|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 12:20 |
arkadaslar nefes yada agiz kokusu olanlar bunu yillarca ugrasip geçiremeyenler suanda ise tamamen iyilesmis yada iyiye dogru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan baslayarak gittigi tüm doktor ve gördügü tüm tedavileride içine alacak sekilde detaylariyla anlatabilir mi nasil geçtigini bana gelen özel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslinda ve bende merak ediyorum ve bunlari soruyorum geçmis paylasimlarim hepsini okuyunca birbirine giriyo lütfen büyük bir iyilik yapmis olcaksiniz bunu sadece kendi adima istemiyorum
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
ilk önce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdiginiz için çok mutlu oldum aslinda ben bu doktorlarin hepsine gittim sanirim bi tek psikolog kalmis. arastirip iyi bir psikologtanda yardim almaliyim tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslinda dikkat ediyorum ama mlesef fazlasi gerektigi konusunda haklisiniz:) bu sorunu yasayan herkes her doktoru denemis gibi görünüyo. sundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanin çaresi olacak tüm insanlipga faydasi dokuncak iyileseyim önce bu sitedekileri kurtarcam:)
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
zeynep ve tüm arkadaslarim lütfen benim söyledigim ürünlere fazla bagli kalmayin.
Sizlere iyi gelen ürünleri bulup onlari kullanmaya gayret edin. Size iyi gelmeyen bir ürün olursa kullanmayi birakmanizi söylemek isterim. Söyledigim ürünler konusunda kimseyi yanlis yönlendirmek istemem açikçasi. Tekrar söyliyim dedigim seyler sadece tavsiyedir. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
skywalker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
zeynep hanimin cevap verdigi arkadasin cevabi nerdeki?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |