|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj | |
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Gözüm açikken oluyor
Hem yatay hem dikey durumda oluyor(daha çok yatay) Her gece oluyor Tek gözüm Hangi tarafa yatarsam o göz Yanmasiz yasarma Eforlanmada olmuyor sadece yatarken Kendimi bildim bileli var |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bunun tip 4 agiz kokusuyla bir ilskisi oldugunu zannetmiyorum. Yan yatinca yer çekimi sebebi ile Göz yasi, gözdeki siviyi burun bosluguna aktaracak olan kanala ulasamaz, disari akar. Bu normaldir. -M |
||
![]() |
||
Haklar bilimi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ben de tip4 oldugumu düsünüyorum . Yasarma gözüm açikken oluyor. Basim nasil olursa olsun yasarma olabiliyor.(açikçasi dikkat etmedim, ilerleyen zamanlarda dikkat edecegim) Yasarma iki gözümde de oluyor. Yasarmanin yanmali oldugunu söyleyebilirim hatta gözümü kapatip , siktigimda yanma belirginlesiyor Eforlaninca dikkat etmedim ama yasarma oldugunu animsiyorum . 4-5 yildir var belki daha fazla |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ifade degistiriyorsunuz. Öyle anliyorum ki siz hasta olmayi kafaya koymussunuz bir defa. :-) -M |
||
![]() |
||
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam cevap icin tesekkur ederim buradaki cogu arkadasin sorununun kulak burun bogaz oldugunu oldugunu dusunuyorum
Siz bir KBB hekimi olsaydiniz muayne sirasinda nelere dikkat ederdiniz? Doktorlarin kacirdigi gormedigi veya gorup de agiz kokusu yapmadigini dusundugu hatta abartarak soyliyim gormek istemedikleri seylerin oldugundan suphe ediyorum Diger merak ettigim konu sudur hocam: Daha once tip2 teshisi koydugunuz sahislarda iyilesme gozlemlediginiz oldu mu? Teshis tip2 olsa bile sorunlu konkalari sinusleri deviasyonu duzeltip de bundan kurtulamayan insanlar var Mutlaka gozden kacan bir seyler olmali Size gore bu sorun nerede olabilir? Gorunmeyen saklanan seyi soruyorum :) |
||
![]() |
||
Burazin
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam forumda balik kokusu, açlik kokusu ,diski kokusu tarzinda kokular okumustum
Ben evdekilere soruyorum agzimin seker koktugunu söylüyorlar Kimi tofita,kimi albeni hatta kimisi de elma koktugunu söylüyor Yukarida saydigim gidalari tüketmiyorum Daha önce bu tarz bir koku duydugunuz oldu mu? Balik kokusunu bir hastaligin yaptigini duynustum Seker kokusundan da bir çikarim yapilabilir mi? |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
sirasi ile testler yapip bulacaksin kaynagini iste. önce git dahiliye seker testi filan diger testler yapsinlar. sorun yoksa dis hekimine git. sonra kbb git bademcik tasi deviasyon sinüzit baksin. sonra genel cerrah git mide ile ilgili problem varsa. |
||
![]() |
||
Burazin
![]() ![]() ![]() |
|
Sinüzit yok
Dis problemim yok Deviasyon yok Konkalar olagan Ne kaldi geriye doktorlar yalandan para kazaniyor Su ülkede güvenmedigim iki tane meslek var Polisler ve doktorlar Bu meslegi yapan insanlarin yüzde 80'i paraya aç ve bitse de gitsek düsüncesi tasiyan insanlar Paranin köpegi olmuslar Ayrica forumu okurken öbür dünya kader allah bizi siniyo falan diye yazan arkadaslar gördüm iki gündür çok sinirliyim Bu arkadaslara tavsiyem var bu kafayla isleri çok zor biraz kafalarini çalistirsinlar Bilimin tipin olmadigi yerde hurafelerle insanlarin aklini oyan çok olur Tarif ettigim yer tam olarak burasi=TÜRKIYE Neyse uzatmiyim deneyecek ne kaldiysa denemeye hazirim Tavsiyelere açigim Iyi günler |
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadasim burasi ateizimin propagandasini yapabilecegin yer deqil.Isteyen istediqine inanir seni baqlamaz .Aqiz kokusu hakkinda konuscaqin seyler varsa konusalim.Bilgi paylastikça coqalir.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Allaha olan yasadiklarini birebir onunla paylas ona dua et üzgünlügünüde ona anlat birseylerin yolunda gitmediginden bahsedip yardim dile , bu senin yaptigin hataya bende çok düstüm yani bazi insanalar cepleri dolu esleri isleri güpgüzel hayat onlara simdiden cennet onlar dinden ondan bundan bahsetmeyi pek sever konusmaya laf bulmak için , ama acilar çeken maddi manevi fiziksel ruhsal bir insan için yani BILIMSEL olarak rahatsizliklarini yok etmeden huzura kavusamaz yani diyecegim o ki herseyi yolunda giden için din güzeldir basindan hep sorun geçen için çeliskidir hep sinama der geçerler bu lafi diyenlerde hesap vericekler kendileri simdi rahatlar süphesiz inaniyoruz ALLAH adaletlidir ve merhametlidir , bizim ALLAH'tan istiyecegimiz merhamettir kimseye zararimiz olmasa bile ona karsi saygisizlik etmis olabiliriz ama ayni sekilde ALLAH'tan istiyecegim adalettir kul hakki denen sey , insanlara zulmeden onlari disliyan onlarin gelismelerini engelliyen görevlerini iyi yapmiyanlar vesaire vesaire birsürü örnek duyarsiz kalanlar hepsi için bir ADALET olmali . |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
endoskopi yaptir yada helikop bakteri var mi diye kan testi yada diski testi yapiyorlar. bademcik tasi var mi ? bak aynada bademcigine. sinüzitte yoksa burun kaynakli degil. bademcik ve bogaz alt taraf bölgeyi odaklan. |
||
![]() |
||
Burazin
![]() ![]() ![]() |
|
Ahmetmehmet1 ve bazenhisdediyor nickli arkadaslara tesekkür ederim Arayan nickli kisi içinde bikaç sey söyliyim Burasi kimsenin ateizm propagandasi yaptigi bir yer degil Bu tarz bi düsünceye nerden ulastigini anlamadim Mesajlarimiz yayinlanmadan önce admin tarafindan okunup duruma göre onaylaniyor Yani rahatsiz edici olsa yayinlanmazdi Ayrica sen niye üzerine aliniyosun Senin yardimin eksik kalsin gönderilerime cevap verme kendi kendinle ilgilen benim yazdiklarimla degil Benim yukaridaki yazdiklarim bunun kader oldugundan bahsedip evinden hiç çikmayan doktora gitmeyen insanlar içindi Kurtulmak istiyor ama hiçbir sey yapmiyorlardi Sanirim sende tanimladigim grubun bir üyesisin Mesajimi bir kaç defa oku belki anlarsin |
||
![]() |
||
Burazin
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam tip5 kokuda da efor sonrasi kokuda azalma olur mu?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Tip 5 agiz kokusu asla kaybolmaz ve azalmaz. En baskin özelligi budur zaten -M |
||
![]() |
||
Burazin
![]() ![]() ![]() |
|
Benim kardesimde agiz kokusu yok ama hep tuhaf bir tat hissettigini soyluyor ve bu tadin hic gecmediginden bahsediyor
Bende de hic gecmeyen bir tat var bogazimin arkalarindan bir yerlerinden tat aldigimi hissediyorum degisik bir sey Kardesimden farkim ne yazik ki agzim kokuyor :) Iyi ki de benim agzim kokuyor onun agzi kokmasin Hocam bunu merakimdan soruyorum Acaba norojenik durumun genetigimizle bir alakasi var mi? |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bu cümleniz Tip 5 nörojenik agiz kokusu için özgün ifadedir. -M |
||
![]() |
||
muzdarip
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selamin aleyküm. Hocam bisey danismak istiyorum. Ben kudret narini bugün aldim aç karina iki kapsül kullandim adamin tarif ettigi gibi. Koku kesildi o agzimdaki afedersiniz diiki kokusu gitti resmen bugün misafirler geldi rahat rahat konusabildim. Simdi bu kudret nari nereye etki yspiyor diyebiliriz tam olarak. Ve kalici mi yoksa geçici mi tedavi eder. Adam en zaman 3 ay kullanacaksin sesi 3 hafta kullan bi hafta ara ver o sekil de dedi. Size danismak istedim. Tesekkürler iyi geceler dilerim Murat hocam
|
||
Umudunu Kaybetme ..
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sordugunuz için tesekkür ederim
Kudret nasi hakkinda bir fikrim yok -M |
||
![]() |
||
muzdarip
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam çogu doktor öneriyormus Tipta da yeri var diyorlar. Ilaç degil ama ek takviye olarak görüyorlar. Internetten baktigimizda bi çok seye faydasi oldugu yaziyor. Özellikle mantar ve bakterilere bagirdaklara iyi geliyormus. Bende bilmiyorum ama kullandim kullanali hala koku yok 2 gündür. Sizden ricam siz daha bilgili ve bu islere hakimsiniz. Az bi arastirmayapabikir misiniz bu kurtulus yolumuz olabilir belki de
|
||
Umudunu Kaybetme ..
|
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
|
Muzdarip bu aktar kimdir?Nerededir?Iletisime geçmek isterim.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
iyilestigim veya iyilesmedigimden emin olamasamda bunun sebebi psikolojik travmasi bu hastaligin bir sorum var hocam : ben iyilestiysem sormamam gerekir ama iyilestigimi düsünsemde bi yandanda iyilesemem asla gibi tuhaf tuhaf yada hayal görüyormusum gibi düsüncelere kapiliyorum emin degilim bu hastalik insani yoruyor . Herneyse sorum suydu hocam yardimci olursaniz cevaplarsaniz sevinirim , örnegin bir yemek yedigimizde agzimiz kapali burnumuza koku gitmez agzimizdan degil mi? ama agzimizda böyle koku ve tat karisimi birsey ama bu tat ve koku karisimi koku varmis gibi hissetirmesi orada kokunun oldugunun isaretimidir bu nedir hocam? yani bu hissettigim koku aslinda burnuma gelecek kokuyla aynimidir yani agzim kapali ama bi koku hissi var gibi oluyor bu her insandami olur yoksa? saygilar
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sözü edilen maddeyi tanimiyorum. Incelenmeye deger olmayabilir. Böyle seylerle para, umut ve mesai kaybetmenizden korkuyorum. Eger bir gün agiz kokusunun kalici tedavisi bulunursa bu kudret nari olmayacaktir, bunu hissedebiliyorum. Internet (gogil) çok kirli bir kütüphanedir. Çöpü ayiklamak çok zor. Pubmed üzerinden arastirmak lazimdir daima. -M |
||
![]() |
||
Fayda
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam kitabinizda koku bilek yalamayla anlasilir seklinde bir bilgi var.dil arkasini yalayip kurudugunda koklayin seklinde.Daha önce ise bu bir tespit degildir demistiniz galiba.ben de yanlis hatirliyor olabilirim.hangisi dogru acaba?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
uluslararasi bir kabul olmasi sebebi ile hasta bilgilendirme brosürüne koymustum. Fakat tamamen aldatici bir yaklasim oldugunu tespit ettikten sonra basilmis yazili brosürden geri dönmek mümkün olmadi. Bilek yalamak faydasiz ve aldatici bir yöntemdir. Siz bunu fark eden ikinci kisisiniz. Yeni baski yaparsam elbette bu satiri silecegim. Dikkatiniz için kutlarim -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocama 1 soru
Ebstein anomalisi isimli kalp hastaligina sahibim bunun agiz veya nefes kokusu veya kalici bir koku olusturma ihtimali varmidir? |
||
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Yok hayir. Bu hastalik agiz ve nefes kokusu ile iliskilendirilemez. -M |
||
![]() |
||
Marcus21
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam acil cevabinizi bekliyorum lütfen.(yas 25)Sorunum 20lik disim az bisey çikmis Belki 2-3 senedir de ayni halde gördügüm kadariyla da ufak bir balon gibide sisme var etrafinda önceleri hiç sorun etmiyordum. Bu forumu gördükten sonra hemen çektirmeye karar verdim iki ayri dis hekimine gittim ikiside çene cerrahina git defiler. Iki gün içerisinde insaallah müdahale edilecek.Dilimi fircaladiktan sonra herhangi bir koku falan olusmuyor agzimda bunu 20 yasinda burnu keskin olan kardesime de onaylatiyorum tabii. Sabah kalktigim da çok sükür agiz kokum yok. Odamin havasida gayet iyi herhangi bir sorun yok. Ama dilimi fircalamazsam 2-3 gün sanirsam 20 lik disimden kaynakli bir koku olusuyor. Parmagimi gömük olan 20 lik disimin etrafinda hafif gezdiriyorum çok igrenç ve agir bir koku olusuyor parmagimda, Bazen de bu koku olusmuyor ama dilimi firçalarken o bolgeyide fircaladigimda ordan çok kötü bir koku yayiliyor bunu duyuyorum ve her dislerimi fircaladigimda o bölgeden o koku az veya çok geliyor. Dilimde ki kokunun sebebi olabilir mi?Mide kaynakli çok sükür bir sikintim yok. 20 lik disi cektirdikten sonra yine buraya yazarim insaallah.Bir uzman olarak cevabinizi bekliyorum hocam, tesekkürler.
|
||
"Sabah kalktiginda hayatta olmanin nasil bir ayricalik oldugunu düsün - nefes almanin, düsünmenin, zevk almanin, sevmenin..." M.A.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Marcus21:
Bütün vücut çukurlari kokar. Parmagi hangi vücut çukuruna sokarsaniz koktugunu görrüsünüz. Bu bir hastalik degildir. Gömülü disler kafasini disari uzatincaya kadar koku yapmaz. Dilinizi firçalayin. Kazimayin. Sürekli dis firçalayin. Zaten sonuçtan memnun oldugunuzu görüyorsunuz |
||
![]() |
||
ebrurazi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2018 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
acaba yardim edebilir misin yaklask belli olarak 4 senedir kokuyor ve bir çok doktoro gittim ve agzimdaa hiç bisey olmadiklarini söylüyorlar fakat bunu hiseddebiliyorum kokuyu hep hissediyorum agzimda ve kaç yildir rahat konusamiyorum ve sizin gargarinizida kullaniyorum su an ama hala hissediyorum ne yapabilirim nolur yardim edin
|
||
klmn
|
||
![]() |
||
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam halitosil gargarayi dislerimi ve dilimi firçaladiktan sonra kullaniyorum, birsey yeyip içersem etkisi azaliyor tabi ancak yemessem etkisi 4 saat sürüyor, bu gargarayi kullandikça etki süresinde bir azalma olur mu? Ne kadar süre kullanmaya devam edebilirim?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sordugunuz için tesekkür ederim Onun etkisi azalmaz dabiiti. Ama giderek sizin koku alma esik degeriniz düsebilir. Böylece etkisinin gittikçe daha kisa sürdügünüz zannedebilirsiniz. En uzun etki, dil firçalandiktan sonra 1-2 dakika dil üzerinde bekletmek seklinde elde edilir. -M |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |