Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: agiz kokusu geçenlerden rica ediyorum! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
zeynep
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Konu: agiz kokusu geçenlerden rica ediyorum!
    Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 12:20
arkadaslar nefes yada agiz kokusu olanlar bunu yillarca ugrasip geçiremeyenler suanda ise tamamen iyilesmis yada iyiye dogru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan baslayarak gittigi tüm doktor ve gördügü tüm tedavileride içine alacak sekilde detaylariyla anlatabilir mi nasil geçtigini bana gelen özel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslinda ve bende merak ediyorum ve bunlari soruyorum geçmis paylasimlarim hepsini okuyunca birbirine giriyo lütfen büyük bir iyilik yapmis olcaksiniz bunu sadece kendi adima istemiyorum
IP
zeynep
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 10:02
ilk önce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdiginiz için çok mutlu oldum aslinda ben bu doktorlarin hepsine gittim sanirim bi tek psikolog kalmis. arastirip iyi bir psikologtanda yardim almaliyim tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslinda dikkat ediyorum ama mlesef fazlasi gerektigi konusunda haklisiniz:) bu sorunu yasayan herkes her doktoru denemis gibi görünüyo. sundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanin çaresi olacak tüm insanlipga faydasi dokuncak iyileseyim önce bu sitedekileri kurtarcam:)
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 22:25
zeynep ve tüm arkadaslarim lütfen benim söyledigim ürünlere fazla bagli kalmayin.
Sizlere iyi gelen ürünleri bulup onlari kullanmaya gayret edin.
Size iyi gelmeyen bir ürün olursa kullanmayi birakmanizi söylemek isterim.
Söyledigim ürünler konusunda kimseyi yanlis yönlendirmek istemem açikçasi. Tekrar söyliyim dedigim seyler sadece tavsiyedir.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
skywalker
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı skywalker Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 00:08
zeynep hanimin cevap verdigi arkadasin cevabi nerdeki?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu