ve bu da isinde negatif olarak murat hocaya yansiyacak..

Burada aylardir stres ve koku diye bas bas bagiriyor insanlar ama murat hoca bildiklerini kisisel sebeplerden �t�r� a�iklamiyor.......

Kullandigim cihazlar (Halitor ve MX6) azot bazli gazlari yakalar. Azot bazli gazlari Halimeter ve oral (smart) chroma yakalamaz. Sadece s�lf�r familyasini �l�er.

Bir insanin agzinda koku varsa tip 1 yoksa tip 5 seklinde d�s�nmek cehalettir. Eger �yle olsaydi, bir hasta ya tip 1 veya tip 5 olacakti. Ikisi ayni anda olamayacakti.

Halbuki tip 1+5, tip 2+5, tip 1+4+5 tani alan vakalar var.

Agzinda veya burnunda veya nefesinde koku olan bireyler de tip 5 psikojenik vaka olabilirler. Tip 5 psikojenik tanisi bireyin ifadelerinin degerlendirilmesi ile ger�eklesir. �l��len kokulu gaz konsantrasyonundan bagimsizdir.
Benim bilgi gizledigim seklindeki ifadeleri talihsiz buldum.

Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 22:23
Koku olan nasil tip 5 oluyor hocam
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 19:26
İlk gönderen: Hopeless Hopeless yazdı:

Koku olan nasil tip 5 oluyor hocam

Her objektif (tip 1,2,3,4) agiz kokusu yeteri kadar beklerse �zerine tip 5 psikojenik agiz kokusu eklenir. B�ylece tip 2+5 veya 4+5 veya 1+4+5 sekline d�n�s�r.

Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 21:23
Murat hocam, halitor'u 2014'te �retmissiniz. Daha �nce koku �l��m�n� hangi cihazla yapiyordunuz?

Halitor neden diger dis hekimlerinde yok?Pahali bir cihaz mi yoksa siz satisini mi yapmiyorsunuz?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2022 tarihinde 07:03
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Murat hocam, halitor'u 2014'te �retmissiniz. Daha �nce koku �l��m�n� hangi cihazla yapiyordunuz?

Halitor neden diger dis hekimlerinde yok?Pahali bir cihaz mi yoksa siz satisini mi yapmiyorsunuz?

Dostum l�tfen yanlis anlama sorun Murat hocaya ama canim elestirili sekilde yanit vermek istedi. Allah askina 2019 dan beri kayitlisin Murat hoca disinda agiz kokusu �zerine dogru d�r�st kitap makale yayinlayan bilimsel �alismasi teshis veya tedavisi olan dis hekimi mi var ki? Eger var ise senden �z�r diliyor �n�nde saygiyla egiliyorum
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
�zkan kara Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı özkan kara Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2022 tarihinde 13:55
MURAT HOCAM ILETISIM BILGILERINIZE NASIL ULASABILIRIM ACABA
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 20:41

5-6 tane yaptim. Birazini meslektaslara sattim. Birazini universitelere hediye ettim.
Daha �nce MX6 kullaniyordum.
Neden sorgulaniyorum ? Nereye varacagiz?

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2022 tarihinde 10:36

Kullandigim cihazlar (Halitor ve MX6) azot bazli gazlari yakalar. Azot bazli gazlari Halimeter ve oral (smart) chroma yakalamaz. Sadece s�lf�r familyasini �l�er.

Bir insanin agzinda koku varsa tip 1 yoksa tip 5 seklinde d�s�nmek cehalettir. Eger �yle olsaydi, bir hasta ya tip 1 veya tip 5 olacakti. Ikisi ayni anda olamayacakti.

Halbuki tip 1+5, tip 2+5, tip 1+4+5 tani alan vakalar var.

Agzinda veya burnunda veya nefesinde koku olan bireyler de tip 5 psikojenik vaka olabilirler. Tip 5 psikojenik tanisi bireyin ifadelerinin degerlendirilmesi ile ger�eklesir. �l��len kokulu gaz konsantrasyonundan bagimsizdir.
Benim bilgi gizledigim seklindeki ifadeleri talihsiz buldum.

Hocam sonu� olarak stres altinda kalindiginda var olan agiz kokusu diye bir durum var ama sizin cihazlariniz bunu �l�emiyor dogru mudur? Bu koku tespit edilemese de tip5 tanisi alir ��nk� tip5 bireyin ifadeleri sonucu teshis edilir dogru mudur?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Subat-2022 tarihinde 20:56

Hocam sonu� olarak stres altinda kalindiginda var olan agiz kokusu diye bir durum var

Yanlis anliyor olabilirsiniz.
Literat�rde Stres altinda insanlarin koku �rettigi s�ylenmektedir. Ama bu dogru degildir. Hi� kimse stres altinda kaldigi i�in kokmaz. Bunu daha �nce s�ylemistim ama demekki kendimi ifade edememisim

Alıntı ama sizin cihazlariniz bunu �l�emiyor dogru mudur?

Bu da yanlis
Benim cihazlarim azot bazli gazlari �l�ebilir. gayet net yazdim ge�en g�n. Muhtemelen g�z�n�zden ka�mis olmali.

Alıntı Bu koku tespit edilemese de tip5 tanisi alir ��nk� tip5 bireyin ifadeleri sonucu teshis edilir dogru mudur?

evet
Bireyin agzinda burnunda nefesinde koku bulunsa da, bulunmasa da tip 5 n�rojenik veya tip 5 psikojenik tanisi alabilir. Bunlar bagimsiz hastaliklardir. Birinin yoklugu digerinin varligina kefil olmaz.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2022 tarihinde 14:29

Hocam sonu� olarak stres altinda kalindiginda var olan agiz kokusu diye bir durum var

Literat�rde Stres altinda insanlarin koku �rettigi s�ylenmektedir. Ama bu dogru degildir. Hi� kimse stres altinda kaldigi i�in kokmaz. Bunu daha �nce s�ylemistim ama demekki kendimi ifade edememisim

Bu da yanlis
Benim cihazlarim azot bazli gazlari �l�ebilir. gayet net yazdim ge�en g�n. Muhtemelen g�z�n�zden ka�mis olmali.

Alıntı Bu koku tespit edilemese de tip5 tanisi alir ��nk� tip5 bireyin ifadeleri sonucu teshis edilir dogru mudur?

evet
Bireyin agzinda burnunda nefesinde koku bulunsa da, bulunmasa da tip 5 n�rojenik veya tip 5 psikojenik tanisi alabilir. Bunlar bagimsiz hastaliklardir. Birinin yoklugu digerinin varligina kefil olmaz.

Hocam nasil bu kadar net konusabiliyorsunuz? Bu hastaligi siz �ekmediniz ama �ok net ifadeleriniz var. Stres altinda kalindiginda nefes kokusu olusuyor defalarca yasadim yasayan bir�ok �ye var. Neden israrla yok diyorsunuz? Yalan s�yledigimizi ya da psikolojik vaka oldugumuzu d�s�n�yorsunuz ama defalarca yasadim 10 dk �nce hi�bir koku yokken birden les gibi kokma olayini ya da kisiye g�re kokma olayini. Bunlar hayal �r�n� degil ger�ekler....
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Subat-2022 tarihinde 20:44

5-6 tane yaptim. Birazini meslektaslara sattim. Birazini universitelere hediye ettim.
Daha �nce MX6 kullaniyordum.
Neden sorgulaniyorum ? Nereye varacagiz?

Hocam sorgu degil halitor hangi doktorlarda, �niversitelerde varsa biz de �grensek neresi yakinsa oralara da gidebiliriz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2022 tarihinde 11:39
Hocam bu dis eti kanamasi sonucu meydana gelen kokunun rezervi kanayan dis etinin �zerinde midir yoksa kanayan dis eti neticesinde �reyen bakteri veya baskaca durum dil sirtinda rezervuar olusturup kokunun dil sirtindan �ikmasini mi saglar? koku direkt dis etinden mi gelir dil sirtindan mi hocam yanitlayabilirseniz �ok sevinirim saygilar iyi �alismalar hocam.
Başa Dön
squid Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı squid Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2022 tarihinde 12:11

Bu da yanlis

evet

Hocam nasil bu kadar net konusabiliyorsunuz? Bu hastaligi siz �ekmediniz ama �ok net ifadeleriniz var. Stres altinda kalindiginda nefes kokusu olusuyor defalarca yasadim yasayan bir�ok �ye var. Neden israrla yok diyorsunuz? Yalan s�yledigimizi ya da psikolojik vaka oldugumuzu d�s�n�yorsunuz ama defalarca yasadim 10 dk �nce hi�bir koku yokken birden les gibi kokma olayini ya da kisiye g�re kokma olayini. Bunlar hayal �r�n� degil ger�ekler....

Stres durumunda t�k�r�k salgisi azalir , agiz i�i kokar t�k�ruk ise kokuyu notrler salgi azalinca sitrese bagli olarak bir koku olusmaya baslar...
Başa Dön
Agizkokusu1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Agizkokusu1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 00:35
Murat hocam kbb doktoru farenjit i�in antibiyotik verdi. Antibiyotik kullanmaya �ekiniyorum barsak florasini mikrobiyotasini bozar diye. Bu durumda tip 4 olusurmu antibiyotik kullanirsam tip 4 olurmuyum. Fikir vermek isteyen bu konuda bilgisi olan arkadaslarin da yorumlarini merak ediyorum

Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 01:12
Antibiyotik kullanma
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 09:35

Hocam bu dis eti kanamasi sonucu meydana gelen kokunun rezervi kanayan dis etinin �zerinde midir yoksa kanayan dis eti neticesinde �reyen bakteri veya baskaca durum dil sirtinda rezervuar olusturup kokunun dil sirtindan �ikmasini mi saglar? koku direkt dis etinden mi gelir dil sirtindan mi hocam yanitlayabilirseniz �ok sevinirim saygilar iyi �alismalar hocam.

Hocam sitede yer alan bilgilerde dis eti kanamasinin koku yaptigi yer aliyor ama kokuyu dogrudan kanayan b�lgeden mi ortaya cikarttigi yoksa dil sirtina bakteri yuvalanmasi suretiyle mi zuhur ettigine dair bilgi bulamadim.
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Mart-2022 tarihinde 21:00
Murat Hocam merhaba agiz �alkalama suyu ve dil temizleme jelinizi aldim kullaniyorum �ok iyi temizliyor agzi ve dili �ok tesekk�rler. Hocam �r�nlerinize Ankara ilinde ulasabilecegimiz satis yapan yerler var mi yoksa sadece internetten mi ulasarak alabiliyoruz. Cevaplarsaniz sevinirim. Bu arada stres altinda koku olusmasi durumunu benim de yasadigimi belirtmek isterim.
Hayat mi yoksa Karanlik yalnizlik mi
Başa Dön
Orhan96413411 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Orhan96413411 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2024 tarihinde 22:01
�ncelikle herkese hayirli g�nler dilerim sorum murat hocama
Hocam dusa girdigimde nem ortami artiyor ve koku 0 a iniyor
Nemin kokuyu tamamen ge�irdigini fark ettim sizce bu sorun bogazdan kaynaklaniyor olabilirmi ve nem ile kokunarasinda bir baglanti var mi 🙏🙏
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2024 tarihinde 21:30
Banyo, dus deniz gibi ortama girdigimizde agizda koku varsa var, yoksa yok olarak kalir, degismez, algimiz degisir. Burdan yola �ikarak koku kaynaginin yeri hakkinda bir tahminde bulunmak zor olabilir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <1 91011

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.