Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: AGZIM KOKUYOR Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
agiz magduru
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı agiz magduru Cevaplabullet Konu: AGZIM KOKUYOR
    Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 21:38
HATIRLADIGIM KADARIYLA 6 YADA 7 YASLARINDA BASLADI BU BENDE SU AN YASIM 23 O SENELER KOKU BUGÜNKÜ KADAR DEGILDI SU ANA ÖYLE BI KOKU VARKI SABAH KALKTIGIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIGIMDA DILIMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BILE ASIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCIKLERIM DELIK DELIK ALDIRSAM BI FAYDASI OLURMU SIZCE? 3 DOKTOR BAKTI BIRAZ BÜYÜK AMA BI ANORMALLIK YOK DEDILER SADECE ÖZEL BI HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIGINDA O DOKTOR SENIN AGIZ KOKUNU BASKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCIKLER DEDI VE BI SÜRE IÇIN ANTIBIYOTIK VE GARGARA VERDI ONLARI KULLANIRKEN GECTI AMA ONLAR BITINCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BITINCE GEL BADEMCIKLERRINI ALALIM DEMISTI SIZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA ÇOK KARARLIYIM ARTIK GECSINDE HIÇ BISEY UMRUMDA DEGIL YETERKI KURTULUYUM!!
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 17:46
Aldir kardes. Doktorda önermis hem.
IP
Gizoss
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı Gizoss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2015 Saat 19:34
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim
IP
trouble
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı trouble Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2015 Saat 10:15
   Benim koku problemim de ilk okul yillarinda basladi tersine ilk yillar koku çok daha fazlaydi tabi o zamanlar agiz hijyeni yok, çürük dis çok bunlar da kokuyu etkilemistir.

Üniversite sinavina çalisirken karar verdim doktora gittim özel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sinavdan sonra aldirmaya karar verdim 5 sene geçti üzerinden daha yeni aldiracagim 15 Eylül de ameliyatim var.

Kokunun bademcik kaynakli oldugunu düsünmüyorum hatta bende bazen koku olmadigini bile düsünüyorum bugüne kadar koku oldugunu söyleyen çikmadi özellikle sordugum insanlar,kiz arkadasim bile bu konudan bahsedince dalga geçtigimi düsündüler ama çok az bir koku var ve beni oçok etkiliyor onunda burun ya da geniz akintisi kaynakli oldugunu düsünüyorum ama seçenekleri azaltmak için bademcik ameliyati olacagim.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2015 Saat 13:53
trouble pek mantikli bir karar verememissin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali üzerine kaç kez yazi yazdi. Agiz kokusu öyle bir seydir ki; çevrenden tepki almaman imkansizdir. Birisi ikisi mutlaka yüzüne çarpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldiginiz cevaplar agiz kokusunun olmadigi yönünde. Tam bir tip-5 vakasi.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu