![]() |
AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VAR |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: AGIZ KOKUM HAKKINDA ANLATACAKLARIM VARGönderildi: 04-Mart-2015 tarihinde 18:30 |
|
�ncelikle kendimi bildim bileli agzim kokuyor. yasim 15. dislerim ger�ekten de sapsarilar. ne kadar da fir�alasam ayni. ��r�g�m yok ama dolgularim var. ama ben sunu biliyorum agzim igren� kokuyor berbat. hayat bu problemi olanlar i�in ger�ekten �ok zor. yasamla aramizda �r�lm�s bir duvar bu hastalik. ben d�s�n�yorum neden b�yle. neden digerleri gibi degilim, ne g�nah isledim ben diye. acaba dislerimin sari olmasiyla bir ilgisi var midir? ya da neden . neden nasil ge�ecek. NE ZAMAN BIRISIYLE KONUSMADAN �NCE HEP GERI BIR ADIM ATMAYACAGIM, NE ZAMAN G�Z�N�N I�INE BAKA BAKA, G�N�L RAHATLIGIYLA BIRISIYLE SOHBET EDECEGIM ALLAHIM YARDIM ET . sen hepimizden haberdarsin yarabbim bizi bu halde birakma. d�nya bize �ok zor �ok aci .MILLET BIZDEN TIKSINIYOR
|
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2015 tarihinde 05:04 |
|
simdilik ge�ici ��z�mleri kullanabilirsin en azindan y�z y�ze konusmaktan �ekinmezsin dil fir�asi ve murat hocamizin gargarasini kullanip sakiz �ignersen bence en az 5 6 saat idare eder buda bence baslangic i�in yeterli
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Mart-2015 tarihinde 10:45 |
Konuyu agzindan baslayarak i�eriye dogru eleyerek bulabilirsin diye d�s�n�yorum disler g�zelce fircala dis ipi kesinlikle kullan bili kesinlikle fir�ala alkols�z gargara ama girtlagina kadar g�t�r olmazsa golgularini kontrol ettir sonra sin�z kiti al bana iyi geldi |
|
![]() |
|
asil35
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 13:20 |
|
Agiz gargaralarinin 1 haftadan fazla kullanilmasi �nerilmez, bu Pharmonal zn i�inde ge�erli mi? yani Pharmonal zn'yi uzun s�re kullanabilir miyiz?
|
|
|
yorum(suz)
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:31 |
|
evet kullanilabilir
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |