|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | ||
bikkinnn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 20:22 |
||
Benim sorunum da herkes gibi geçmeyen geçmek bilmeyen agiz kokusu. Sorun dislerimde midir bilmiyorum. Doktora gittim yine. Ilk dis doktoruna. Doktor kontrolden sonra: sorunun agzindan kaynakli oldugunu zannetmiyorum demisti. Lakin ben emin degilim. Dislerim asiri sari. Normal degil eminim. Gülmeye utanilacak cinsten,içine islemis sanki. Hani sularda asiri flor olunca olusan sariliktan. Sebebi bu olabilir mi? Bilen biri varsa cevabinizi bekliyorum...
|
|||
![]() |
|||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
ya abi hijyen diyosunda bu o kadar kotu bisey ki agzinin heryerini ic yanaklarini bile fircalasan gunde 50 kere de fircalasan yine koku olur... hijyenle bitmiyor kokunun kaynagini arastirmak lazim... valla millet catlicak bigun agzini hipoyla yikarlarsa hic sasirmam (:
|
|||
![]() |
|||
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
||
benim bildigim disleriniz sariysa nedeni sigara yada fazla çay kahve tüketimidir. ayrica çok iyi bir disçiden duydum ve söyle dedi. eger dis rengin kendini bildin bileli böyleyse yani sonradan olmadiysa bu disin yapisi. herkesin bir dis rengi vardir ve dis rengi beyazlatma islemi var ama ben dogru bulmuyorum bi zarari var mi yokmu bilmem tabi doktorlar daha iyi bilir de benim içime sinmiyo allaha sükür ihtiyacim yok bembeyaz dislerim:9
|
|||
![]() |
|||
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
||
bende neyaparsam yapayim dislerim hep sari neden acaba
|
|||
![]() |
|||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
||
Sarilik agiz kokusu degildir ama dislerde bende süpheliyim.Dis arasindan çürük yok dis arasini dis ipi ile girdimi baya koku var çürük yok diste ama degisik koku var. 20 lik dis röntgenini istedinmi ? |
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar merhaba.
8 yildir evliyim, ilk defa esim 2 ay önce bana agzimin çok kötü koktugunu söyledi hatta BOK gibi... KBB, Dahiliye vs gittim bir problemin olmadigini söylediler. Kudret narindan tutunda, doktorun verdigi asit dengeleyicilere kadar kullandim. Aklima 2.5 ay önce yaptirdigim dislerim geldi. Gelmesinin sebebide su; Disim dün tesadüfen lokumla birlikte KÖPRÜ çikti. Disimin bir tanesi saglamdi ve köprü yapilabilmek için kesildi ancak en arkadaki dis ise Berbat ötesi cürüktü cürük temizlendi ( neredeyse dis et hizasina geldi ) ve üzeri yükseltilerek Köprü yapildi. Herneyse dis çikar cikmaz, AGZIMDA berbat ötesi bir koku olustu. Disi çikarttim ve cürük disin üzerine gelen kismi kokladim LES gibiydi. INANIN MIDEM BULANDI. Zaten dis etimin kanadigini ve morluklar hassasiyet oldugunu fark ettim altinda. Cifle yikadim, dis macunuyla kaplamanin oldugu diside temizledim. gecici olarak taktim ve sabah disciye gittim yapistirmasi için disci tekrar cikarttiginda o berbat KOKU tekrar vardi. Disci bana, gecici olarak yapistirdigini 1 hafta sonra kokunun kalmayacagini disi çekip implant yapsakda ayni koku olarak dedi. Sanki beni basindan atti gibi bu beni tatmin etmedi. Is arkadasim bu forumu ve hocami anlatti. Arkadaslar sizce kokunun sebebi bu olabilir mi ? |
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
||
Not: Aklima gelecek herseyi yaziyorum. Üst bogazimda yani damagimda birde yapiskanlik, balgam gibi bir his var. ( buda depremde calistim ondan sonra olustu )
|
|||
![]() |
|||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ben kesinlikle yeni yaptirdiginiz disinizden kaynaklandigini düsünüyorum. Belliki bir açiklik kalmis ve altina yemek artigi tarzi seyler nedeniyle koku olusuyor. Benimde dis maceram var agzim kokmasina ragmen dis tedavi süresinde doktor geçicileri çikardiginda igrenç kokuyordu ve o kokuyu hissediyordum. Size iyi bir dis hekimine görünmenizi öneririm.
|
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
Abi baska dis hekimine gittim ve 6 mayisda implanta baslayacaklar. |
|||
![]() |
|||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
![]() ![]() ![]() |
||
implant yapilinca üzerine yine kaplama yapilacak. Implant kaplamadan kurtulmanizi saglamaz.
Köprülerin yaptigi koku köprü gövdesinin altinin kapali yapilmasi sebebi ile ortaya çikar. https://drmurataydin.com/agiz-kokusu-kopru-govdesi.html |
|||
![]() |
|||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
||
Abi😂. Implant tamam ama kaplamalar koku yapan bence. Bu söylediklerimi gözardi etmeyin. Hekiminize danisin hatta gerekirse baska bir hekimden yardim alin. Murat hocaya da gidebilirsiniz
|
|||
![]() |
|||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
||
Amannn köprüler yada kaplamalar.
|
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
Abiler merhaba dün sizin mesajlarinizi dikkate alarak baska bir hekime gittim, kontrol sirasinda bir tane dolgulu disimde kirik oldugunu ve altina tükürük ile bakterilerin girecegini söyledi, direk yüzüne; IMKANSIZ dedim.
Deneyelim dedi.. O dolguyu yeniledi. Esim suan kokunun olmadigini söylüyor :D Saka gibi ama cidden ne agzimi fircaladim, anlayabilmek için 2 gündür agiz bakimi yapmiyorum sabah kontrol ettirdim esime KOKU yok dedi. Bununlami alakali degil mi tam emin degilim. Bekliyorum |
|||
![]() |
|||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
||
Sevindim senn adina. Belliydi zaten dis tedavin sürecinde olusmus bir kokuydu. En azindan tedavisi mümkün. Git tüm dislerini yaptir 😂😂
|
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
Esim suan kontrol ettirdim koku yok diyor :D Abi eskiden yolda yürürken rüzgar bile kokuyu getiriyormus. |
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
Abiler, bugun 3 gün koku yok.
Minik bir cürük bu kadar kötü kokabilirmi acaba |
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
5 gün agizk okum yok.
|
|||
![]() |
|||
kaderarkadaslar
![]() ![]() ![]() |
||
Sen iyilestin git artik ahhasj bizi hastaligimizla yalniz birak 😂😂😂 birazda gülelim
|
|||
![]() |
|||
Zorcocuk
![]() ![]() ![]() |
||
Allahin izniyle kokudan kurtuldugumu düsünüyorum 1 aydir koku yok.
5 tane fakiri doyuracagim. |
|||
![]() |
|||
Cihangir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
||
Iyilesmene çok sevindim damaginda yapiskan bi sivi oldugunu söylemissin devam ediyor mu hala
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |