![]() |
Murat hocama soru |
Yanıtla
|
Sayfa <1 91011 |
| Yazar | |||||
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Subat-2022 tarihinde 19:15 |
||||
https://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gazlari.html Hocam kendi web sitenizde okudum linkini biraktim. Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim.. |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Subat-2022 tarihinde 19:44 |
||||
Hayir. Iliskili degildir. |
|||||
![]() |
|||||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Subat-2022 tarihinde 05:11 |
||||
|
[/QUOTE]https://agizkokusu.org/agiz-kokusu-gazlari.html Hocam kendi web sitenizde okudum linkini biraktim. Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim..[/QUOTE] H�creler �esitli hastaliklar sebebiyle stres altinda kaldiginda NO, NO2, N2O gibi diger azotlu gazlari ve nitril grubu gazlar nefes kokusuna karisir. Halimeter ile �l��lemez Yazida b�yle diyor. Cihaz bu kokuyu �l�emez. Yani stres sebebiyle olusan ve nefese karisan kokuyu sadece biz kendimiz alabiliyormusuz diye anladim ben. Karsimizdaki kisiler ve cihaz bu kokuyu algilayamiyor. |
|||||
![]() |
|||||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2022 tarihinde 07:26 |
||||
|
Murat hocam saglikli bir dis etini dis fir�asi ile kanatmak m�mk�n m�d�r? m�mk�nse kisi ne dis fir�asiyla ne yapmis olabilir de saglikli dis eti kanamistir
|
|||||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|||||
![]() |
|||||
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 17:52 |
||||
Hocam kendi web sitenizde okudum linkini biraktim. Stresle agiz kokusu direk baglantili buna %100 eminim kendi tecr�bemden o y�zden dikkatimi �ekti bu yazi. Hekim degilim bu hastalik y�z�nden tirlatmaya az kalmis bi �yeyim..[/QUOTE] H�creler �esitli hastaliklar sebebiyle stres altinda kaldiginda NO, NO2, N2O gibi diger azotlu gazlari ve nitril grubu gazlar nefes kokusuna karisir. Halimeter ile �l��lemez Yazida b�yle diyor. Cihaz bu kokuyu �l�emez. Yani stres sebebiyle olusan ve nefese karisan kokuyu sadece biz kendimiz alabiliyormusuz diye anladim ben. Karsimizdaki kisiler ve cihaz bu kokuyu algilayamiyor.[/QUOTE] Sanmiyorum. Bence stres altinda kalindiginda koku olusmasi diye bir sey var murat hoca da bunun farkinda ama a�ik�a s�yleyemiyor ��nk� tip5 teshisi koydugu hastalarin �ogu bunu kabullenmeyecek ve bu da isinde negatif olarak murat hocaya yansiyacak.. Burada aylardir stres ve koku diye bas bas bagiriyor insanlar ama murat hoca bildiklerini kisisel sebeplerden �t�r� a�iklamiyor....... |
|||||
![]() |
|||||
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 18:55 |
||||
|
O zaman neden her stres yapanin kokmuyor Bence Murat hoca b�yle bi endise yasamayacak biri
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 21:44 |
||||
Saglikli dis etini fir�a ile kanatmak imkansiza yakindir. |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 22:13 |
||||
Kullandigim cihazlar (Halitor ve MX6) azot bazli gazlari yakalar. Azot bazli gazlari Halimeter ve oral (smart) chroma yakalamaz. Sadece s�lf�r familyasini �l�er. Bir insanin agzinda koku varsa tip 1 yoksa tip 5 seklinde d�s�nmek cehalettir. Eger �yle olsaydi, bir hasta ya tip 1 veya tip 5 olacakti. Ikisi ayni anda olamayacakti. Halbuki tip 1+5, tip 2+5, tip 1+4+5 tani alan vakalar var. Agzinda veya burnunda veya nefesinde koku olan bireyler de tip 5 psikojenik vaka olabilirler. Tip 5 psikojenik tanisi bireyin ifadelerinin degerlendirilmesi ile ger�eklesir. �l��len kokulu gaz konsantrasyonundan bagimsizdir. Benim bilgi gizledigim seklindeki ifadeleri talihsiz buldum. |
|||||
![]() |
|||||
Hopeless
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 22:23 |
||||
|
Koku olan nasil tip 5 oluyor hocam
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 19:26 |
||||
Her objektif (tip 1,2,3,4) agiz kokusu yeteri kadar beklerse �zerine tip 5 psikojenik agiz kokusu eklenir. B�ylece tip 2+5 veya 4+5 veya 1+4+5 sekline d�n�s�r. |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Subat-2022 tarihinde 21:23 |
||||
|
Murat hocam, halitor'u 2014'te �retmissiniz. Daha �nce koku �l��m�n� hangi cihazla yapiyordunuz?
