Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Bogazdan gelen nefes kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 31
Alıntı Melike Cevaplabullet Konu: Bogazdan gelen nefes kokusu
    Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2021 Saat 23:58
Aylardir halitosiz yasiyorum yalnizca 1 hafta önce antibiyotik kullandigim zamanda koku geçmisti antibiyotik bitti koku eskiye nazaran daha iyi gibi ama hala koku var (Biteral antibiyotigin adi) ve kokunun bogazimdan geldigine %90 eminim örnegin su içerken igrenç bir tat ve koku geliyor ama yutkunurken yok daha sonra çok güldügüm zaman bogazim hareket ettiginde ara sira koku geliyor her güldügümde degil agzim çok kapali kalirsa(konusmazsam) koku artiyor burnumdan nefes alip agzim kapali bir sekilde dilimi katlayip bogazimdan nefes verdigimde de koku duyuyorum(evet o hareket nasil oluyor diyiceksiniz ama oluyor iste 😂😂) sizce koku sebebi nedir? Koku ya dil kökünden yada bogazdan geliyor gözüken kisimda olmadigina eminim tahminim ya bademcik ya dil kökü baya gerisinde çünkü gözükmeyen bi yerde yada bogazimda bisey var
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 12:05
Dil kökü yutak o kisimlara bi bakteri yerlesiyor benim de ayniydi agzim kapali konusmadigimda uzun süre asiri kokardi öksürsem fena koku yayilirdi. O bakteri vücudunda bi yerde yerlesmis neredeyse kaynagi onu bulman lazim. Ben septum deviasyonu konka sinüzit ve bademcik ameliyati oldum geçti. Sinüs tomografisi çektir burnuna baktir.
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 31
Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 12:59
Sinüs tomografisinde sinüzite mi bakiliyor bir de devlet hastanesinde yapiyorlar mi
Mlk
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 13:54
Yaparlar. Sinüzit agrilarim ve burun tikanikligim var de septum deviasyonu varsa ameliyat olmak istiyorum de.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu