Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Murat Hoca'ya ilk muayene - sonunda -

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Murat Hoca'ya ilk muayene - sonunda -
    Gönderildi: 14-Aralik-2012 tarihinde 12:52
Diski kokan k�t� bir agiz kokum vardi. Murat Hoca'ya daha �nce gidecektim ama bu zamana kismetmis.

�ncelikle giderken soracaginiz veya anlatacaginiz seyleri bir kagida yazin. Orada akliniza gelmeyebilir. Bence �zellikle, size koku konusunda a�ik�a uyarida bulunanlar varsa; kisileri, olaylarin tarihiyle birlikte listeleyin, evliyseniz esinizle gidin.

Forumda bir arkadas, kendi agiz kokusu hakkinda ayrintili bir liste yazmisti. Siz de agiz kokunuz ne zaman azaliyor ne zaman artiyor; ne yapinca, ne yiyince artma azalma oluyor vs. hepsine dikkat edin. Bunlari da kagida yazin.

Murat Hoca ile basbasa konusuyorsunuz. Agiz kokunuz konusunda sorular soruyor.

Soru-cevap b�l�m�nden sonra cihazla muayeneye ge�ildi. �nce salya �rnegi alinip incelendi.

Agiz kokusu i�in degisik �l��mler yapildi. Agza degisik ila�lar verilip kokular karsilastirildi. Kisaca, k�t� kokulu gazlar �l��ld�.(Bunlari fazla yazamiyorum ��nk� teknik konularda bilgim yok, �l��m sirasinda Murat Hoca bilgi veriyor)

Murat Hoca, "tip 1 ve tip 4(?)" tanisini koydu. Benden �re nefes testi, diski sindirim testi ve bilgisayarli sin�s tomografisi(ismi tam bu olmayabilir) istedi. Ayrica dis ��r�klerinin giderilmesini s�yledi.

Muayene �cretini s�ylemem dogru olmaz. Ancak, diski sindirim testi 15 tl, �re nefes testi 110 tl, tomografi (SGKli oldugum i�in) 20 tl .

�re ve diski testi �zelden yaptiracagim testler; devlette(SGKyla �zel hastanelerde) �ok daha ucuza veya bedavaya da olabilir. Dolgu, dis �ektirme, kanal tedavileri de �� asagi bes yukari her yerde aynidir.

Hen�z ikinci muayeneye gitmedim, testleri yaptirip gidince sonu�lari yazarim.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2012 tarihinde 13:01
Benim gibi, forumu s�rekli takip ediyorsaniz sikayetimi az �ok biliyorsunuzdur. Yine de �zetleyeyim.

K���kl�g�mden beri agiz kokusu vardi ancak �ok tepki almadigim i�in �nemsemedim. Arkadaslarimdan, sosyal �evreden tepki almadigim i�in umursamadim.Lisede tepkiler artti ama saka d�zeyinde kaldigi i�in yine sorun olmadi.

�gretmenlige basladiktan sonra isler degisti. Askere gidip geldikten sonra koku konusunda dolayli veya a�ik tepkiler aldim.

Ben ilk basta bunu ter - ayak kokusu olarak d�s�nd�m. ��nk� askerden sonra bu tepkiler artmisti "o zaman askerdeki botlar y�z�nden ayakta mantar vs oldu" diye d�s�nd�m. G�nl�k temizligimi arttirmama, d�rt - bes cildiye uzmanina gitmeme ragmen tepkilerde degisme olmadi.(Her g�n dus alma, i� �amasiri degistirme, ayakkabilari d�n�s�ml� giyme, doktorlarin verdigi kremler, spreyler , bitkisel karisimlar vs bir s�r� ugrasiyi da ekleyin)

Doktorlarin birisi "koku yok, senin beynin koku oldugunu algiliyor" dedi(psikolojik degil sinirsel bir olaymis) digeri "yediklerindendir, sogan sarimsak vs yeme" dedi. Yani v�cut kokusu olmadigi anlasildi.(Bir tanesi 'ayak kokusu var' dedi ama yazin terlikle de ayni tepkileri aliyorum.)

Ben ikna olmadim tabii :) Psikolojik olmasi da imkansizdi, ��nk� askerde hi� bir sorun yasamadim. Askerden sonra geldigim �evre; ayni okul, ayni arkadaslar, ayni �grencilerimdi. �evremde, okulumda sevilen biriyim.Degisen tek sey �evremdekilerin tepkisiydi.

Sonra kendim internetten arastirma yapmaya basladim. Yabanci sitelerde " v�cut kokusu " ile ilgili seyler okuyunca, bu konuya odaklandim. K�f, diski , ��p vs gibi k�t� kokma, t�m temizlik ugraslarina ve doktorlara ragmen bundan kurtulamama. Agiz kokusu hi� aklima gelmiyordu ��nk� �yle tepkiler vardi ki ; kisin bile arkadaslarin arabasina bindigimde t�m pencerelerin a�ilmasi , sinifa girdigimde 2-3 dakika sonra �grencilerin pencereleri a�masi. Agiz kokusunun bu kadar k�t� olacaginna inanmiyordum. Bir �gretmen arkadasa a�ik�a sordum o "agiz kokun var" dedi.Ben yine de sadece agiz kokusunun bu kadar k�t� olacagina inanamadim.

Ancak sitelerde, k�t� nefesle ilgili seyleri okuyunca sadece nefesin bile bir ortami k�t� kokuya bogabilecegini anladim. Adanaya tayinim �ikinca da Murat hocaya gittim.

Asil sorun agiz kokusu degilse bile hi� olmazsa insallah bu dertten kurtulmus olurum.
Başa Dön
ugur8051 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ugur8051 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2012 tarihinde 22:52
Devamini merakla bekliyorum.Umarim bir mesafe katedersiniz.Murat Hoca'ya yakin olmaniz b�y�k sans.Gelismeleri paylasin l�tfen...
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2012 tarihinde 11:37
Allah sifa versin kardesim. Sonu�lari bizimle paylasirsin, bekliyoruz.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2012 tarihinde 01:40
adanali, mesaj kutun dolmus sana �zelden ulasilamiyor.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2012 tarihinde 22:36
Arkadaslar, Allah izin verirse sonu�lari kesinlikle yazarim merak etmeyin. Bir iki g�nde olacak bir sey degil. Hem isim hem yaptiracagim testler dolayisiyla biraz zaman alabilir. Hastanelere gitmek i�in her zaman bos olamiyorum . Sevk, rapor falan da almak istemiyorum.

Tekrar altini �izerek s�yleyim, benim koku sadece agiz kaynakli olmayabilir. Daha dogrusu k�t� kokunun tek sebebi agiz kokusu olmayabilir. Ben sadece yol g�sterici olsun diye genel bilgi veriyorum.

��nk� ben de �ok arastirdim; nereye gitmem, ne yapmam lazim, nereye ne kadar harcarim, daha �nce kim neler yapmis, basari oranlari ne vs. sikintilarinizi �ok iyi anliyorum, bu y�zden yaptiklarimi sizinle paylasirim. Yine de unutmatin s�rekli s�ylendigi gibi " hastalik yoktur, hasta vardir" .
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Aralik-2012 tarihinde 17:13
KBB uzmanina bilgisayarli sin�s tomografisi �ektirdim.Sonu�: "....kronik sin�z�t gelisimi var,septum deviasyonu (burun kemigi egriligi) yok, burun eti b�y�mesi var , mukoza kalinlasmasi var ..." �ikti. Isin tuhafi; KBB doktoru "bunlar agiz kokusu yapmaz" dedi. Halbuki sin�zitin agiz kokusu yaptigini herkes s�yl�yor.

Insallah, yarin sindirim testini yaptiracagim. Cuma g�n� de �re nefes testini yaptirmayi planliyorum. Bunlari tamamlayinca Murat Hocaya tekrar gidecegim. G�r�smeden sonra Murat Hoca'nin dedikleriyle ne yapacagimiza karar veririz. Siz de dua edin de kurtulayim su dertten.

Bu kadar beklememin bir nedeni de sindirim testi i�in 3 g�nl�k etli-yagli yemek yeme zorunlulugu. Et yiyince agiz kokum maksimum seviyeye �iktigi i�in cumartesi-pazar-pazartesiye denk d�s�rd�m. �re nefes testi i�in de son 10 - 15 g�n i�inde antibiyotik vs i�memek gerekiyormus, �zellikle onu bekledim -Nidazol kullanmistim -.

Sin�zit oldugumdan hi� haberim yoktu. Nerdeyse basim hi� agrimamistir simdiye kadar, geniz akintisi, burun akintisi da hi� yoktu. Kronik sin�zit i�in ila� pek etkili degilmis, ameliyat �neriliyor genellikle. Aranizda sin�zit ameliyati olan var mi acaba?
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2012 tarihinde 07:30
A�a��dakileri adanal�' ya �zelden yazmak istedim fakat mesaj sistemindeki bir ar�zadan dolay� buraya yazma gere�i duydum. bu �ekilde di�er arkada�lar da bilgi sahibi olurlar.

Google' dan hangi hastahanenin �re Nefes Testi yapt���n� arat�p, Merkezi Hastahane Randevu Sistemi(182)' nden randevu ald�m. Doktora �ikayetlerimi anlat�p bu testi yapt�rmak istedi�imi s�yledim. Dispepsi ��phesiyle testi yapt�rd�m. Helicobacter pylori Grade 2 ��kt�.

Devlet veya �niversite hastahanelerinde yap�labiliyor. SGK' l� oldu�umdan para vermedim. Bilgin olmas� i�in s�yl�yorum. paran da cebinde kal�r.

�yi ak�amlar.
Başa Dön
kutluhan2017 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kutluhan2017 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2012 tarihinde 11:38
tip 1 ve tip 4 te�hisi konuldu�unu s�ylediniz. Allah a�k�na bu nas�l bir �ey. Akl�m alm�yor ya. Sosyal ortamda konu�maya ba�lad���n�zda yak�n�n�zda birisi oturdu�unda ara�ta iken k���n ortas�nda bile cam a��ld���nda bunun gibi 100 lerce �rnek var iken...tip 1 ve tip 4 te�hisinin konulmas�n� vallahi anlam�yorum... Ara�la kalkt�m ankaraya vallahi billahi. yakla��k 900km yol...gastro alan�nda t�rkiyenin hakikaten �ok k�ymetli hekimlerindne bir hocam�z... ger�ekten de�erli al�akg�n�ll� birisi... ya arkada� derdimi anlatt�m...Bana s�yledi�i �u... bu kadar yak�n mesafe olmas�na ra�men ben sizden a��z kokusu alam�yorum... �A�KINA D�ND�M... BU NED�R YAHU...ALLAH A�KINA...
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2012 tarihinde 07:08
ayn� srunla y�lard�r bence u�ras�yorum fakat art�k t�bbi olarak yapt�raca��m bir�ey kalmad� gitti�im b�t�n doktorlar a��z sa�l���na dikkat et bunun d���nda problem yok diyorlar fakat �are bulan yok malesef ameliyat bile oldum. umar�m siz kurtulursunuz...
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2012 tarihinde 08:53
Sin�zit ameliyat�n� pek �nermiyorlar. Bir tan�d���m�z ac� kavun kullanm��t� tamamen iyile�ti daha sonra. Yaln�z �ok dikkatli haz�rlanmas� gerekiyor bir doktor kontrol�nde falan olsa iyi olur yada bilgili bir aktar taraf�ndan.

�n�Allah iyile�irsin.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 00:43
Kutluhan, neyi anlamad���n� anlamad�m. Te�hisi ben koymad�m, Murat Hoca koydu. Halimetreyle �l�t�, oran vererek a��klad�. Sonu�lar�n bir �rne�i de bende, ama �imdi yan�mda yok. ��yle s�yleyeyim; normal a��z kokusundan �ok �ok fazla koku ��kt�. Tip-4 omas� bence mant�kl�. ��nk� ben konu�mad���m zaman da ayn� kokunun �evreye rahats�zl�k verdi�inin fark�nday�m.

Koku sorununa gelince; maalesef kimse bunu a��k a��k s�yle-ye-miyor. Sabah ak�am beraber oldu�um, abartmadan s�yl�yorum kahvalt�dan gece on ikiye kadar beraber oldu�um arkada��ma sordum, o bile �srarla "koku yok, ben koku alm�yorum" dedi. �ok samimi olmad���m birine sordum "var" dedi. Ben bile o k�t� kokuyu �o�u zman al�yordum �stelik.

K���n cam a��lmas� vs �rnekleri bence a��z kokusunun en ileri derecesinde g�r�l�yor. Burada g�rd���m ���nc� d�rd�nc� ki�i sensin. Daha �ok yabanc� forumlarda b�yle a��r kokular anlat�l�yor.(Ben, kar ya�arken a��k camla otuz km yol gitti�imi biliyorum...)
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 01:01
�nsanlara bu sorun sa�ma geliyor olabilir, kibarl�ktan s�ylemiyor olabilirler onlar� anlad�k. Doktorlar niye koku olmad���n� �srarla s�yl�yor acaba? Bir s�r� ki�i yazd�, hastalar� umursamadan geri g�nderiyorlar. Biz de utand���m�z i�in �ok �st�ne gidemiyoruz. Sonra doktor doktor gez; zaman kayb�, para kayb�, manevi ��k�nt� �st�ste biniyor. Bir de doktorlara "ruh hastas�" gibi g�r�nmeye ba�l�yorsun.

Benim di�lerimde sorun oldu�u i�in di��ilere �ok gittim. Ortodontistten, �ene cerrah�na kadar �zelde, devlette bir�ok doktora g�r�nd�m. Dolgu, �ekim , kanal tedavisi bir s�r� �ey yap�ld�. Bir iki y�ld�r a��z kokusunu �zellikle sordum. Di�lerden dendi, koku yok dendi, d�zenli f�r�ala dendi... Hi�biri de �st�nde durmad�. "�unu �unu yap, bir ay sonra geri gel" diyen bile olmad�. Anla��lan ger�ekten uzman birine gideceksiniz veya bir yak�n�n�z doktor -�zellikle di� hekimi- olacak.

A��z kokusu t�ben hastal�k say�m�yor san�r�m. Sa�l�k programlar�nda hemeroidden ayak kokusuna kadar her �ey konu�uluyor, a��z kokusuyla ilgili hi�bir program g�rmedim. Allahtan bu forum var da d��ar�da konu�amad���m�z �eyleri burada rahatl�kla yaz�yoruz.

Bence t�m di� hastanelerinde, �zel polikliniklerde vs halimetre cihaz� zorunlu olmal�. Doktor da rahatlar hasta da rahatlar.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kutluhan2017 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 03:38
S�ras�yla di�lerimin tamam�n� yapt�rd�m. G�m�k di�lerimi (3 tane) di� cerrahi uzman�na ald�rtt�m. Bademcik ameliyat� oldum. burun kemik e�ril�i ameliyat� oldum. endoskopi ye girdim helipak kulland�m. inan�n ka� defa endoskopi yapt�rd���m� tam olarak hat�rlam�yorum. �re nefes testi yapt�rd�m.

Neyse sizlerin yapt�klar�n�z�n ayn�s�n� bende yapt�rd�m. B�t�n bu herbirisi benim i�in umut olan bu kap�lar tek tek y�z�me kapand�. hi� birisinden sonu� ��kmad�. Ama d�nyada en �ok sevdi�im varl�k benim(kendim).

Bu konuda uzmanlar�n olmas� gerekiyor. Ege �niv. de�erli bir doktora endoskopi olmu�tum. O bana mide kapak����n�n gev�ek oldu�unu s�yledi. ama bunun a��z kokusuna sebep olacag�n� hi� bir �ekilde s�ylemedi. yine de kendisini sayg� ile an�yorum.

Murat bey bana bu kapak����n a��z kokusu sebebi olabilece�ini s�yledi. Ben de kalkt�m Ankaraya gittim. Bu arada ankaradan �ncede �stanbula gittim(jinemede). Bir cerrahi operasyon i�in ki �ok basit bir operasyon.. ya arkada� 15 000 tl istenir mi yav. neyse ankaradaki doktora gittim. O bana sizde a��z kokusu yok dedi…yav arkada� neye yanay�m toplam 2000 km yol yapt�g�mam� ankaran�n pahal� berbat otellerine mi… doktor bey ki kendisi hakikaten �ok iyi birisi… bunun i�in ameliyat olmay�n diyor…

Bu arada halimetre y�zeysel bir cihazd�r. Olmasada olur. Halimetre �l��mleri beni tedavi eden doktordan dahi d���k ��kt�.

Vallahi ne yapaca��m� �a��rm���m…
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kutluhan2017 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 03:50
Kendinize iyi bak�n arkada�lar. Dert etmeyin. Beyin denilen �ey her�eyi yap�yor. meseleyi ciddi dert edinirseniz problem daha da k�t�le�ir. D�nyalar g�zeli bir k�z yolumu bekliyor. vallahi yoksa �ok da umursamayacam.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 10:46
Kutluhan belki sende ger�ekten de a��z kokusu yoktur. Halimetrede bile d���k ��k�yorsa a�z�n kokmuyor olabilir.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kutluhan2017 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2012 tarihinde 15:06
sanm�yorum... ama sizle hastal�k bak�m�ndan sonu� olarak benzer sebep olarak farkl� oldu�umuzu d���yorum. Allah b�y�kt�r. bakal�m...
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Aralik-2012 tarihinde 00:29
Bir arkada� sin�zit i�in ac� kavun �nermi�. Onu ben de duymu�tum, c�rtlatan falan da diyorlar. �ok zehirli, tehlikeli bir bitki. Hi�bir doktor da onu kullanmaz. Kullanan aktar vs den de uzak durun, �l�me bile g�t�r�r.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ocak-2013 tarihinde 02:14
Sindirim testini de yapt�rd�m. Ancak �re nefe testinde sorun ��kt�. �zel hastaneden gitti�im doktor daha �nceki endoskopimin sonu�lar�n� istedi. Ondan sonra bakar�z falan dedi. Nedense nefes testi de�il de d��k�yla yap�lan bir testten bahsetti, onu yapar�z dedi. �zel yapt�racak olursam 225 tl. Pahal� geldi.

Nefes testi yapan devlet hastanelerini Googledan aratt�m ama bulamad�m.Adanada �re nefes testi yapan hastaneleri bilen arkada�lar yard�mc� olursa sevinirim.

D�rt dolgu bir �ekim bir de di� ta�� temizlemem vard�. onlar� da yapt�r�nca her �ey tamam olduktan sonra sonu�lar� yine yazar�m.
Başa Dön
samat43 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı samat43 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Eyl�l-2014 tarihinde 17:09
Ger�ekten zor bir hastalik psikolojik olarakta dayanilmasi zor bazen kendimden unatir oldum artik bu kadar hijyen yapiyorum ve bu koku hala ge�miyor.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2014 tarihinde 19:50
mide kapak�igi gevsekligi agiz kokusuna neden olur, bu ameliyati bende olacaktim bir ara, refl�den sitkim siyrildigi d�nemlerde, endoskopi sonucunda bisi denmesede olacaktim. Ameliyat sonunda bir s�r� insan nohut dahi yutamaz hale gelmis. Ayrica evet bir t�r hirsizlik bu para bu ameliyat i�in. ��nk� son 4.000 civari hastayi ameliyat eden doktorlar vardi. �Stelik bu ameliyat yenilerde kesfedildi, yani bu rakam hi� de normal degil.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2014 tarihinde 18:46
Effect mide kapakcigi ameliyati oldunmu? Ayrica anladigim kadariyla bu ameliyatin sonuclari; nohut dahi yutamaz demissin. Dogrumu bu? biraz daha bilgi varmi?
Yani kime gitmek lazim varmi bu konuda iyi bir Dr?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ekim-2014 tarihinde 22:49
Mahoni senin sorunun yorumlarindan okudugum kadari ile bence burun tikanikligi kaynakli.
Midede de sorun varmi?
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2014 tarihinde 17:19
Arkadaslar bu basligi a�an arkadasin son durumu ne olmus? Bilen, haberi olan var mi ya da kendisi buralarda mi? Hala takip ediyorsa bilgilenmek isteriz.
Başa Dön
bahi1143 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bahi1143 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2018 tarihinde 10:46
Neden iyilesen kayboluyor anlamiyorum hani herkes birbirine yardim edecekti.
Başa Dön
Sevin� Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sevinç Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2020 tarihinde 22:32
Sorunun gectimi
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ocak-2020 tarihinde 15:44
Murat Hocam, her zaman eczane.com'dan haliyosil siparisi veriyordum, bu sefer mamacim.com'dan halitosil gargara aldim. Bu gelenlerin kapaklari yesil veya mavi gibi, �ncekilerin siyahti, kapak renginde bir degisiklik yapildi mi? Yeni gelenlerin i�inde beyaz t�ye benzer seyler var, simdi bu gargaralar orijinal mi teredd�t ettim, i�indeki beyaz par�acikli haliyle kullanilabilir mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ocak-2020 tarihinde 21:36
İlk gönderen: nisaluce nisaluce yazdı:

Murat Hocam, her zaman eczane.com'dan haliyosil siparisi veriyordum, bu sefer mamacim.com'dan halitosil gargara aldim. Bu gelenlerin kapaklari yesil veya mavi gibi, �ncekilerin siyahti, kapak renginde bir degisiklik yapildi mi? Yeni gelenlerin i�inde beyaz t�ye benzer seyler var, simdi bu gargaralar orijinal mi teredd�t ettim, i�indeki beyaz par�acikli haliyle kullanilabilir mi?

Halitosil'in sadece form�l� bana aittir. Ben �retmiyorum.

�r�n arizali ise firmaya fotografini yollayin yenisini g�ndersin. Halitosil.com sitesinde firma sahibinin cep telefonu var. Yoksa bile yazayim: ilhami bey 530 5103342
-M
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Mart-2024 tarihinde 12:35
Tip-1 icin yaptigim hi�bir sey agiz kokusunu ge�iremedigi i�in tip-3'e y�nelmistim. Tip-3 i�in forumdaki arama yerine "Gastro" yazdim ve bu basligi buldum. Basligi eski hesabimla a�an benim. 12 yil ge�mis, bir arpa boyu yol alamadim. Ilk mesajda "Tip4(?)" dedigim teshisi unutup gitmistim. Soru isareti teshis kisminda vardi. Herhalde s�pheleniliyor anlaminda. �� d�rt yil �nce Fatih Vural'a gittim o da tip-1 teshisi koydu. Degisen bir sey yok.

Tip-1 i�in yapacak bir seyim kalmadi. Daha dogrusu dis hekimlerinin g�r�n�rde yapacagi bir sey kalmadi. En son, sadece bir implant protezinin degisimine 12-13 bin lira verdim. Artik arada bir dis tasi temizligi yaptiririm gerisi evde dis dil fir�alama vs ...

Murat Aydin "mide kokmazsa agiz kokusu olmaz, tip-3 �ok nadiren g�r�l�r." diyor. Tip- 3 kokunun az g�r�lmesinin sebebi, mide rahatsizligi olan kisilerin dis hekimine gitmeden dahiliyeye gitmesi ve mide ila�lari kullanarak bu kokudan kurtulmasi olabilir. Yani tip-3 az g�r�l�yor degil az yakalaniyor diye de d�s�n�lebilir. Ge�enlerde Eksi s�zl�k'te agiz kokusu basliginda son entry'i yazan kisiye mesaj attim ve o da mide ilaci kullaninca kokunun gittigini s�yledi. Bunun gibi bir�ok �rnek vardir. Mide kokmasi ise duydugumdan beri anlamadigim bir tanim. Midemizin koktugunu nasil anlayacagiz ki? Gegirince koku gelmesine bakarsak herkeste gegirince koku oluyor.

Velhasilkelam bir s�rede tip-3 ile ugrasayim. Midede siskinlik, asiri gaz, gece siddetli mide gurultusu hepsi var.
Başa Dön
Anonim Tosbaga Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Tosbaga Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Mart-2024 tarihinde 13:21
Anlamadim yani misafir adli kisi ile siz ayni kisi misiniz? Eger �yleyse tip 1 i�in neler yaptirdiniz?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 11:36
Evet, ilk mesaji eski nick'imle yazan benim. Yillari karistirabilirim ama yaptiklarimi yazayim. Genel olarak yillar i�inde �ogumuzun yaptigi gibi degisik macunlar, gargaralar, dis tasi temizligi, endoskopi, helipak, bademcik ameliyati, burun eti ameliyati vs hepsini yaptim.

Bende bir koku oldugunu �niversite bile bittikten sonra ilk kez 2009 gibi fark ettim. Baslarda ayak kokusu veya v�cut kokusu sandim. ��nk� konusmasam bile insanlarin tepkisini anliyordum. Tip-5 gibi d�s�nmeyin, davranissal tepki g�sterenler yakinimdaki arkadaslarimdi. Uzak durma, pencere a�ma vs vs. Hatta bir iki arkadasa a�ik�a sordum, birisi koku yok dedi, digeri ayak kokusu var agiz kokusu yok dedi. 2009 - 2012 arasi internette forumlarda ayak kokusu, v�cut kokusu, agiz kokusu arastirirken sanirim yabanci bir forumda Murat Aydin'i g�rd�m.

2012'de Murat Aydin'a gittim, tip-1 teshisi aldim. Murat Aydin'in �nerdigi dis tedavilerini(�ekim dolgu vs) yaptim. Bazi nedenlerden dolayi tekrar gitmedim. 2013'ten itibaren uzun s�re agiz kokusu konusunda kisisel ugraslarim oldu.

2019 veya 2020'de Aytug Altundag'a gittim. Oral Chrome ile �l��m yapildi. Dil temizligi yapti. Bir s�r� ila� yazdi. 2 hafta mi 2 ay sonra mi ne tekrar gel dedi ama araya pandemi girdi vs bir daha gidemedim.

2021 veya 2022'de Fatih Vural hocaya gittim. Murat Aydin'la ayni cihazi, y�ntemleri kullaniyor. Bir nevi Murat Aydin'in �grencisi denebilir. O da tip1 teshisi koydu. Agiz kokusu kapasitemin g�rd�g� en y�ksek seviyelerden biri oldugunu ekledi 😅😅 Bir implant protezinin degismesini �nerdi. O degisimi ancak ge�en g�nlerde yaptirdim.

Tip-1 konusunda su anda yapacak bir seyim kalmadi. Ramazan ayi bitsin Tip-3 i�in ugrasacagim. Bir ihtimalde iki disimin arasinda ��r�k gibi degil de oyuk var. Orayi da bir dis�iye g�sterebilirim.
Başa Dön
anonim93 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 16:02
Hindistan cevizi balla karistirilip bir miktar a� karna yenirse mideden kaynaklanan agiz kokusunu bitirir yazmis yazarin biri denemek lazim a� karnina tahin de iyi geliyormus mideye
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.