Halitor neden diger dis hekimlerinde yok?Pahali bir cihaz mi yoksa siz satisini mi yapmiyorsunuz? |
|||||
![]() |
|||||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2022 tarihinde 07:03 |
||||
Dostum l�tfen yanlis anlama sorun Murat hocaya ama canim elestirili sekilde yanit vermek istedi. Allah askina 2019 dan beri kayitlisin Murat hoca disinda agiz kokusu �zerine dogru d�r�st kitap makale yayinlayan bilimsel �alismasi teshis veya tedavisi olan dis hekimi mi var ki? Eger var ise senden �z�r diliyor �n�nde saygiyla egiliyorum |
|||||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|||||
![]() |
|||||
�zkan kara
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2022 tarihinde 13:55 |
||||
|
MURAT HOCAM ILETISIM BILGILERINIZE NASIL ULASABILIRIM ACABA
|
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 20:41 |
||||
5-6 tane yaptim. Birazini meslektaslara sattim. Birazini universitelere hediye ettim. Daha �nce MX6 kullaniyordum. Neden sorgulaniyorum ? Nereye varacagiz? |
|||||
![]() |
|||||
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Subat-2022 tarihinde 10:36 |
||||
Hocam sonu� olarak stres altinda kalindiginda var olan agiz kokusu diye bir durum var ama sizin cihazlariniz bunu �l�emiyor dogru mudur? Bu koku tespit edilemese de tip5 tanisi alir ��nk� tip5 bireyin ifadeleri sonucu teshis edilir dogru mudur? |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Subat-2022 tarihinde 20:56 |
||||
Yanlis anliyor olabilirsiniz. Literat�rde Stres altinda insanlarin koku �rettigi s�ylenmektedir. Ama bu dogru degildir. Hi� kimse stres altinda kaldigi i�in kokmaz. Bunu daha �nce s�ylemistim ama demekki kendimi ifade edememisim
Bu da yanlis Benim cihazlarim azot bazli gazlari �l�ebilir. gayet net yazdim ge�en g�n. Muhtemelen g�z�n�zden ka�mis olmali.
evet Bireyin agzinda burnunda nefesinde koku bulunsa da, bulunmasa da tip 5 n�rojenik veya tip 5 psikojenik tanisi alabilir. Bunlar bagimsiz hastaliklardir. Birinin yoklugu digerinin varligina kefil olmaz. |
|||||
![]() |
|||||
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Subat-2022 tarihinde 14:29 |
||||
Hocam nasil bu kadar net konusabiliyorsunuz? Bu hastaligi siz �ekmediniz ama �ok net ifadeleriniz var. Stres altinda kalindiginda nefes kokusu olusuyor defalarca yasadim yasayan bir�ok �ye var. Neden israrla yok diyorsunuz? Yalan s�yledigimizi ya da psikolojik vaka oldugumuzu d�s�n�yorsunuz ama defalarca yasadim 10 dk �nce hi�bir koku yokken birden les gibi kokma olayini ya da kisiye g�re kokma olayini. Bunlar hayal �r�n� degil ger�ekler.... |
|||||
![]() |
|||||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2022 tarihinde 20:44 |
||||
Hocam sorgu degil halitor hangi doktorlarda, �niversitelerde varsa biz de �grensek neresi yakinsa oralara da gidebiliriz. |
|||||
![]() |
|||||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2022 tarihinde 11:39 |
||||
|
Hocam bu dis eti kanamasi sonucu meydana gelen kokunun rezervi kanayan dis etinin �zerinde midir yoksa kanayan dis eti neticesinde �reyen bakteri veya baskaca durum dil sirtinda rezervuar olusturup kokunun dil sirtindan �ikmasini mi saglar? koku direkt dis etinden mi gelir dil sirtindan mi hocam yanitlayabilirseniz �ok sevinirim saygilar iyi �alismalar hocam.
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
squid
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mart-2022 tarihinde 12:11 |
||||
Stres durumunda t�k�r�k salgisi azalir , agiz i�i kokar t�k�ruk ise kokuyu notrler salgi azalinca sitrese bagli olarak bir koku olusmaya baslar... |
|||||
![]() |
|||||
Agizkokusu1
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 00:35 |
||||
|
Murat hocam kbb doktoru farenjit i�in antibiyotik verdi. Antibiyotik kullanmaya �ekiniyorum barsak florasini mikrobiyotasini bozar diye. Bu durumda tip 4 olusurmu antibiyotik kullanirsam tip 4 olurmuyum. Fikir vermek isteyen bu konuda bilgisi olan arkadaslarin da yorumlarini merak ediyorum
|
|||||
![]() |
|||||
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 01:12 |
||||
|
Antibiyotik kullanma
|
|||||
![]() |
|||||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2022 tarihinde 09:35 |
||||
Hocam sitede yer alan bilgilerde dis eti kanamasinin koku yaptigi yer aliyor ama kokuyu dogrudan kanayan b�lgeden mi ortaya cikarttigi yoksa dil sirtina bakteri yuvalanmasi suretiyle mi zuhur ettigine dair bilgi bulamadim. |
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Mart-2022 tarihinde 21:00 |
||||
|
Murat Hocam merhaba agiz �alkalama suyu ve dil temizleme jelinizi aldim kullaniyorum �ok iyi temizliyor agzi ve dili �ok tesekk�rler. Hocam �r�nlerinize Ankara ilinde ulasabilecegimiz satis yapan yerler var mi yoksa sadece internetten mi ulasarak alabiliyoruz. Cevaplarsaniz sevinirim. Bu arada stres altinda koku olusmasi durumunu benim de yasadigimi belirtmek isterim.
|
|||||
|
Hayat mi yoksa Karanlik yalnizlik mi
|
|||||
![]() |
|||||
Orhan96413411
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Subat-2024 tarihinde 22:01 |
||||
|
�ncelikle herkese hayirli g�nler dilerim sorum murat hocama
Hocam dusa girdigimde nem ortami artiyor ve koku 0 a iniyor Nemin kokuyu tamamen ge�irdigini fark ettim sizce bu sorun bogazdan kaynaklaniyor olabilirmi ve nem ile kokunarasinda bir baglanti var mi 🙏🙏 |
|||||
![]() |
|||||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2024 tarihinde 21:30 |
||||
|
Banyo, dus deniz gibi ortama girdigimizde agizda koku varsa var, yoksa yok olarak kalir, degismez, algimiz degisir. Burdan yola �ikarak koku kaynaginin yeri hakkinda bir tahminde bulunmak zor olabilir
|
|||||
![]() |
|||||
Yanıtla
|
Sayfa <1 91011 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |