Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar
    Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2020 Saat 22:03
Merhaba arkadaslar, her zaman agiz kokusunun toplum içinde, is yerinde yarattigi sikintilari konustuk. Peki is, okul harici bos zamanlarimizda ne yapiyoruz? Kendimizi gelistirecek bir sey yapiyor muyuz? Camiye gitmeye bile utaniyordum. Inançli biri iseniz öbür dünyayi da unutmayin, yas otuz besi geçince en çok gençken yapmadiginiz ibadetlere üzülürsünüz bir de -herkes için geçerli- ask, evlilik, çocuk gibi konulara.

Ben asosyal oldugumu bile kaç yasimdan sonra fark ettim :) Bir dizi, film, oyun vs hakkinda konu açilinca herkes o konuyu konusurdu. Ben de içimden "Bu insanlar nereden biliyor bunlari?" derdim. Sonradan anladim ki asosyal oldugum için sosyal olaylardan haberdar olmuyordum. Özellikle internetin olmadigi dönemde ergen olan arkadaslar ne demek istedigimi anlayacaktir. Yani toplumsal degisimler,popüler akimlar, moda vs gibi konularda haber almanin tek yolunun sosyal iliski(arkadaslik) oldugu dönemleri yasayanlar. Simdi internet var da çogu seyden haberimiz oluyor fikirlerimizi, duygularimizi ifade edebiliyoruz. Sanal dünya da olsa bir yasamimiz var.

Internetten dizi, film izlemek; kitap okumak, avare avare dolasmak.
IP
lulupi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 27
Alıntı lulupi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2020 Saat 23:08
Mecburen asosyal oluyoruz, bir insan düsüncelerini söylemeye çekinir mi? Çekiniyoruz.. Yasayamiyoruz aslinda.. Asik olmaktan korkuyoruz, her seyden korkuyoruz..
IP
Unlcky
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Unlcky Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2020 Saat 18:45
Çok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin yüzyüzeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim için çok zor olan bir sey
IP
lulupi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 27
Alıntı lulupi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2020 Saat 06:55
Orjinalini yazan: Unlcky

Çok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin yüzyüzeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim için çok zor olan bir sey

+1 bu hayatta en ozendigim sey .
tonsillektomi /check
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 21
Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2020 Saat 18:35
Katiliyorum😔
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu