|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
squid
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 21:52 |
Merhaba, uzun zamandir formu takip ediyorum . Gercekten cok hos ve güzel bir fikir olmus forum. Öncelikle 4 ayri çürügum var 2 tanesi tatli yedigimde agiriveriyor yada emdigimde fircalasamda geçmiyor bir disçiye gittim dolgu icin 400 istedi ve bu dislerim koku yapmadigindan bahsetti kaynagi farkli bir yerde ara dedi ama neskafe,seker,çikolata yedim mi agri hissederim ve dis üzerinde kotu bir tat bazen dissimi emdigimde içinden parçalar çikiyor gibi hissediyorum. Ama doktor benden ort .4 dis icin 1500 fln istedi yapsada koku geçmeyebilir ddi koku bunlardan kaynaklaniyorsa fircalayinca gecer ddi çürük dis koku yapmazmis veya bunlar yapmaz sizce bu disler koku yapma ihtimali var mi ?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
sgk varsa ücretsiz devlet hastanesinde.
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Çürük nasil koku yapmaz ya gerçekten doktor mu olmus o kardesimin de çürükleri var ve geçmeyen agiz kokusu var yerinde olsam yaptirirdim hem saglik açisindan hem koku açisindan
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Forumda okumustum her çürügün koku yapmayabilecegini belirtiyordu Murat hocam, bu yüzden belki çürügün agizdaki durumuna ve kisinin agiz hijyenine olan dikkatine oranla koku yapiyor olmasi veya olmamasi söz konusu olabilir. Fakat çürük disin koku yapmadigindan emin olan bir doktorun neyin koku yapabilecegini bilmemesi da ayrica tuhaf geliyor.
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |