|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 23:22 |
Arastirmalarimda bagirsak kirliligini alerji sedef ve geniz akintisi gibi sorunlara da yol açacagi söyleniyor tam bir bagirsak temizligi gerek aramizda sürekli ishal olan arkadaslar var koku devam ediyor demekki bu bagirsak temizligi sadece diski çikarmayla ilgili degil içerideki zararli bakteri ve toksinleri de çikarmak gerek bu duruma yönelen oldu mu hiç
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Ben arastirdim Sibo denen bi hastalik var, limk de paylasmistim burda. O linkte dr sibo agiz kokusu yapar diyordu. Ince bagirsakta mikrop üremesi olayi, o mikroplar da ince bagirsakta gaz yapiyor ve o gazlar ordan kana karisip nefes yoluyla atiliyor.
Forumda bu kadar insanin dis, dil firçalamayla kokusunun geçmemesi muhtemelen %90 agiz içi kaynakli degil de %10 diger organlar kaynakli kokuya sahip oldugumuzu gösteriyor. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Asagidaki hesap instagram'da periodontolojist " drfatihvural " hesabinda, sibo nedeniyle agiz kokusu olan bir hastayi gösteriyor. Ayni hocamiz bana tip1 teshisi koydu ama koku hâlâ devam ediyor. Yani tip-1 de hemen geçen bir koku olmayabilir. Disiplinli bir sekilde dil dis firçalama olmasi gerekiyor.
Sibo sanirim tip3 ve Murat Aydin tip3'ün yok denecek kadar az oldugunu söylüyor. O yüzden önce tip1 ve tip2 üzerinde yogunlasin bence. https://www.instagram.com/p/CMUJNLUJKIk/?igshid=MDJmNzVkMjY= |
|
![]() |
|
Ümit90
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Gida intoleransi da gida alerjisi de geniz akintisi yapiyor bence.
|
|
![]() |
|
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Ben siboyu da eledim artik tospik bir yakinim var tamamen sibo belirtileri tasiyor hatta hamile görüntüsü derece de karin sisligine kadar yillardir sürekli sivi diskilama vb hiç dis firçalafigini da bilmem ama sifir koku inanilmaz
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Kelime detayli röntgen çekildimi disin için ve bademcik tasi problemin varmi
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Yazmayi unuttum bu yazdigim sibo belirtisi olan yakinim dis agrisi nedeniyle doktora gittiginde vucudun bir yerinde bagirsak veya mide zararli bir bakteri oldugu dise vurdugu söylenmis ve biteraldi sanirim bu ilaçtan yazilmisti o zamanlar dikkatimi çekmisti ona ragmen koku yok
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Vay arkadas neyiz biz lanetli miyiz? 😁 Tüm istisnalar bizde. Millet çok afedersiniz agzindan tuvaletini yapsa kokmaz biz nerdeyse çamasir suyu ve kezzapla gargara yapicaz yine koku yine koku. 🤣
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |