Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Agiziniz ve disleriniz ile ilgili sorularinizi burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=2646
Tarih: 30-Nisan-2025 Saat 16:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar
Mesajı Yazan: Kelime
Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar
Mesaj Tarihi: 07-Ocak-2020 Saat 22:03
Merhaba arkadaslar, her zaman agiz kokusunun toplum içinde, is yerinde yarattigi sikintilari konustuk. Peki is, okul harici bos zamanlarimizda ne yapiyoruz? Kendimizi gelistirecek bir sey yapiyor muyuz? Camiye gitmeye bile utaniyordum. Inançli biri iseniz öbür dünyayi da unutmayin, yas otuz besi geçince en çok gençken yapmadiginiz ibadetlere üzülürsünüz bir de -herkes için geçerli- ask, evlilik, çocuk gibi konulara.

Ben asosyal oldugumu bile kaç yasimdan sonra fark ettim :) Bir dizi, film, oyun vs hakkinda konu açilinca herkes o konuyu konusurdu. Ben de içimden "Bu insanlar nereden biliyor bunlari?" derdim. Sonradan anladim ki asosyal oldugum için sosyal olaylardan haberdar olmuyordum. Özellikle internetin olmadigi dönemde ergen olan arkadaslar ne demek istedigimi anlayacaktir. Yani toplumsal degisimler,popüler akimlar, moda vs gibi konularda haber almanin tek yolunun sosyal iliski(arkadaslik) oldugu dönemleri yasayanlar. Simdi internet var da çogu seyden haberimiz oluyor fikirlerimizi, duygularimizi ifade edebiliyoruz. Sanal dünya da olsa bir yasamimiz var.

Internetten dizi, film izlemek; kitap okumak, avare avare dolasmak.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: lulupi
Mesaj Tarihi: 17-Ocak-2020 Saat 23:08
Mecburen asosyal oluyoruz, bir insan düsüncelerini söylemeye çekinir mi? Çekiniyoruz.. Yasayamiyoruz aslinda.. Asik olmaktan korkuyoruz, her seyden korkuyoruz..

Mesajı Yazan: Unlcky
Mesaj Tarihi: 19-Ocak-2020 Saat 18:45
Çok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin yüzyüzeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim için çok zor olan bir sey

Mesajı Yazan: lulupi
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2020 Saat 06:55
Orjinalini yazan: Unlcky

Çok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin yüzyüzeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim için çok zor olan bir sey

+1 bu hayatta en ozendigim sey .

-------------
tonsillektomi /check

Mesajı Yazan: Notsniw
Mesaj Tarihi: 30-Temmuz-2020 Saat 18:35
Katiliyorum😔

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat