|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Aralik-2015 Saat 00:21 |
Bir sey soracagim korku aninizi paylasirmisiniz veya heyecanlandiginizda vucudunuzda ne gibi tepkiler oluyor mesela yukardan asagiya aci su inmesi hissi gibi bir sey oluyor mu paylasirmisiniz lütfen onemseyin. Baska birsey daha nefes doyumsuzlugu varmi yani derin nefes alsaniz bile aldiginiz nefes sanki biyerlere ulasmiyor gibi bir hissiniz varmi yada gün icinde nedensiz karamsarliklar veya neden korktum su an gibi kendinize sordugunuz anlar oluyormu veya kendinizi rahat ettiginiz ortamda oldugunuzdami koku artiyor yada size yabanci gelen ortamda mi yani kokunun mekan aciklamasi varmi lütfen bu sorulara cevap verin çok farkli bir bakis acisi getirecegim konuya bir sürü soru isaretleride çözülecek kafanizda eminim
|
|
![]() |
|
blanche
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
benimkisi geniz akintisindan kaynakli agiz kokusu.korku heyecan üzüntü gibi durumlarda aglayinca yada asiri heyecanlandigimda geniz akintim hissedilecek kadar artiyor.dolayisiyla agiz kokusundada ciddi bir artis meydana geliyor.geniz akintim daha çok kalinlasiyor ve yapiskanlasiyor.
|
|
![]() |
|
News
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bende 5 sene geniz akintisina odaklandim sonuç koca bir hüsran sizde bunu anlayacaksiniz ama biraz daha süre gecmesi gerekiyor herhalde söyle düsünün geniz deki akinti temizlendiginde koku kayboluyormu yada kontrol altina aliniyormu hayir sonuç kendini kandirmak gerçi psikolojimizin düzelmesi için kendimizi kandirmaliyiz ama bunun kokuyu çözmek için bir faydasi olmayacaktir soyle soyleyim en az yirmi kere kbb ye gitmissindir faydasini gordunmu hiç hep doktorlara kizmakla konuyu gecistirmissindir veya soyle dusun nefeste gaz var buda genis akintisina neden oluyor sen geniz akintisina odaklandiginda konuyu nasil cozeceksin burada akinti edilgen etken olan bagirsak mantari vs. Diyecegim o ki geniz akintisi sifirdan koku uretmez var olan kokuyu artirabilir o ayri konuyu genis dusunun bence geniz akintisini goruyor ve hissedebiliyorsunuz bu yüzden suçu tembel bir hakim gibi algilayabildiginize yukluyorsunuz ama genizinizi burnunuzu temizlediginizde koku kaybolmuyor suçluyu içeri atiyorsunuz ama suçlar islenmeye devam ediyor mantiksiz gelmiyor mu hic
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Geniz akintisi aqiz kokusu sebebimidir?Geniz akintisi normal olmasi gereken biseymis gibi geliyor bana .Yanlismi biliyorum?Bence herkezde geniz akintisi var ama herkezde aqiz kokusu yok.
|
|
![]() |
|
Dertbuyuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Heycana bagli degil de sanki ben onu dusundugumde ortaya cikiyo. Ya da ortaya ciktiginda ben onu dusunuyorum.. aci su inmesi hic olmadi fakat durup dururken karamsarlik var bende de. Ve nefes yetmezligi aynen bende de oluyo. Sanki beynime oksijen gitmiyo gibi. Ortam sanirim lutfen suan olasin dedigim zamanlarda oluyo. Sinemada dershanede .. sanki psikolojimle baglantili gibi..
|
|
![]() |
|
News
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bilmiyorum sizin sorununuz nedir ama benimkisi ibs rahatsizligiymis ve su an doktor tavsiyeleri ile kontrol altina aldim ama bu hastalik yilin 365 günü farkli agirlikta kendisini hissettirebiliyormus sürekli olarak dikkat ediyorum.
|
|
![]() |
|
nyks
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba herkese. Persembe ya da cuma günü ankarada bir bulusma yapalim mi?
|
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Bende stres durumunda asiri isi artmasi oluyor. Atesim bir anda firliyor ve terlemeye basliyorum.
|
|
![]() |
|
gökyüzü
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konuda yalniz oldugunu bilmek çok bunlatiyo beni kimseye derdimi açamamak biktirdi artik tweter hesabim smy_1997 isteyen yazsin arkadaslar..
|
|
imzaa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |