|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kadar ameliyat ve çabadan sonra geçmeyen koku utansin yaa
. |
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Geniz eti degil. Benim orta konka yapisikmis karsi tarafa o engelliyor hava gitmesini dedi maksiller sinüs girisiyle de bi islem yapacak etmoid sinüsleri de temizleyecek. Yani anatomik problemleri halledecek. Hocam dedim geçecek mi canimdan bezdim yüzde 90 geçecek dedi baya iddiali konustu. Umudum yüksek bu sefer olacak nolur olsun artik.. |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Diloy insallah çözüm bulursun ya senin sikayetlerin benimkiyle çok benzer senin durumuna göre bende goruneyim gittigin doktora zaten burun ameliyati olmam gerekiyordu
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Aaa benim de konkalar sis.
Senin büyük oranda iyi olur diye düsünüyorum iyi bir doktormus iyi ilgilenmis |
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Diloy umrim iyilesirsin anladigim kadariyla burun etin büyük bundan dolayi ona bi müdahele olacak, maksiller sinüslerin kapakçiklarini açacak, etmoid sinüslerini de temizleyecek. Sende zaten tomografi ile teshisi konmus bi sinüzit vardi. Bu müdahele büyük oranda rahatlatir umarim. Geçmis olsun haberdar et.
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Diloy merhaba durumun nasil naptin nasil geçti ameliyetim umarim iyisin dir
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
Iyi geçti ameliyat tamponlu burnum suan dinleniyorum antibiyotiklere devam ediyorum 3 gün kaldi bitmesine. Çarsamba tamponlar çikacak. Günde 2 kere zyrtec aliyorum. Çarsamba alerji tedavisine baslayacagini söyledi dr. Bu sefer olacak eminim.
Bu forumdaki bir çok kisinin hastaliginin kaynagi kbb. Burun testiyle siz de bunu teyit edebilirsiniz. Bir burun kokuyor digeri kokmuyosa benimle ayni dertten muzdaripsiniz demektir. Bizim sorunumuz asiri alerjik bünye ve burun veya sinüste anatomik sikintidan kaynakli kurtulamadigimiz anaerobik bakteri. Semptomlar: -geniz akintisi (agzinizi kokutan bu aslinda burnunuz kokuyor) -bagirsak, gastrit, faranjit gibi diger saglik sorunlari. (alerjiyle alakali) -bir an var olan bir an yok olan seviyesi degiskenlik gösteren koku -yedigine içtigine göre kokunun artip azalmasi (alerjen gida/gidalari yiyince mukoza kalinlasiyor hava geçisi azaliyor) -sigara alerjisi (bir çogunuzda var bence disarida daha çok tepki almamizin sebeplerinden biri) -stres altinda kokunun artmasi (bunun sebebi ne emin degilim. -konusmazken bile birden etrafa yayilan koku (bu koku enfekte olan burundan geliyor yukaridaki sebeplerden biri olustugunda geliyor muhtemelen) Bu benim diyorsaniz beni bekleyin ben iyilesince siz de benim yaptiklarimi yapip iyilesirsiniz eminimki. 🙏 |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Belirtiler çok benzer.
Allah sifa versin hepimize amin |
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Güncelleme yapayim:
Bugün tamponlar çikti enfekte sag taraf tamamen açik durumda dr kontrol etti kamerayla bir daha tikanaklik yapmaz falan dedi o problemli konka için. 3 gün oldu sanirim antibiyotik kullanmiyorum koku hala yok nefes alisverisim çok iyi. Sunu anladimki benim alerjim varmis bu yasa kadar hiç umursamamisim zyrtece ameliyat öncesi baslamistim zaten baslar baslamaz farki gördüm akintimi ne kadar azaltti ve burnum tamponluyken bile nefes alabildim burnumdan. Önceki ameliyatta 2 gün tamponlu durmak bile mahvetmisti beni. Bu sefer 6 gün tamponlu durdum hiç rahatsiz etmedi. 2. Bi alerji ilaci daha yazdi dr zespira. Bunu bu aksamdan itibaren kullanmaya basliycam bakalim bir fark yaratacak mi. Kesinlikle sigarayi biraktim bu çok önemli çünkü alerjik bünyemi daha da yorup sinüslerimi dolduruyordu. Sigarali ortamda bile bulunma bir süre dedi dr. Geniz akintim oldukça az ameliyatli olmama ragmen agzimi da ferah hissediyorum. 1-2 hafta içinde kesinlesir kurtulup kurtulmadigim ama hissediyorum bu sefer oldu. Yillarca sinüzitten kaynakli faranjit yüzünden agiz kokusu çektim. Kötü beslenme aliskanliklari, sigara-alkol ve üst üste grip olmak vs (çünkü bu lanet iltihaplar yillar geçtikçe bagirsagi mideyi mahvediyor bagisiklik düsüyor) artik sinüsler dayanmadi (yapisal bozukluk ve alerji de var tabii) hücre ölümü sebebiyle insan içine çikilamayacak bi koku çekmeye basladim 4 aydir. Ama artik eskisinden de iyi olacagim sebebi bulup dogru tedaviyi uyguladigimi düsünüyorum umarim yanilmam. |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
konusu açilmisken bende bi kaç sey eklemek istiyorum 2016 agustosta omzumdan ameliyat oldum 2 tur agri kesici bide antibiyotikli bi ilac daha verdi ismini hatirlamiyorum. ondan sonra kardesim bi kac kere uyardi o donem yemem cok bozuktu hem ac kalirdim hemde yediklerim çöp seylerdi beyaz ekmek peynir zeytin vb hem az yerdim ve yediklerim bunlardi o donemdem sonra bi kac defa antibiyotik daha verdiler anlamiyordum sorunu asil kötulestiren antibiyotikti en son antibiyotikten sonra fark ettimki artik asiri bi geniz akintim ve ciddi bi bagirsak duzensizligi olustu sindirimim baya yavaslamisti et balik tarzi haysansal protein yedigimde geniz akintim cok artiyordu nedenini arastirdim buna bagli vucut kokusu oluyordu bunu burnumu sikarak o anda nefes aldigimda anliyordum megersem protein seven kötu olan iltihap yapan bakteriler hayvansal proteinden histamin uretiyormus ve histamin demekte geniz akintisi demek kisaca bagirsak floram bozulmus ve disbiyosizim var sinuzit oldugmu bile bilmiyordum. beslenmemi tamamen degistirdim sifir seker meyve serbest(turuncgil meyveler haric). gunde 2 ogun saat 8 den sonra yemek yemiyorum kalkar kalkmaz ilk 2 saat adacayi veya devedikeni cayi iciyorum duruma gore degisiyor hangisini istersem bazen maden suyu iciyorum gun icindede ictigim oluyor normal cay kahve uzak duruyorum bunlarda histamini arttiyor malesef. acik cay belki icilebilir ben icmiyorum. aksam yemegiyle sabah yemegi arasind en az 12 13 saat birakiyorum.
yedigim seyler magnezyum klorur ve cinko magnezyum klorur yenilebilir olanindan bulun yada her onunuzue geleni almayin ustunde yenilebilir yazmasi onemli tadi cok ama cok aci ben 100gram olarak aldim bu histamini ciddi sekilde dusurur takviyelerde satilanlar genelde magnezyum sitrat fakat sitrat sitrik asittir ve fermente edilerek yapilir yani histaminlidir o yuzden kullanmiyorum. magnezyum kolrururun trendyolda kapsullu olaninidna gormustum siz alabilirsiniz isterseniz cinkoda cok onemli gunde 15mg olarak alin takviye seklinde. buda histamini dusurur.magnezyum klorur ise 1 cay kasigi toz halinde bol suyla direk yutun agiz bekletirseniz agziniz yanar aciligindan yutamazsiniz. gunde 2 3 maden suyu veya 2 3 bitki cayi iciyorum karisik olanlar degil adacayi veya devedikeni cayi oluyor genelde. gunde 2 çesit çig olarak 150 gram kadar yiyorum ornegin nohut ve kuru fasulye(yarim su bardagi kuru fasulye yarim su bardagi nohut toplamda ortalama 150 gram yapiyo) 3 4 kasik zeytin yagi salatay koyuourm markette satilanlar degil extra virgin asitsiz olandan digerleri iyi degil internetten aldim market fiyatiyla ayni soguk sikim ve extra virgin yazmasina dikkat edin sebze serbest domates nadir yerim meyve(turuncgiller haric) kuruyemisler serbest 1 avuc kadar gunde max 3 ogun yiyorum aralarinda en az 5 saat oluyor bakliyatlari mutlaka 1 gun onceden suda bekletiyorum 1 2 kere suyunu degisiyorum icinde lektin var suda cozunuyor direk pisirseniz geniz akintisi yapar hepsi bu kadar. busekilde beslendikten 5 gunununde geniz akintisini artik hissetmedim gunde sabah aksam olarak 2 kez disimi ve dilimi fircaliyor dil fircalamak icin tung dil fircasi aldim arkadan once fircaliyorum sinusleri açiyor dis macunu olarakta https://www.google.com/search?q=dent%C4%B1ste+ag%C4%B1z+kokusu&tbm=shop&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwisyq6br6D0AhXNlosKHbrxDikQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1366&bih=657&dpr=1#spd=17717163179093397596 bu macunu kullaniyorum dil fircasina suruyorum ve naneli oldugu icin sinuslerdeki akintiyi aciyor gercekten cok faydali piyasadkai herhangi bi ekstra naneli dis macununu kullabilirsiniz.ornek paradontak extra ferahlik dis macunu fircaladiktan sonra burnuma https://www.akakce.com/serum-fizyolojik/en-ucuz-zade-vital-nigefix-15-ml-nazal-sprey-fiyati,260619356.html bu spreyi sikiyorum ise yariyor mu bilmiyorum antibakteriyel oldugu icin belki buda ise yaramistir emin degilim kullaniyorum. hepsi bu kadar bunlarin bana aylik masrafi 200tlyi gecmiyor ilk gunler yapamadigimi fark ettim aliskanliktan nedeni bilmedigim bi sekilde 12 13 saat ac kalmaktan olsa gerek cok az seyi canim cekiyor artik et baliktan nefret ediyorum mesela sut urunu hic yemiyorum canimda hic cekmiyor sekerde ayni sekilde cunku meyve yiyorum suan cok iyi durumdayim sinuslerim bos ve eskisi gibi bas agrisi dikkat daginikligi halsizlik vs hic yok. |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
diloy bunlari bi nevide senin icin yazdim bundan sonra beslenmeni degistirmezsen geniz akintin yine artar bu sadece burunla alakali degil zamanla kullanilan antibiyotikler yuzunden vucudun koruyucu bariyeri(probiyotikler) cok azaliyor zararli yiyecekleri artik tolere edemiyorsun ben eskiden tolere edebiliyordum artik edemiyorum geniz akintisi yapiyor bundan sonra bu dediklerime dikkat edersen kendin icin iyi yaparsin.
|
|
![]() |
|
Arda
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Aci kavun ise yaradi mi?
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Murat880 çok güzel düzenli ve zararsiz bir tedavi.
Allah sifa versin. Süt ürünleri, et kolonda bakteri olunca koku yapiyormus. Bende de kokuya sebep oluyor. Bende bu ara kaynamis suya limon sikip içiyorum (icebilecegim kadar sicak) iltihap kurutucu özelligi var, bagirsak için de iyi olabilir. Gerçekten yeme içme çok çok çok önemli. Normal kokunun da üstüne çikiyor ve burnumu tikatiyor bazi yiyecekler. Hazir gida, un,seker bunlar beni çok zora sokuyor |
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Dostum sorunun çözüldü mü?
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
bana mi diyorsun
|
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik kullandi diye geçmeyen agiz kokusu olan birini simdiye kadar ne duydum ne de gördüm. Diloy sinüzit tedavin tamamlaninca düzelirsin insallah. Alerji de bir etmen tabi onu da ortadan kaldirmak gerek. Sigara dumanina son zamanlarda çok maruz kaldigimdan bir miktar koku kontrolden çikar gibi oldu. Ben de ilk firsatta alerji konusunda bi uzmana danisacagim.
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
Koku hala yok.
Sigarali ortamda da dursam alkol de alsam koku yok. Sag taraftan artik rahatça hava geçisi var rahatça bosaltabiliyorum. Antibiyotigi ameliyattan 2-3 gün sonra bitirmistim zaten. Ameliyat olali 10 gün oldu. Defalarca test ettirdim insan içine de çiktim koku yok. Sanirim bu sefer oldu. Bu arada aci kavun azaltti ama tamamen ise yaramadi çünkü sikinti yapisal enfekte tarafin sinüsleri havalanmiyor ve bosalamiyor. Ben inaniyorum ki herseyin basi sinüslerimizde veya burnumuzdaki yapisal bozukluk. Hava geçisi az oldugu için deviasyon konka vs sebeplerle bakteriler ürüyor yapisal bozukluktan bosaltim gerçeklesmiyor hele alerji de varsa tuz biber üstüne. O iltihaplar aka aka faranjit, gastrit, ibs vs haataliklar da yapiyor ve birden fazla tip kaynakli agiz kokusuyla mücadele ediliyor. Bende sinüzit yok demeyin olmasa da deviasyon kaynakli vs bi bölgede bakteri olusumu var. Burdan tanistigimiz pesyok nickli arkadasimla ayni sehirdeyiz bulustuk dertlestik her seyimiz tipa tip ayni ama onda sinüzit olmadigi için derdinin devasini baska bölümlerde aramis 15 yildir. Simdi ameliyat olacak umarim iyilesecek. Burnundaki deviasyon için koku yapmaz dedikleri için hiç üstüne düsmemis geniz akintisinin üstünde hiç durmamis drlar. Yediklerinizden kaynakli koku degisince insan mideye yöneliyor ama degil o sinüslerdeki bakteri yenilen içilen seye göre kokuyu azaltip artiriyor. Et vs yenilince o bakterilere bayram. Çogu kisi helipak kiti kullaniyor kullandigi sürece koku yok birakinca geliyor o halde mide diye düsünüyolar. Aslinda o setteki tedavi sinüsteki bakterileri de öldürüyor fakat yapisal bozukluk düzeltilmedigi için bakteri tekrar ürüyor. Gibi gibi bu örnekler artirabilir. Yillarca faranjit gastrit, ibs, kronik yorgunluk, sik hastalanma vs hep çektim. Zamaninda arastirsaydim bu konunun üstüne düser sinüzitimi iyilestiremesem bile kontrol altina alirdim mutlaka. Drlar bu agiz kokusu konusunda bilgili degil o yüzden röntgende deviasyon görünce koku yapmaz diyorlar mukozal kalinlasma neden degil diyolar vs. Ilk ameliyat oldugum dr sag taraftaki konkanin karsi duvara yapisik olmasini sorun etmedigi için iyilesememisim bu dra anlatinca sorunlarimi ne zaman artip azaldigini hava geçisi ne kadar azsa o kadar artiyor vs diye direk o konkayi gösterdi kamerayla fakat ilk dr o problem degil demisti. Yani sonuç olarak dislerde problem yoksa önceliginiz kbb sorunlari olsun bu problem degil, su koku yapmaz demelerine bakmayin yapiyor çünkü. Sorun giderildiginde vücuttaki sorunlar da (gasteit faranjit ibs) zamanla düzelicek artik o iltihaplar olmadigi için. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Hadi geçmis olsun, irtibati koparma lütfen. Çok sevindim senin adina. Bende de deviasyon var.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
diloy katiliyorum. ayrica dil pasi, gün boyu akan geniz akintisinin yapisik yapisik olmasi nedeni ile, bir sey yedigimizde mandalina mesela, orada suyu kaliyor yapisik oldugu için sonra koku yapiyor, dil pasi yapiyor.
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Diloy kendim iyilesmis gibi mutlu oldum. Bende deviasyon var ameliyet olucam hangi doktora göründün hangi ilde doktor yazabilirmisin lütfen bende görünmek istiyorum
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Dolar 12 oldu. Zaten böyle devam ederse 85 milyonun da açliktan agzi kokacak. :d
|
|
![]() |
|
Marsss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Diloy ilk sinüzit ameliyatini hangi hastanede oldun? Yani dokunulmamis olan sinüs ameliyatindan bahsediyorum. Bu özelde miydi devlette miydi? Doktoru neden sikayet etmedin? Sehir ve isim verebilir misin? Simdi yeni oldugun sifa buldugunu düsündügün ameliyatini nerede oldun ve ayni sorum yine olacak devlette mi özelde mi oldun? Bize biraz bilgi verebilir misin?
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Evet aynen son gittigin doktor kimdir hangi ildedir fiyati nasildi bende gidecem ayni doktora lütfen dönüs yaparmisin diloy ilk firsatta
|
|
![]() |
|
Diloy
![]() ![]() ![]() |
2side özelde. Ilk ameliyatimi oldugum drun ünvani yardimci doçent sanirim profesörün bi tik alti oluyor. Ona direk kokum var sikayetiyle gittim yani dogru düzgün bi neden sonuç iliskisi kurmadan kafamda dra emanet ettim kendimi sonuçta o bilgili bu kokunun sebebini bulup çözer diye düsündüm. O ara gastroya, dahiliyeye falan da gidiyordum. Sinüzit, deviasyon, konka ve bademcik hepsini birden 7 bin tlye oldum. Ama tamponlar çiktigindan itibaren sag burnumdan sümkürdümgümde gelen bi koku vardi içten içten ve bosaltamiyordum burnumu sürekli genzimden akiyordu o taraf. Kafayi yiyordum o zamanlar disarida tepki aliyordum ama iyilestigimi düsünüyordum. Sonra günlerce arastirdim düsündüm bin kere kokuyu test ettirdim sorunun ne olduguna kesinlikle emin oldum. Prof bi kbbciye gittim 2 saat sürdü hem muayene hem soru cevap vs. Benim düsündüklerimi onaylar nitelikte seyler söyledi. Tabii sadece sordum ve dinledim bu böyle bu söyle diye ukalalik yapmadim drlar sevmez bilirsiniz. Neyse muayene 1.500 lira tuttu istedigi testler de 3 bin tl falan. Ameliyatin 30 binden asagi tutmayacagini anladim. Maddi durumum olmadigi için baska dr arayisina girdim sonra alerji konusunda uzman bu dru buldum bursa pedmer tip merkezi Necmettin uzunalioglu. Tomografimi götürdüm durumu anlattim prof kbbcinin dediklerini söyledim ne zaman artip azaldigini belirttim. Ameliyat öncesi ve sonrasi tomografiye bakti ilk ameliyatta daha kötü hale getirmis dr dedi. Yüzde 90 geçecek ameliyattan sonra eger sorun buradan kaynaklaniyorsa dedi. Dedim kesin eminim burnumun sol tarafi kokmuyor çünkü. 10 bin istedi pazarlikla 8 bine düstü. Ayni aksam ameliyat etti sagolsun. Sonuç olarak kesinlikle durum daha iyi eskiye göre. Sümkürebiliyorum, geniz akintim baya az ve hava geçisi çok daha rahat. Koku yok ama gelir mi o konuda tabii ki emin degilim dua etmekten baska çarem yok ama hissediyorum ya oldu bu sefer. Söyle bir sey var illa bu dra ameliyat olmak zorunda degilsiniz. Her hangi bir drun yapabilecegi bi ameliyat. Deviasyon düzeltilecek, sinüsler açilacak, et varsa halledilecek ve alerji ilacina baslanacak. Bunu her kbbci yapabilir. |
|
![]() |
|
Marsss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle açiklaman için tesekkür ederim Diloy. Insallah sagligina kavusmussundur. Bende burada bir çok hastanin kbb kaynakli oldugunu düsünüyorum. Senden tek ricamiz durumunu güncellemen. Dualarimiz seninle..
|
|
![]() |
|
Sercan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bu hangi doktor konum zaman verebilme sansiniz var mi?
|
|
![]() |
|
Sercan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam size mesaj atamiyorum mesaj kutunuz dolu sanirim.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
@diloy burun etini yakti mi yoksa cerrahi olarak kesip küçülttü mu hangi yontemle yapti söyler misin
|
|
![]() |
|
I feel it comin
![]() ![]() ![]() |
Diloy ne durumdasin haber et lütfen. Deviasyon + burun eti + sinüzit + alerjisi olan kisiler senden gelecek haberleri bekliyorlar, bekliyoruz.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |