Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: sabahki koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Konu: sabahki koku
    Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 10:24
Merhaba murat hocam tüm insanlarin agir bi sekilde sabah kalkinca agizlari kokarmi dilleri pas tutarmi bunu ogrenmek istiyorum yoksa bu bize ozel bi durummu ? Ve sizde dahil tum insanlarda bu problem varmi din irk millet farketmeksizin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 14:19
Sadece insanlarin degil bütün canlilarin uykudan uyandiklarinda agizlarinda hos olmayan bir koku bulunur.

Forumun giris sayfasinda sizlerin incelemeniz için bir bilgilendirme kitapçigi koydum. Okumanizi teklif ediyorum

-M
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 05:57
Peki hocam sabahleyin koku olusuyor benim dilimde beyaz pas var sabah kalkinca kokuyla beraber bu pasda daha belirgin oluyor normalmidir diger insanlardada pas olusur mu ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 07:30
Anlattiginiz sey fevkalade normaldir. Baska türlüsü olmaz. herkeste az veya çok bu anlattginiz seyler meydana gelir.

Forumun girisindek bilgilendirme kitapçigini bilgisayariniza yükleyip göz gezdirmenizde fayda olabilir
-M
IP
beypazarisoda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Alıntı beypazarisoda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2022 Saat 14:37
Merhaba arkadaslar, ben agiz kokusuna takintili biri olmama ragmen açlik zamanlarimda nefes kokusu sorunu yasamiyorum. Saglik için aralikli oruç diyetini uyguluyorum fakat açlik zamanlarinda dis/dil firçalamanin bu diyete herhangi bir olumsuz etkisi var midir ? Benimle ayni durumda olup bunu arastiran arkadaslar düsünceleriniz nelerdir ? Ayrica hocamiz bize kahvalti etmeden önce dis firçalamanin gereksiz oldugunu söylemis. Ben ilk ögünümü uyandiktan 5 saat sonra yiyorum. Eger uyanir uyanmaz disimi ve dilimi firçalarsam bu açlik süresi zarfinda koku problemi yasamiyorum, ama firçalamazsam yasiyorum, bu psikolojik midir ? Birde disimi yatmadan öncemi firçalamaliyim yoksa o günkü son ögünümü yedikten sonra mi ? Ikincisinin herhangi bir dezavantaji yok ise ben onu yapmayi tercih edecegim çünkü yatmadan 4 saat önce su hariç herhangi bir besin almayi birakirim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu