Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

T�k�r�k koku iliskisi hakkinda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Meari Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: T�k�r�k koku iliskisi hakkinda
    Gönderildi: 07-Haziran-2016 tarihinde 21:54
Arkadaslar kendimde farkettigim bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Bazi zamanlar t�k�r�g�m bembeyaz pamuk gibi bir g�r�nt�ye sahip oluyor ve akiskan bir kivamda degil de daha yogun oluyor ve b�t�n dilimi kapliyor b�yle zamanlarda dilimdeki pas ve agiz kokumda belirgin bir azalma hissediyorum sizde de oluyor mu?
Normalde koku varken t�k�r�g�m daha akiskan ve cok az miktarda oluyor agiz kurulugu yasiyorum ve bu da kokuyu daha �ok tetikloyor malesef :(
Ya Safi
Başa Dön
ali1111 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2022 tarihinde 17:47
Arkadaslar t�k�r�g�m resmen bagirsaklarimda ve midemde gaza sebep oluyor ayrica d�zg�n diskilamama da engel oluyor bildiginiz sebebi nasil bi komplikasyondur sorun t�k�r�ktemi yoksa emilimde mi sindirimde mi
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Mart-2022 tarihinde 18:55
İlk gönderen: ali1111 ali1111 yazdı:

Arkadaslar t�k�r�g�m resmen bagirsaklarimda ve midemde gaza sebep oluyor ayrica d�zg�n diskilamama da engel oluyor bildiginiz sebebi nasil bi komplikasyondur sorun t�k�r�ktemi yoksa emilimde mi sindirimde mi

Hi�bir ilgisi yok. Eger bu semptomlarin sebebi kabizlik degilse ondan kurtulsan bile bu yakinmalarin devam eder. �rnegin bende oldugu gibi. Gastroentroloji doktoruna muayene oldun mu? ben de en yakin zamanda olmayi d�s�n�yorum. Eger olursan sonu�larini bizlerle paylas.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.