|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 10:24 |
Merhaba murat hocam tüm insanlarin agir bi sekilde sabah kalkinca agizlari kokarmi dilleri pas tutarmi bunu ogrenmek istiyorum yoksa bu bize ozel bi durummu ? Ve sizde dahil tum insanlarda bu problem varmi din irk millet farketmeksizin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Sadece insanlarin degil bütün canlilarin uykudan uyandiklarinda agizlarinda hos olmayan bir koku bulunur.
Forumun giris sayfasinda sizlerin incelemeniz için bir bilgilendirme kitapçigi koydum. Okumanizi teklif ediyorum -M |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
Peki hocam sabahleyin koku olusuyor benim dilimde beyaz pas var sabah kalkinca kokuyla beraber bu pasda daha belirgin oluyor normalmidir diger insanlardada pas olusur mu ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Anlattiginiz sey fevkalade normaldir. Baska türlüsü olmaz. herkeste az veya çok bu anlattginiz seyler meydana gelir.
Forumun girisindek bilgilendirme kitapçigini bilgisayariniza yükleyip göz gezdirmenizde fayda olabilir -M |
|
![]() |
|
beypazarisoda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar, ben agiz kokusuna takintili biri olmama ragmen açlik zamanlarimda nefes kokusu sorunu yasamiyorum. Saglik için aralikli oruç diyetini uyguluyorum fakat açlik zamanlarinda dis/dil firçalamanin bu diyete herhangi bir olumsuz etkisi var midir ? Benimle ayni durumda olup bunu arastiran arkadaslar düsünceleriniz nelerdir ? Ayrica hocamiz bize kahvalti etmeden önce dis firçalamanin gereksiz oldugunu söylemis. Ben ilk ögünümü uyandiktan 5 saat sonra yiyorum. Eger uyanir uyanmaz disimi ve dilimi firçalarsam bu açlik süresi zarfinda koku problemi yasamiyorum, ama firçalamazsam yasiyorum, bu psikolojik midir ? Birde disimi yatmadan öncemi firçalamaliyim yoksa o günkü son ögünümü yedikten sonra mi ? Ikincisinin herhangi bir dezavantaji yok ise ben onu yapmayi tercih edecegim çünkü yatmadan 4 saat önce su hariç herhangi bir besin almayi birakirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |