![]() |
T�k�r�k koku iliskisi hakkinda |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Meari
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: T�k�r�k koku iliskisi hakkindaGönderildi: 07-Haziran-2016 tarihinde 21:54 |
|
Arkadaslar kendimde farkettigim bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Bazi zamanlar t�k�r�g�m bembeyaz pamuk gibi bir g�r�nt�ye sahip oluyor ve akiskan bir kivamda degil de daha yogun oluyor ve b�t�n dilimi kapliyor b�yle zamanlarda dilimdeki pas ve agiz kokumda belirgin bir azalma hissediyorum sizde de oluyor mu?
Normalde koku varken t�k�r�g�m daha akiskan ve cok az miktarda oluyor agiz kurulugu yasiyorum ve bu da kokuyu daha �ok tetikloyor malesef :( |
|
|
Ya Safi
|
|
![]() |
|
ali1111
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mart-2022 tarihinde 17:47 |
|
Arkadaslar t�k�r�g�m resmen bagirsaklarimda ve midemde gaza sebep oluyor ayrica d�zg�n diskilamama da engel oluyor bildiginiz sebebi nasil bi komplikasyondur sorun t�k�r�ktemi yoksa emilimde mi sindirimde mi
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mart-2022 tarihinde 18:55 |
Hi�bir ilgisi yok. Eger bu semptomlarin sebebi kabizlik degilse ondan kurtulsan bile bu yakinmalarin devam eder. �rnegin bende oldugu gibi. Gastroentroloji doktoruna muayene oldun mu? ben de en yakin zamanda olmayi d�s�n�yorum. Eger olursan sonu�larini bizlerle paylas. |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |