![]() |
Spor ve Agiz kokusu - Etkinlik Tarihi: 20-Haziran-2017 |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Takvim Etkinliği: Spor ve Agiz kokusuGönderildi: 20-Haziran-2017 tarihinde 18:59 |
|
Hocam sorum kisa ve size sormak istiyorum , bodybuilding v�cut gelistirme sporu yapanlarda zaman zaman agiz kokusu g�r�lebiliyor bunun sebebi nedir hocam mesela bir agirligi kaldirdiktan sonra asiri yorulan bi insanin agzinin kokmasin normalmidir ve bunun sebebi nedir bu dogal birseymidir
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Haziran-2017 tarihinde 21:04 |
|
G�zel soru
Cevap derin. Ama kisaltarak anlatacagim. Eforlandigimizda nefes verme sirasinda artan gazlar vardir. Izopren basta olmak �zere kolesterol ve karbonhidrat yikim �r�nleri vesaire. Kas seker yakar. Laktoz laktik asite d�n�s�r. Egzersizden sonra laktat dehidrogenaz y�kselir. Bu sirada nefese �zel maddeler ge�meye baslar. Kisa s�rer, farkina bile varilmaz. Dakikalar i�inde normale d�ner veya azalir. Ayrica sporcularin kas gelistirmek i�in kullandiklari karnitin i�eren ila�lar ve protezin tozlari agiz kokusu yapabilir. Baska mekanizmalar da vardir. �zerinde rurulmasina gerek yoktur. Spor agiz kokusu yapmaz olarak bilin. Aklinizda �yle kalsin. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Haziran-2017 tarihinde 17:01 |
|
�ncelikle cevabiniz i�in tesekk�r ederim ve iyi anlattiniz
benim basima s�yle bi hadise geldi ondan bunu sorma geregi duydum hocam , uzun zaman spor yapmadim biraz barfiks �ektim karnim �yle aciktiki o ana kadar agzimin kokmadigini s�yl�yen kardesim o andan sonra hafif koku oldugunu s�yledi bu kafami karistirdi bundan dolayi sormak istedim |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |