Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Asil Olumsuz olay Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ali1111
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 42
Alıntı ali1111 Cevaplabullet Konu: Asil Olumsuz olay
    Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 17:03
Kötü nefes kokusuna sahip olmaktan daha kötü olan asil sey bu kokunun sebebini neyden kaynaklandigini bilememek.. Onlarca ihtimal arasindan yüzlerce tedavi yöntemi deneyip basarisiz kalmak asil koyan.Yasanilmasi mümkünken yasanamayan mutluluklar asil can sikan.Neden 30 kisilik bir sinifta sadece bende vardi mesela neden böyle oldu niye geçmiyor nasil sinsi bir hastalik hayatta o kadar stres varken bir de bu ekleniyor sikintilar 3-4 kati büyüyor adeta

Tek dilegim umarim hepimiz bu sikintiyi yeneriz
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 20:48
geniz akintisi, burun tikanikligi filan var mi.

yüzlerce tedavi yöntemi degil de, adim adim git. önce dis çürügü filan, sonra bademcik tasi kontrolü gibi sonra mide de bakteri var mi diye yapa yapa gideceksin.
IP
ali1111
Üye
Üye

Alıntı ali1111 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 20:58
Ahmet abim adim adim gitsem de fayda etmiyor artik çok yoruldum beni bitiriyor resmen bu hastalik mesela sen 2014 den beri üyesin 8 sene olmus hala buradasin geçmemis öyle bi sinsi hastalik bu allahim neydi günahim artik çok yoruldum kaldiramiyorum bu yükü
IP
ali1111
Üye
Üye

Alıntı ali1111 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 20:59
Insanlarin tepkileri aklima geliyor benden uzaklasmalari konusmak istememeleri çünkü belirtilerim çok agir bulundugum ortami bile dakikalar içinde koku sariyor bademcik ameliyati olali 1 sene oldu ki geniz akkntisinin böyle asiri bi koku yapacagini sanmiyorum
IP
ali1111
Üye
Üye

Alıntı ali1111 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 21:01
Kiz arkadasimla olan iliskim bile bozuldu disarida dogru düzgün oturamiyorum bi kafede çünkü arka masadakler bile rahatsiz oluyor yerini degistiriyor benim günahim neydi böyle bir seyle karsilastim 18 yasimda çok kötüyüm
IP
ali1111
Üye
Üye

Alıntı ali1111 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 21:02
Yemek de yesem geçmiyor disimi firçalasam da gargara da yapsam postnazal temizlik de yapsam geçmiyor
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 21:03
Kokunun kaynaginin geniz akintisi oldugunu bende düsünmüyorum kokunun benfe kendiliginden geçtigi dönemler olmustu o birkaç günlük sürede geniz akintisi duruyordu ama koku sifirdi bu dert gerçekten çok yorucu ama sabretmekten ve tedavi aramaktan baska sansimizda yok Allah yardimcimiz olsun ramazan ayi ne kadar mübarek bir ay inananlar için ama ben suan o kadar korkuyorum ki is yerimde ramazan ayinda kokuyu nasil gizlicem birsey yiyip içmeden kara kara dusunuyorum
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu