Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Ve olay bitmistir... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2015 Saat 16:45
Probiyotik isteyenler haplarla falan ugrasmasin her seyin dogali var arkadas! Lahana tursusu bulsunlar yada ev yapimi yogurt veyahut sabah bir yemek kasigi elma sirkesini bir bardak suya katsinlar. Halsizlik olayini da çözdüm. Ekmek yemedim kahvaltida seker de yok, dinamizmim hissedilir sekilde artti. Karatay hocanin dedikleri yani. Ekmek ve seker, makarna pogaça yok. Deneyin 2.gün yazin.
IP
umit
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı umit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2015 Saat 12:56
Yakinimda konusan birisinin nefesi bana geldiginde kokuyu belirgin sekilde ben de duyuyorum. Ayni kokuyu baska kisilerin yaninda da belirginlesiyor, nefesimi tutup bir süre bekledikten sonra koku kayboluyor, nefes alip vermeye baslayinca agzimi açmadigim halde koku belirginlesiyor.

Mide-bagirsak kaynakli bir koku olustuguna inanmaya basladim artik, ben de sekeri tamamen biraktim, tahil ürünlerinden uzak durmaya çalisiyorum. Etkileri psikolojik mi bilmiyorum ama vücut biraz daha dinçlesmeye basladi, burun bosluklari biraz daha açildi, dil kaplamasinda azalma yok. Yogurt,kefir ve tursu yemeye basladim, elma sirkesini içmeye de baslayacagim bakalim ilerleyen günlerde nasil olacak.
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 01:25
Mehmet 10 gündür candida diyeti yapiyorum. Zor oluyor biraz ama degdi. Gerçekten koku çok azaldi :).
Sizlere faydali olur insallah paylasmal istiyorum.
Bu candida mantarinin beslendigi seyler var bunlari yemiyoruz bi süre. Ve mantar ölüyor.
Öncelikle kesinlikle sekeri birakin çayinizi sekersiz içeceksiniz. Seker mantari azdiriyor. Sekerli hiçbirsey yemek yok. Seker ihiyacinizi meyvelereen karsilayacaksiniz. Bolca meyve.
Sonraki süt ve peynir bunlari da yemek yok. Ama nedense yogurt ve kefiri bolca tüketmek gerekiyormus. Mayalaninca kimyasal degisime ugradigi için olsa gerek,
Sonra beyaz unlu hiçbirsey yemek yok biliyorum zor oluyor ama bunlar da mantari beskiyor. Pogaça simit aklinixa ne gelirse. Ekmek konusuna gelirsek tam bugday unlu ekmek yiyin. Az yiyin ynede.
Snra priinç de tüketilmicek,
Hijyen çok önemli günde 5 keee dilinizi firçalayin, haftasa 1 dis ipi.
Ve bolca su günde en az 2.5 litre.
Arkadaslar ben gerçekten fayda gördüm ailem saolsun bunlara çok dikkat edip yemekleri öyle yapiyorlar. Ramazan oldugu halde koku asiri degil var tabi yne ama ben 1 ay a gidecegini düsünüyorum.
Yedigimiz neredeyse hersey dogal degil dikkat etmek lazim.
Sizlere de faydasi olur insallah. Allahtan ümit kesmeyin. Hastaligi veren Allah sifasini da verir...
IP
umit
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı umit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 09:09
Faydali bakterilerin miktari arttikça mantarlari kontrol altina alip yok etmeye basliyor, mantarlarin besin kaynagi kesilince üreyip çogalmasi da azaliyor. Bakteri mantar maya dengesinin saglanmasi biraz zahmetli ve zaman aliyor tabii ki. Yaklasik bir hafta oldu sekerli ve unlu gidalari birakali, bunun yaninda evde dogal süt ile yapilan yogurt ve özellikle yogurt suyu, lahana tursusu destegi ile vücut rahatlamaya basladi, bagirsaklar rahat çalismaya basladi. Gaz sancisi, siskinlik, yorgunluk devam etse de önceki kadar yok. Arkadaslarin söyledigi gibi bol su içerek bu mantarlarin çikardigi toksinleri vücuttan atilmasini saglayip bu toksinleri temizlemeye çalisarak yorulan karacigeri de rahatlatmak gerekiyor.

Asagida bagirsaklarda koloni sekilde artan mantarlarin vücuda etkisi ile ilgili yaziyi okuyabilirsiniz.

http://epochtimestr.com/index.php/41425
IP
zeynep
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 10:27
magdur 42 deniyecegim lütfen deneyen varsa ve geçerse buraya yazsin
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 11:36
Geçmis olsun magdur42. Insallah daha iyi olur. Bende diyetime devam ediyorum ama kesinlikle ekmek yok. Tam bugday unlu ekmegin bir farki yok diger ekmeklerden ikisi de rafine ediliyor. Baslarda alisamam zannediyordum ama alistim. Oruçlu oldugum halde çok zindeyim. Gün içerisinde uzanmiyorum. Pirinç pilavi yok. Seker yok. Vücudun seker istegi azaldi. Glisemik indeksi yüksek besinlerden uzak kalmaya gayret etmek lazim. Bunun yaninda göbek eritmek için ideal bir yol. Yani bel çevresi yagi eriyor tabi günlük süt iki bardak içersek daha faydali oluyor.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 12:01
Orjinalini yazan: umit

Asagida bagirsaklarda koloni sekilde artan mantarlarin vücuda etkisi ile ilgili yaziyi okuyabilirsiniz. http://epochtimestr.com/index.php/41425

Bu sitede yazanlari okudum. Yazara bu kadar çok sayida yanlis bilgiyi nasil bir araya topladigini sordum. Yazilanlara bilim kaynagi gösterirse cevabi sizinle paylasirim
-M

Düzenleyen aydinmur - 25-Haziran-2015 Saat 12:02
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 20:35
Arkadaslar bende yaklasik bir aydir bahsi gecen ekmek ve sekeri kestim tamamen ve bol su icince resmen benim koku da azalmaya basladi!
Bundan bir ay once,birsey deniyorum bakalim sonuc ne olacak,deyip yazmistim siteye.Sizin yazdiklarinizi okuyunca,bende denedigim diyeti yazayim dedim.
Bu arada unutmayin butun islenmis ekmekler ayni etkiyi yapiyor.Aslinda bugday olayini kesinlikle almiyorum.
Ve gercekten bol su bircok seyi hallediyor.Simdilik durum bu yonde.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2015 Saat 22:41
pH: 6.5 cikti. Bu kotu mu?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2015 Saat 09:42
Neyin ph 6.5? Su mu idrar mi? Su ise, suyunun markasini kesinlikle degistir. 7.5 ve üstü su al. Hatta 8 üstü su var onu al.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2015 Saat 14:24
Idrarimin pH'i. 6.5 cikti.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2015 Saat 02:19
Daha fazla su tüket ve bu suya biraz karbonat ekleyerek ph i yükseltebilirsin
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2015 Saat 13:48
pek inanamasamda mehmetin söylediklerini uygulaycagim korbonatli suyu.kokuyu bu arada ben kesinlikle alamiyorum ama var eminim sordum çünkü.
Bu arada bu hastalik bana latinceyi baya bir ögretti :)
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2015 Saat 17:10
Ben bu diyeti 2 yildir yapiyorum nerdeyse,ama kokuya etkisi 0 bende ise yaramadi
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2015 Saat 19:04
Arayan kardesim kokuya sendeki etkisi sifir olabilir ama herkesin bünyesi farklidir. Bu arada seker ve karbonhidrati kestim keseli süper dinçim. Umarim bel çevresi yaplarim erir :)
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2015 Saat 02:00
Mehmet sen seker ve karbonhidrati kesince enerjik oldun öylemi valla ben önceden spor yapardim kasli vücudum vardi bu agiz Kokusu halsizlik moralimi bozdu 63 kg dan 54 e düstüm istah azaldi zaten bide karbonhidrat deyince ben eskiden çok fazla makarna yerdim günlük yani ayrica çok fazla pastörize süt içerdim günde 1 litre(paket) sizede varmiydi böyle beslenme Tarzi? Ben bunlardan oldugunu düsünüyorum
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2015 Saat 12:03
Bimiyorum valla. Süper dinçim. Oruçlu halimle bir kere uzanma hissi hissetmiyorum. Dün iftara davetliydik adam baklava getirmis. Ayip olmasin dedim yedim iki dilim. Sonrasinda çabuk aciktim. Halsizlestim...
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2015 Saat 16:49
Mehmet kardes haklisindir sana inaniyorum ben gece yatarken dilime ve çok gerilere kadar bu karbonati iyice sivardim bile ama olmadi sadece kokuda bi degis oldu azalma degil sadece kokukun karakteri degisdi senin adian sevindim nence tip 1 icin olabilir nedersin
IP
karam
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı karam Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Temmuz-2015 Saat 14:36
mehmet kardes ben foruma yeni katildim.karbonatla ilgili yazdigin seyler çok ilgimi çekti ve ramazandan sonra kesin uygulacagim.çünkü benzer seyleri yasiyoruz.tam anlayamadigim karbonati sabah kahvaltidan önce içtigimiz suya öglen yemekten sonraki suya ve aksam yemekten sonraki suya mi katacagiz ?diger zamanlarda içtigimiz su karbonatsiz olacak degilmi
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2015 Saat 20:11
Mehmet, Xyzal ilaci kac gunde kokuyu tamamen kesti senin?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2015 Saat 21:19
Murat Hoca, karbonat mide yanmasi disinda ise yarayacagini düsünmüyorum demis, kandida hiçbir ise yaramaz demis. Hâlâ karbonatin ise yaradigi konusunda israrcisiniz.

Ben de iki üç yil önce kullandim, sadece agiz için degil koltuk alti kokusu için kullandim, mide kaynakli koku için kullandim. Mideyi biraz ferahlatiyor, hepsi o. Hali, buzdolaplari kokusu bastirmak için kullanin daha çok ise yariyor.

Bizim bu sorunumuzu doktorlar-tip disinda kimse çözemeyecek. Neler denenmedi ki burada: karbonat, sirke, kefir, zeytinyagli bir bitki, flagly, nidazol, nefes teknikleri ... Hangisi kalici kesin çözüm, hiçbiri.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 11:26
Xyzal ile de kokuda hafifleme hissetmistim. Azalma kesinlikle oldu diyebiliirm.

@asdf Ben karbonatli su içiyorum ve agiz kokum gidiyor, ne yapabilirim ki geçiyor iste? :) O öyle dedi, bu böyle dedi çok da umrumda degil, önemli olan etkileri nelerdir ve neden ise yariyor bunu incelemek.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2015 Saat 22:05
@asdf

Murat hoca Tanri gibi birsey mi her dedigi dogru olsun. O da insan.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2015 Saat 09:47
Arkadasim, isimler önemli degil. Bak burda adam sana bilimsel açiklamasini yapmis. Içerigi pek anlamadim ama son cümlede "alkali ortamda agiz kokusu kolaylasir." diyor. Buna bilimsel bir cevabin varsa ver biz de aydinlanma yasayalim bu dertten kurtulalim.

Buraya üye olmayan ama okuyan birçok kisi var. Böyle kesin yargiyla konusursaniz onlar da etkisi olmayinca umutsuzluk yasarlar. Hemen her seyi her öneriyi denemis biri olarak söylüyorum: Doktor önerisi olmayan bir seyi asla kullanmayin. Iki üç gün koku belki geçer ama üç gün sonra hem koku geri gelir hem sagliginiza zarar vermis olursunuz.

Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: Mehmet

Benim bunlara cevabim; karbonat suyun PH derecesini degistirerek, bu bakterilerin yasamsal ekolojilerini bozup, oksijensiz ortamdan oksijenli ortama yani alkali ortama geçisidir. Sizce neden?

Bu sorunuz ayri bir baslik hak ediyordu.

Bir ortamdaki hidrojen (H) iyon konsantrasyonunun kologaritmasina o ortamin pH derecesi adi verilir.

Kologaritma, logaritmanin çarpma islemine göre tersidir yani 1/log seklinde düsünün.

Nötür ortamlarin pH derecesi 7 'dir. Eger pH=7 ise ortamin 1 litresinde 100 nmol hidrojen iyonu vardir. Ölçülen pH derecesindeki 1 birimlik artis, ortamdaki H+ iyonu konsantrasyonunda 10 kati azalma demektir. pH=8 olunca H iyonlari 10 kati azaldi demektir.

H+ iyonlari ile hdiroksil (OH) iyonlari arasinda bir tahterevalli bulunur. H+ artarsa OH- azalir. tersi de dogrudur.

Bir ortamin asitliginin artmasi H iyonlarinin artmasidir. pH derecesi 7 nin altina iner. OH- iyonlari azalir.

Bir ortamin alkaliliginin artmasi H iyonlarinin artmasidir. pH derecesi 7 nin altina iner. OH- iyonlari artar.
---
Buraya kadar anlaiysak bir sonraki basamaga geçelim böylece Tip 1 agiz kokusu kavrayin.

OH- yükselince, yani pH yükselince, yani H+ azalinca, yani sizin ifadenizle alkali ortam olusunca, beklenen felaket olur ve Oksijen ortami terk eder. Aslinda oksijen ortami terk etmez, ortamdaki oksijen gaz halinde iken H+ ile birlesir ve OH- seklinde dönüstügü için mevcut H+ azalmis gibi olur. Mekanizmasini bir kenara koyarsak alkali ortamda oksijenin baglanarak dokuyu terk ettigini gözlerinizin önünde canlandiriniz, bir kenara yazniz, tespit ediniz. Bunu aklinizda tutunuz. Biraz sonra lazim olacak.
-
Mukoza yüzeyinde gelisen bir kaç redoks reaksiyonu daha vardir. redoks hücrelerinin elektron vermeye istekliligini ifade eden envanter voltajina redüksiyon potansiyeli adi verilir. pH ile Eh tahterevalli yaparlar. Bir ortamda birisi yükselirken digeri düser.

Yani bir doku, ortam veya sivi kütlesi elektron vermeye ne kadar istekli ise voltaji o kadar negatiftir ve pH yüksektir. (Sistein, sistin, Vitamin K3, lisin, methionin ve diger aminoasitler vs)

Elektron almaya ne kadar istekli ise voltaji o kadar pozitiftir. (ozon, oksijen, metallerin hepsi, kan vs..)

Redüksiyon potansiyeli düsük olanlarin anaerop bakterileri destekledigine, redüksiyon potansiyeli yüksek olanlarin anaerobizmi engelledigine dikkat ediniz.

Simdi yukaridaki satirlarda aklinizda tutunuz dedigim bilgi ile son verdigim bilgiyi birlestirelim. Alkali ortamda agiz kokusunun kolaylastigini kolayca görmeye basladik mi?
-M

IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 01:51
Saygisizlik yapmayin. Murat hocayi küçümseyecek adamin burada isi ne çok biliosan kendin bul çaresini. Hocamiz bizim için ugrasiyor burada. Senelerce arastirma yapip bizim için bi yol bulmaya çalisiyor. Böyle insan bulmak zor. Hocam allah sizden razi olsun. Böyle insanlarin dediklerini dikkate almayin lütfen siz bizim için çok degerlisiniz..
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 10:21
Böyle insanlar derken beni kastetmediniz umarim magdur42. Zira Murat hocaya herhangi bir saygisizlik içeren bir cümlem yoktur. Diger arkadas biraz üslubunu düzeltebilir bu konuda.

Karbonat ile sadece agiz kokusu degil bir çok hastaligin tedavi edildigini okuyorum. Bilimsel olmasa da insanlar fayda bulduklarini söylüyorlar. Sonra kanser hastalarinin havuç suyu, kenevir yagi gibi dogal yöntemler ile kanserlerini tedavi ettikleri bir çok bilgi var. Allah o duruma düsürmesin ama bilimsel diye tanitilan kemoterapi degil de bu sekilde anlatilan tecrübe ile sabit seyleri denerdim.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 12:35
ben forumda yeniyim arkadaslar karbonatli suyu bende 3 gündür içiyorum alamadigim kokuyu o anda aliyorum ve giri kayboluyor neden bilmem birde yemek yerken bile koku oluyor 7/24 koku var diyebilirim
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 18:33
Benim uslubumda ne varmis? Murat hocanin insan oldugunu soyledim. O da birseyleri yanlis bilebilir. Koru korune bir insana %100 inanmam gider arastirmami yaparim. Burada saygisizlik yok yani.
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 21:58
Bi dusunceyi anlatmanin pek cok yolu vardir.size gore normal olan bi anlatis tarzi baska insanlar tarafindan normal olarak gorulmeyebilir.insanlarin bazi konulardaki hassasiyetlerine saygi gosterip bidahaki sefere daha dikkatli davranilirsa herhangi bir sikinti olmayacagini dusunuyorum :)
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 22:07
Ayrica sadece muayenesi icin bile avuc dolusu para odedigimiz doktorlarla dahi ( genel olarak ) en fazla iki kere konusabildigimizi bidaha soru dahi soramadigimizi gozonunde bulundurursak Murat hocamizin ve bizim icin yaptigi seylerin karsiligini nasil odeyecegiz bence bunu dusunmemiz lazim...
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2015 Saat 23:34
Ncort arkadasamiza söyledim. mehmet kardesim sana söylemedim. Bende kullaniyorum karbonati zaten.
Körü körüne baglanan yok. Ama elestirmeye de hakkin yok bence kardesim. Hoca birseyler biliyor da söylüyor zaten emin olmadigi seylerde kesin birsekilde bilmiyorum dedigi gördüm. Bizi yanlis yola sevketmek istemez.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2015 Saat 18:22
Ya siz okudugunuzu anliyor musunuz? Adam demis murat hoca karbonat ise yaramaz diye ee iste adamda ise yaramis. Tepki buna zaten. Ilah yerine koymayin kimseyi. O da bi insan o da hata yapar. Hala murat hocayi savunuyorsun sanki ben murat hocayi elestiriyorum.
IP
Magdur42
Üye
Üye

Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2015 Saat 02:40
Neyse kardesim sikinti çikmasin. Sana sadece murat hocanin degerli oldugunu sölemek istedim. Kalbini kirdiysam ya da sinirlendirdiysem hakkini helal et. Kimse kimseyi ilahlastirmiyor. Görüsüne saygi duyuyorum. Sen de öyle düsünebilirsin.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2015 Saat 23:56
Asil konuya dönelim karbonatli suyu eritip içtim ilkkez ilk 2 yudumda agiz kokumu yogun bir sekilde aldim ondan sonra alamadim bakalim ileriki zamanda ne olacak birde parmagimi bademciklerime dogru sokunca ayni koku geliyor. Sorun bogazdaysa formülün faydasi olurmu acaba
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 09:54
Uzmanliga, bilime saygi duymak ilahlastirmak degil. Sen de karbonat kullan kurtul en iyisi.

Mehmet27, parmagini bademcige bastirinca herkesin kokar. Beyaz pis kokulu magma(bademcik tasi) denen seyler geliyor mu? Bende magma vardi ama bademcik ameliyati olmama ragmen koku geçmedi.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 15:57
Hayir bademcik tasi gelmiyor
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 21:24
Degerli arkadaslar,
Bu gruptan 1 kisi hariç kimseyi kovmadim. O kardesimizi seviyor olmama ragmen bana degil ülkeme hakaret ettigi için çikardim.

Yani bana istediginizi söyleyebilirsiniz. Arkama söylenecegine önümde söylenmesi sevindiricidir. Üzülürüm, ama 10 dakika sonra unuturum.

Ilahlasma konusuna gelince.
Hasa. Kullugumuzu biliriz.

Bir arkadasimiz "gözünde büyütme" anlaminda bir düsüncesini klavyeden yazarken acele ile aklina bu terim gelmis ve kullanmis. Daha sonra tepki almis olmasina ragmen, söylediginden dönmek istememis. Durum bundan ibarettir. Bos verelim. Olur böyle yanlis anlasilmalar. Zamani geriye almak mümkün olsaydi eminim O da bunu hiç yazmamis olmayi tercih edecekti. (Yaniliyorsam düzeltsin.) Duymamis kabul edin. O da söylememis olsun. Tatlilikla kapansin bu konu.
-M

IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2015 Saat 12:39
Murat hoca zaten kendini begenmis ve bencil birisi olsaydi Ncort arkadasimizin ilahlastirmayin diyen yazisini onaylamazdi.
Ayrica arkadaslar burda bizim sorunumuz birbirimizle degil bu Agiz kokusu denen hasatalikla birbirimiz kirmaya gerek yok.
IP
mnesmaden
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı mnesmaden Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2015 Saat 23:10
S.a forumu takip ediyofm ne zamndir mehmet arkadasin dedigi suyu ara sira ictim faydasini gordum ama tam olarak sorunun kokenini bilmemiz ve o yonde hrekt etmemz gerekiyo bence
bende surekli bir koku var gecmiyo dis fircalarken bile koku var ve artik biktim elim kolum baglandi bademcik tasi dedik doktor yok dedi endoskopi oldum antral gastirit cikti disci dislerin harika dedi peki sorun nerde ergenlikten beri var 6 7 senedir hep beraber bu illetten kurtulalim ve rahat rahat hayatimizs devam edelim
IP
dertli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı dertli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2015 Saat 21:53
merhaba arkadaslar,ben bu forumu agiz kokusu arastirmasi yaparken buldum.bende 1 senedir kr farenjit var.en son bir ay önce farenksi koter ile yaktirdim.bir kaç seans daha lazim dedi doktor.burundan damlatilan içinde gümüs sülüsyondan olan bir damla da verdi.benim koterden önce agiz kokum olmazdi.koterden sonra azda olsa koku olmaya basladi.verdigi damla farenjitimi biraz daha fazlalastirdi.ama kismende iyiyim.doktorun demesine göre bir kaç seans sonra bu is olacak.

simdi koku kismina gelince bunun nedeni genelde bakteriler.bu bakteriler bogaz ve bademcikler disinda nerelerde olur bilmiyorum.yani dilin arkasinda filan kaynaklimi bilmiyorum.ama bildigim su ki büyük bir çogunlukla bakterilerden dolayi koku ve halsizlik oluyor.

bazi arkadaslar forumda candida diyetine baslamis.en iyisini yapiyorlar.bu beslenme düzenini bir diyet olarak algilamanin disinda bir yasan tarzi olarak benimsenmesi gerekiyor.bende ayni zamanda prostat iltihabida var.bizimde forumumuz var,candida diyeti hakkinda çok kapsamli bir arastirmamiz mevcut. www.kronikprostatit.org da çözüm basliginda bu candida diyeti konusuluyor.

ben bazi özel nedenlerden dolayi bu diyeti uygulamiyorum.ama sekerde tüketmiyorum.ekmek,prinç vs.tüketmek sorunda kaliyorum.

bu arada candidaya doktorlar inanmiyorlar.
IP
<< Önceki Sayfa   7 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu